Islam ut ur Sverige!

Islam ut ur Sverige!

Janne Josefssons utmärkta program om islam i Sverige, berättar egentligen bara vad många av oss redan vet, att islam är en falsk, farlig och en mycket förrädisk och fanatisk politik! (det kallas för religion, men är i själva verket en extrem politik)

Men till alla andra så var hans program naturligtvis en mycket värdefull upplysning   -och väckarklocka till gemene slumrade man och kvinna!

Islam har absolut ingenting i vårt land att göra, muslimer varken vill eller kan anpassa sig till ett normalt svenskt liv. Och för allas trevnad skall därför  alla återbördas till sina respektive hemländer snarast möjligt.

Här finns inga som helst kompromisser!

Alla ska ut. Sverige är vårt land och skall så förbli! Vi har fått nog av vandrande sopsäckar och pyjamasar, stölder, bråk, våld och elände!

Riv alla moskéer, eller bygg om till ungdomslokaler, ålderdomshem, eller ett nytt Biltema! Men spar en moské som ett varnande exempel för framtida generationer att beskåda hur nära det var en gång i tiden att Sverige förvandlats till en islamsk stat!

Häng också opp foton på Reinfeldt, Mona Muslim, Fridolin och alla dom andra muslimska kramarna, sida vid sida med bilder på muslimska buktalare, till allas spott och spe!

 

Jag lånar några slagord från ND som jag tycker säger det mesta!

Vi använder pengar som vi inte har till något som vi inte behöver och utan muhammed kommer Sverige på fötter igen!

Vänligen

Janne

 

Fredens ”religion”….

7 Responses to Islam ut ur Sverige!

 1. Melanie Eliasson skriver:

  Om folk bara kunde vakna upp ur sin törnrosasömn. Svenska politiker kramar och gullar med islamister samtidgit som de blir knivhuggna i ryggen. Vakna upp nu för xxx – ja, ni vet vad jag menar.

  • varjager skriver:

   Vi vet vad du menar. Det är skrämmande att folk är så blinda. Det har varit program efter program med detta. Nu upptäcker våra politiker att det är samma sort islamister som är här….

 2. Tarzan skriver:

  Svenska folket är hjärntvättade med
  ALLAS LIKA VÄRDE
  Detta kan bli Sveriges död
  Muslimer som har intentionen att förstöra Sverige och vår demokrati och frihet KAN INTE ha samma värde som pursvenskar.

  • Göran skriver:

   Ja svenska folket är hjärntvättat, men skulle de händelsvis förstå vågar man ändå inget säga.
   Svensken, ett litet fegt kryp som tillåter sig att pissas på av både politiker och mångkultur.

   En rejäl uppstädning i både politiker- och asylträsket är av nöden.
   För bästa tänkbara effekt, måste medlen i det här fallet vara undrordnat resultatet.

 3. Blodsven skriver:

  Islam betyder underkastelse, och endast våra idiotpolitiker och övriga PK-arslen inbillar sig att en skägglurk tänker kompromissa. Förbjud skiten IDAG….

 4. berlinermauer61 skriver:

  Islam borde förbjudas!! Och ut med ALLA islamister! De förstör ju bara vårt land! Måtte folk vakna upp och rösta bort muslimkramarna i Rosenbad och riksdagen!! Mona Muslim, Reinfeldt och de andra galningarna som gör ner riktiga svenskar och daltar med förrädarna! Landet måste rensas från de förrädare som finns här!! Och.. Riv ALLA moskéer!! De är en styggelse!!! Sverige skall vara svenskt!!!!

 5. Panama skriver:

  Från 2006 till 2011 har det beviljats 545 788 uppehållstillstånd av dessa har färre än 100 000 flyktingskäl eller liknande och färre än 50 000 har kommit hit för att arbeta eller studera. Naturligtvis har folk även flyttat härifrån så säg att vi haft en nettoinvandring på 300 000 och 50 000 av dem har kommit för att arbeta eller studera då har vi om vi är riktigt snälla 50 000 om året som bygger på arbetslösheten. Eftersom det saknas ungefär 450 000 heltidstjänster i vårt land skulle vi fortfarande ha 200 000 arbetslösa utan invandringen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: