Nu verkar en del inse verkligheten i Egypten av Journalisterna.

Kan det ha att göra med att den Uppdrag granskning? Idag läser vi i Aftonbladet att det ”finns en risk för en backlash i Egypten”. En risk???? Kopter jagas och hånas, sharia är närvarande.

”I parlamentsvalet, som avslutades i ­januari, fick en koalition ledd av det ­moderat islamistiska Muslimska brödraskapet 37,5 procent medan de mer hårdföra Salafisterna fick 27,8 procent. De ­liberala och sekulära krafterna förlorade stort.
Om detta är en indikation inför presidentvalet borde islamisterna vinna. Men opinionsmätningarna pekar ­snarare på Mubaraks tidigare utrikesminister Amr Moussa som ligger kring 40 procent i mätningar från Kairobaserade a­l-Ahraminstitutet.
Många vittnar om att situationen för kvinnor och minoriteter redan försämrats. De kläms nu mellan gamla ­Mubarak anhängare och islamister. Det ger anledning till oro.”

Jag tycker att det finns mer än en risk.

Varjager

5 Responses to Nu verkar en del inse verkligheten i Egypten av Journalisterna.

 1. katinka glahd skriver:

  Dessa kretiner till journalister är långt ifrån allmänbildade.
  De vet INTE vad islam innebär.Denna våldsideologi som är ute för att erövra världen ifrågasätts inte av dessa helblåsta medlemmar i ”Andens tattarfölje!.Med sin naivitet och okunnighet förbereder vägen in i Sverige för denna intoleranta ,hatfyllda vidskeplighet.
  De är i sanning ”De nyttiga idioternas kavalleri” som inte inser vad som händer framför ögonen på dem.
  De ödelägger sina barns framtid som kommer att bli en förgård till helvetet som kommer att få Gehenna att framstå som den lyckliga Bullerbyn i jömförelse. Katinka Glahd

 2. allemand skriver:

  Sanna ord och inga visor Katinka. Hur skall vi få kretinerna att förstå enkla fakta?

 3. katinka glahd skriver:

  Jag tror att något är på gång att hända i Sverige inom en snar framtid.Något drastiskt och något som är kopplat till stora,djupa känslor.De känslor som vi svenskar(etniska?) inte har fått lov att ta i de sista 20 åren.
  Ett litet homogent folk som sålts ut till den hotfulla sultanen! Fy fasen!
  När den stora smällen kommer så har den sådan kraft att den får tramsebyxan Breiviks brott i Norge att framstå som pyset av en Kolibris fis!Jag känner det på mig men jag kan inte definiera det,jag vet bara att det kommer snart!om INTE FÖRR SÅ VAKNAR TATTARFÖLJET UPP NÄR DETTA SKER!Men då är det alldeles försent.Mycket försent!
  Gud bevare våra barn och barnbarn!Vem skall försvara dessa oskyldiga!
  Ett inbördeskrig är nog oundvikligt.De som lagt grunden för detta kaos i vardande;skall gripas och ställas inför rätta.
  ”Sic semper tyrannis”.
  Så må det alltid gå tyrannerna.!
  John William Booth. Abrahamn Lincolns baneman.
  Katinka Glahd.

 4. Bengt Lundström skriver:

  Du tror att ett Inbördeskrig är förestående katinka. Du är inte ensam om den känslan. Men om det utlöses så är orsaken det läge Sverige nu befinner sig i med många alltför olika folkgrupper och attityder till vilka värden som skall gälla. Som skyldiga till det rådande läget anser jag vara vissa politiker, partier / politiskt skapade myndigheter och diverse kotterier. Ett exempel på det hårdare samhälle som nu växer fram är, att den svenska polisen vill öka sina insatsstyrkor. Men mot vilka kommer de att sättas in, kan man ju undra?

  Ingen förnuftig människa önskar ett inbördeskrig. Men ett förstadium till inbördeskriget pågår ju redan med mot svenskar (och andra vita) med riktade rån, våldtäkter och mord? Man har enligt folkrätten rätt att försvara sitt liv. Men hur skall de etniska svenskarna få ut sina vapen som finns i militära förråd?

 5. M Capensis skriver:

  Ja, herre je… Så muslimska brödraskapet är ”moderata” nu? Återupprättandet av kalifatet är ”moderat”? Gud bevare oss för alla idioter till journalister.

  Sen håller jag med Katinka. Något är på väg att hända. Jag har också känt det, sedan några veckor tillbaka. Wyrden skiftar, trådarna löper samman.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: