När man vill visa förfallet i vårat land.

Det gäller den afghanska serievåldtäkts mannen som begärt att få vara med vid sin ”flickväns” förlossning av sitt barn. En kvinna skriver detta i Östran.

”Har ni inget hjärta!
Varför ska mannen behöva missa sitt kanske livs viktigaste ögonblick bara för att han har begått brott? Vart finns människovärdet i den här historien? Är inte alla lika värda och berättigade att delta på sitt barns förlossning? Har ni som skriver här inget samvete, har ni aldrig gjort fel någon gång kan man ju undra. Det gör ont i själen när jag läser om orättvisor som denna mannen utsätts för, lever vi verkligen i ett humant samhälle där alla är lika värda?

Jag vet att det blev många frågor som nog inte kommer basvaras men jag vädjar till er alla att känna efter i hjärtat vad som är rätt och acceptera att alla inte är perfekta. Det kallas att vara tolerant och är idag tyvärr en bristvara.

Skrivet av: Elisabeth den 18 maj 2012 11:41”

Man slår sig för pannan och undrar hur en del människor är funtade. Här är en kvinna som anser att en grov brottling skall det gullas med.Personen i fråga är inte bara dömd för den fruktansvärda våldtäkten i Mariannelund. Han är tidigare dömd för en våldtäkt i Karlskrona med två års fängelse. Han har dessutom anmälts för minst en ytterligare våldtäkt. Han har dessutom gjort sig skyldig till en lång rad andra brott. Det bästa för det svenska samhället vore om han utvisades till Afghanistan. Snart väntar vi bara på den klassiska frasen:

-Det är ju BARN vi pratar om. Margreth Heirås

Varjager

8 Responses to När man vill visa förfallet i vårat land.

 1. Janne skriver:

  “Det gör ont i själen” säger denna märkliga individ och bagatelliserar dessa grymma gruppvåldtäkter utförda mer eller mindre på löpande band!

  Jag är kanske konstig, men för mig gör det väldigt ont i själen när jag läser om hur ensamma flickor och barn blir utsatta för grym och brutal våldtäkt, utförda av hitresta primitiva parasiter från islamska regioner runt om i världen!
  Det gör ont i mig eftersom det är mitt eget folk som våldtas och nu dagligdags får sina liv totalförstörda.
  Oskyldiga människor som dessutom betalar uppehället för sina våldsverkare!

  Det gör också ont i mig när gamla människor rånas på sina besparingar, misshandlas och mördas, brott utförda av samma art bestialiska utländska importerade odjur.

  Och att försöka gottgöra dessa fruktansvärda brott är naturligtvis helt omöjligt, men man kan i alla fall hoppas på ett mycket långt och kännbart straff.
  Personligen anser jag nog kanske att många av dessa grymma och primitiva brottslingar faktiskt har gjort sig förtjänta av en snara runt halsen.

  Med vänlig hälsning
  Janne

  • Bengt Lundström skriver:

   Janne. De unga och gamla, svenskar såväl som invandrare, utsätts numera för en allt grövre kriminalitet. Dessutom påtvingas de försörjningsansvar med höga skatter, sämre pensioner och vård som följd p.g.a. kostnader för alla bedragare / parasiter, kriminella och för ändamålet skapade myndigheter (som DO!). – Kan inte detta vara orsak nog för att anmäla alla politiskt skyldiga till Internationella Domstolen i Haag?

   • Janne skriver:

    Hej Bengt.
    Det som nu pågår i Sverige är inget annat än en mycket smart och sofistikerad etnisk rensning.
    Och tyvärr så har dom även lyckats med konststycket att dölja sina kriminellt hänsynslösa handlingar!
    Många svenskar begriper inte alls vad som håller på att ske?
    Och bisarrt nog så tvingas vi även finansiera vår egen utrotning och undergång utan den minsta möjlighet att på laglig väg försvara oss.
    Domstolen i Haag?
    Jag vet inte om jag litar på den domstolen, dom är nog lika insyltade idenna targiska soppa som dom svenska politikerna är.
    Men, det kan naturligtvis inte skada att göra ett försök.
    Personligen tror jag kanske mer på den folkliga domstolen som förr eller senare kommer att förstå vad som har hänt och då döma dom ansvariga till långa njubara straff!
    MVH
    Janne

 2. Blodsven skriver:

  Utan alla dessa naiva (tänkte skriva hjärndöda)”goda” kvinnor, lovar jag att landet haft en jävla massa mindre problem med allsköns drägg. Dessutom skulle våra kvinnor gå säkrare på gator och torg, men det är väl för mycket begärt att dessa skräntärnor skulle begripa det….

 3. Tarzan skriver:

  Om ni visste hur många såsse kvinnor och religiösa kvinnor som är funtade som Elisabeth ….!

 4. berlinermauer61 skriver:

  Herregud!! Hur urbota korkad är den kvinnan?? Gulla med en vidrig brottsling!! Undras hur hon hade tyckt om hon var offret?
  Men tyvärr är det ganska vanligt att dumma fruntimmer försvara otäcka våldtäcksmän!!

 5. xmaverickx skriver:

  De flesta kvinnor vill ha värme och ömhet, den de får när de blir kastade i elementet.
  Den man som inte ger dem den sortens, är ingen riktig man i deras ögon.
  Kvinnor lever kvar på grottstadiet, så att de gullar med dem som kommer från MENA-länderna är inte så konstigt.

 6. Birgitta Svedjot skriver:

  Det har sagts en del nedsättande om kvinnor i allmänhet här så jag känner mig manad att skriva några ord.

  Det har de senaste decennierna varit en bombmatta av propaganda mot vår svenska identitet och för ”utlänningsdyrkan”.

  Denna indoktrinering har lyckats! Större delen av Sveriges befolkning har förlorat sin nationella identitet och blivit multi-kulti-fantaster.

  Dessutom krävs det att vara multi-kulti för att få jobb och vara socialt accepterad. Dessutom har soc.dem fackföreningar blivit ”Stasi”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: