Nytt ”EU-Stasi” under Birgitta Ohlssons ledning

”Högerextremismen” i Europa ska nu bekämpas under svensk ledning. Under två år ska den kartläggas och konkreta förslag på åtgärder presenteras.

”Vi ser att både parlamentariska och icke-parlamentariska grupper bli starkare i Europa, som till exempel i Grekland där ett nynazistiskt parti röstats in i parlamentet”, säger Birgitta Ohlsson som i sin egenskap av svensk demokratiminister ansvarar för projektet.

De länder som ska studeras är – förutom Sverige – Norge, Danmark, Finland, Storbritannien, Nederländerna, Tyskland, Polen, Ungern och Slovakien, länder som alla på olika sätt har problem med extremhöger och rasism.

”Högerextremisterna” använder nu alltmer sofistikerade metoder.

De engagerar sig i sociala rörelser, anordnar julfirande för fattiga ensamstående mammor, de går in i marginaliserade områden och ordnar sportaktiviteter.De tar en roll där samhället har abdikerat och civilsamhället är svagt, säger Birgitta Ohlsson. (DN).

Kommentar:
Vi har fått ett angivar- och övervakningssamhälle värdigt gamla Östtysklad.

LO-facken utbildar kadrar av informatörer som ska spionera på, och ange sina arbetskamrater med gamla IB som förebild. Men nu är det inte kommunister som ska jagas ut ur facket.

Vänsterextremistiska Expo kartlägger regimkritiker. De som hängs ut riskerar yrkesförbud och ett besök av AFA, Expo:s militära gren. Det uppmärksammas bara när yxan huggs in i fel dörr.

Svenska PK-media deltar dagligen i jakten på oliktänkande.

Svenska Kyrkan har återinfört inkvisitionen under ledning av Helle Klein.

Och nu ska EU under svensk ledning delta i jakten på regimkritiker, oliktänkande och dissidenter.

Så den som leder en blind över gatan kan enl. anti-demokratiminister Birgitta Ohlssons ”liberala” logik misstänkas vara en populistisk ”högerextremist” som bara vill göra sig populär.

Men landsförrädare (Stasiagenter) som spionerade för Östtysklands räkning får inte kartläggas. De ska skyddas till varje pris.

//Elfyma+

One Response to Nytt ”EU-Stasi” under Birgitta Ohlssons ledning

  1. xmaverickx skriver:

    ”Dödshjälp (från grekiska : εὐθανασία betyder ”god död”: εὖ, EU (bra eller bra) + θάνατος, Thanatos (döden)) hänvisar till den praxis som avsiktligt slutar ett liv för att lindra smärta och lidande .
    Det finns olika eutanasi lagar i varje land . Den brittiska House of Lords Select Committee för medicinsk etik definieras eutanasi som ”en avsiktlig interventioner som genomförs med den uttalade avsikten att få slut ett liv, för att lindra svårbehandlad lidande”. [1] I Nederländerna är dödshjälp förstås som ”uppsägning av livet genom en läkare på begäran av en patient ”. [2]
    Dödshjälp kategoriseras på olika sätt, bland annat frivilliga, icke-frivilliga eller ofrivilliga. Frivillig dödshjälp är laglig i vissa länder och delstater i USA. icke-frivillig eutanasi är olagligt i alla länder. Men i Nederländerna kan läkare undgå åtal genom att följa väl beskriven och stränga villkor när icke-frivillig eutanasi utförs på barn. [3] Ofrivillig dödshjälp brukar vara mord. [4]
    Dödshjälp är den mest aktiva inom forskning i dagens bioetik . [5] ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: