KD vill desperat fylla ut sitt 1 maj tåg. SD folk går med i tåget.

Då får KD stora skälvan och skriker om infiltration. PK media hakar på och skriver Krigsrubriker.Konstigt nog blev SD inbjudna av KD:s lokal avdelning.

”- Det där är ett klassiskt extremistknep som kallas entrism. De försöker ta sig in i respektabla sammanhang för att själva framstå som respektabla. Socialdemokraterna råkade ut för samma sak på 80-talet, då vänsterextrema grupper försökte ta sig in i partiet. Vi får hålla ögonen öppna, för SD tycks nu försöka göra samma sak mot oss, säger Göran Hägglunds presschef.”

Allt låter så hårt och de tvår sina händer desperat för att tillfredställa PK isterna i Media. Då kommer nästa suprise.

Pavel Gamov (SD) är helt oförstående till kritiken. Gamov säger sig ha haft en mejlväxling med KD:s ordförande i Uppsala, Jonas Segersam, inför 1 maj-tåget, och fått en inbjudan att delta. Segersam ska dock ha påpekat att KD har som policy att man inte kan ”ha med egna plakat, partisymboler eller andra budskap än de vi tillhandahåller”.

I en skriftlig kommentar till Expressen.se skriver Gamov:

”Johan Ingerös påståenden är befängda och tyder på desperation. SD har i förväg kontaktat KD i Uppsala och fått ett godkännande av partiets lokale ordförande Jonas Segersam att gå med i tåget och vara med på torgmötet. Även vänsterpartister deltog på torgmötet – är dessa också infiltratörer i så fall?”.”

Prata om att skjuta sig själv i foten.

Varjager

6 Responses to KD vill desperat fylla ut sitt 1 maj tåg. SD folk går med i tåget.

 1. Jern&Betong skriver:

  Av KD:s 4 röster är 2 för att hålla partiet i riksdagen. Av de andra 2 är 1 möjlig att vinna för SD genom KD:s partisplittring, medan den andra inte vill ta i SD med tång. Nu är vissa så euforiska inför möjligheten att vinna denna enda procent att man helt har tappat perspektivet.
  De svenskar som har sett invandringen sänka deras levnadsstandard såväl ekonomiskt som kulturellt, är så många att SD skulle kunna fördubbla sitt stöd om de vågade ropa ut det nationella budskapet istället för att tona ned det.
  Satsa på svenska arbetare och låt Bibelbältet hänga på om de vill!

  • pavelgamov skriver:

   Jern&Betong: Vi som medverkade i tåget och på torgmötet gjorde det verkligen inte för att locka över kristdemokrater till SD. Det är en grov missuppfattning. Vi deltog eftersom vi håller med om dess budskap, nämligen att värna om familjen och tryggheten. Jag kan i övrigt lugna dig med att vi driver invandringsfrågan väldigt hårt i både kommun- och landstingsfullmäktige i Uppsala.

   • Jern&Betong skriver:

    Tack för ett bra svar. Jag slog in en öppen dörr i Uppsala, men min tanke är värd att beaktas.

 2. Tarzan skriver:

  Helt OFF TOPIC men goda nyheter för er som hatar journalister;
  I morgon torsdag är det Pressfrihetens dag. Många spanska journalister upplever just nu det värsta ögonblicket i historien. Enligt det spanska journalistförbundet Federación de Asociaciones de Periodistas de España ( FAPE ) har 6.200 arbetstillfällen gått i graven under de senaste fyra åren. Bara under årets första kvartal har 1.309 journalister blivit arbetslösa. Det skriver dagstidningen ABC. Källa Svenska Magasinet Costa del Sol

 3. pavelgamov skriver:

  Jern&Betong: Vi som deltog gjorde det för att vi håller med om budskapet och för att vi fick skriftliga godkännanden både 2011 och 2012, inte för att vi vill värva kristdemokrater. Jag kan garanterat dig att vi driver invandringsfrågan hårt i både kommun- och landstingsfullmäktige i Uppsala och ser ingen anledning att sluta göra det…

 4. pavelgamov skriver:

  Jern&Betong: Vi som deltog gjorde det för att vi håller med om budskapet, nämligen att värna familjen och tryggheten, och för att vi fick skriftliga godkännanden både 2011 och 2012, inte för att vi vill värva kristdemokrater. Jag kan garantera dig att vi driver invandringsfrågan hårt i både kommun- och landstingsfullmäktige i Uppsala och ser ingen anledning att sluta göra det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: