Lärare våldtogs på Ålandsfärja, men utvisningsyrkande avslås.

En liten mening som visar att Svenska kvinnor alltid kommer att vara framtida offer för mångkulturen. Samtidigt är det kvinnor som är mest positiva till massinvandringen. Det förbryllar mig enormt.

”Gymnasieläraren i 50-årsåldern från en mellansvensk stad reste i påskas på en skärgårdskryssning till Åland med sina arbetskamrater.
På väg till hytten på natten kom hon i samspråk med en 27-årig man, som hon tyckte synd om. Mannen saknade sovplats och hade problem.
Hon betonade att hon inte var sexuellt intresserad, hon var både mor och mormor. Men erbjöd reskamratens sängplats, då denna träffat en bekant på båten och inte behövde platsen.
Då kvinnan skulle sova överföll mannen henne. Då hon skrek och grät av smärta höll han för munnen, bet och slet i henne, och våldtog sedan kvinnan upprepade gånger.
Därefter stal han hennes Iphone.27-åringen döms till 3,5 års fängelse för våldtäkt och stöld och ska betala 100 487 kronor i skadestånd.
Utvisningsyrkandet avslås.

Hade hon haft ett sunt förnuft och inte jobbat som lärare och hyllat politiken med alla lika ingen olika, då kanske hon hade haft en verkligare syn på människor från främmande kulturer. Nu drabbades hon av det som hon säkerligen hyllat i skolan.(Detta är enbart min tanke i fallet.)

Varjager

4 Responses to Lärare våldtogs på Ålandsfärja, men utvisningsyrkande avslås.

 1. rksmrgs skriver:

  Hur kan man vara så naiv, så fullständigt blåögd, så självdestruktiv? Vad är det som gör svenska kvinnor så hopplöst verklighetsfrånvända? Samtidigt blir jag ursinnig över att de inte kan få vara precis så urbota tillitsfulla, precis så aningslöst godhjärtade. Vi har frammanat och skapat ett samhälle som straffar människor med de mänskligaste egenskaperna, för att istället gynna illgärningsmännen och förstörarna.

  • Verkligheten skriver:

   För den unge mannen sändes signalen säkert klar och tydlig. Ingen kvinna i hans kultur skulle bjuda in en man till sin hytt om hon inte var helt förtappad eller prostituerad eller båda delarna. Kvinnan har växt upp i ett annat land; i det Sverige vi kände förr. I ett land där vänlighet bemöttes med vänlighet och där ett nej var ett nej och man nästan alltid kunde lita på folk. Det landet finns inte mer, men det tar tid att lära nytt. Innan vi lärt oss vad som skiljer oss från dessa andra kulturer, och hur vi ska hantera dem, kommer sådant här att hända allt oftare i takt med att kontaktytorna mellan oss blir allt fler. Förhoppningsvis har de unga kvinnor som växer upp idag en mer verklighetsanpassad inställning till landet våra politiker skapat åt oss. De höga siffrorna för Sverigedemokraterna i skolvalen kan tyda på detta.

 2. Blodsven skriver:

  En gymnasielärare med så in i helvetes dåligt omdöme kan knappast vara kompetent att lära ut något. Skulle inte förvåna mig om hon röstar på miljömupparna oxå…

 3. knottx skriver:

  Hon verkar ha lika mycket vett som tio åringarna dom lyckas få till att posera framför webbkamror.
  En utbildning kan dom flesta traggla sig igenom,bara man har någorlunda skapligt minne.
  Men sunt förnuft kan man inte lära in.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: