USA:s sändebud når hatets Malmö i dag. USA bryr sig för att det är en Amerikansk Rabbin.

Läs nu detta och börja sedan fundera på en annan vinkel.

””Support Hitler!”, ”Jävla jude!”, ”Länge leve Hamas!” eller bara ett fientligt ”Yahoud!” – det arabiska ordet för jude. Sedan Shneur Kesselman flyttade till Malmö för sju år sedan har han tvingats vänja sig vid ständigt nya antisemitiska förolämpningar. Rabbinen har fått läskburkar och äppelskrutt kastade på sig. Han har trakasserats på stadsbussar och på tågstationen. ­Människor har spottat efter honom. Den 33-årige rabbinen sticker ut på Malmös gator. Inte många Malmöbor klär sig som chassidiska judar, med svarta kläder, svart hatt och långt skägg. Skånepolisens hatbrottssamordnare Susanne Gosenius svarar på varför just Shneur Kesselman utsätts för så mycket spott och spe har hon inte behövt fundera länge:

– Han syns. Man ser så tydligt att han är jude.”

Detta blir en riksnyhet. Det är en skam för Sverige att det sker. Men vad PK media inte rapporterar om är när det är andra offer för liknande överfall.

”Den 21-årige svensken stod och väntade på spårvagnen på Drottningstorget i Göteborg en tidig morgon i januari. Då kommer en somaliern Abdiasiis Sheikh, 25 år, som skriker “svenskar ska lida i blod”. Sedan skrek han ”du ska lida i blod” till 21-åringen varefter Abdiasiis Sheikh slår honom i ansiktet.”

”Den 11 april kom domen mot de sju afghaner, varav sex är asylsökande, som brutalt våldtog en svensk tvåbarnsmamma under sju timmar en natt i vintras på en asylförläggning. Fängelse för samtliga, utvisning för sex av dem medan nummer sju har PUT och inte blir utvisad. En åttonde frikändes helt.”

Då var offrets bakgrund eller förövarnas etnicitet inte intressant i PK media…..

Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: