Polisen fruktar serievåldtäktsman. Aftonbladet skriver ut beskrivningen????

Vad har hänt? Aftonbladet skriver ut beskrivningen av brottslingen??? Är Det redan sommarvikarier på plats?

”Två kvinnor har attackerats på samma motionsspår i Västerås.
Nu fruktar polisen en serievåldtäktsman.
– Signalementen stämmer överens, säger Åsa Hedin, kommunikationschef hos polisen.
Det började den 28 mars, när en 22-årig kvinna attackerades vid cykel­banan i Rönnbyskogen i centrala Västerås.
– Han grep tag i hennes jackkrage och knuffade henne från banan. En person såg det hela och avbröt, säger Åsa Hedin.
Mannen beskrivs av polisen som 25–40 år, 160–165 centimeter lång och mörkhyad. Han var klädd i gröna byxor och en kort svart jacka.”

Hur länge dröjer det innan Afrosvenskarnas Riksförbund kräver att Polisen skall utelämna beskrivningen av gärningsmannen?

Fler poliser kommer att röra sig i skogen hädanefter, för att öka tryggheten, säger Åsa Hedin.

11 Responses to Polisen fruktar serievåldtäktsman. Aftonbladet skriver ut beskrivningen????

 1. Tarzan skriver:

  Ändå är frågan var det en MENA nisse
  Var det en neger
  Var det en blåneger
  Var det en halvneger ????????????????????????????

 2. Olli Rein skriver:

  En hen i kläder alltså!

 3. Göran skriver:

  Hej Tarzan och Olle Rein
  Spelar ingen roll längre vad ni tycker. Den stackars mörkhyade testosteron-drypande hingsten, har ändå trots allt statsministerns välsignelse i sitt avlande till fromma för den, enl Fredrik, ovärderliga halal-kulturen.
  Kanske en testikeltång här skulle göra susen?
  Vad tror ni?

 4. Olli Rein skriver:

  Det blir bättre effekt med två tegelstenar Göran, om du nu inte tänkt dig en riktigt het tång… Sedan undrar jag om det kan vara den här hingsten det talas om. Henok Weire Fre från Eritrea, han gjorde en våldtäkt under dödshot mot ett kvinnligt tidningsbud en tidig morgon i Boden, där blev han gripen och lagförd till fängelse ca 1,5 -2 år, alltså lika billigt som dessa afrikanska våldtäktsmän och MENA slöddret alltid slipper undan med. Han har sedan förflyttat sig söderut i Sverige, efter att han undvikit utvisning, för att han kanske skulle kunna torteras, vilket initierade personer kunniga på Eritrea på den svenska beskickningen ansåg vara klart överdrivet och inte skulle ske, men det togs mer hänsyn till ”experterna” som aldrig satt sin fot i Eritrea. Han bosatte sig tillfälligt i Surahammar, eller i någon annan gammal bruksort i Västmanland. Han misstänks ligga bakom en våldtäkt i Eskilstuna i april 2011 under en järnvägsviadukt och i en hiss i centrala Eskilstuna. Polisen gick ut med Henok Weire Fres foto och ville tidningarna skulle publicera bild och text. Jag vet inte om de andra tidningarna hade något inne, men SN (Somalienytt) tog inte upp den. Här skrev vi om detta på petterssons förra året. http://petterssons.bloggsida.se/diverse/polisen-slapper-bild På min kommentar under så finns en länk till själva våldtäkten. Det är bara ca 50 km mellan Eskilstuna och Västerås och visserligen verkar den mannen vara lite för liten, men det kan vara svårt att uppskatta längden på någon, i den situation som ett våldtäktsförsök är.

 5. Göran skriver:

  Hej Olli
  Har du bedömt två tegelstenar som effektivare än en testikeltång, då väljer vi naturligtvis två tegelstenar.
  Vi kan ju hjälpas åt. Håller du i den ena så håller jag i den andra. Väl mött jobbarkompis!

  Med vänlig hälsning från en lika-sinnad.
  Göran

 6. Olli Rein skriver:

  Göran jag har aldrig sett någon testikeltång, måste jag erkänna så den kan nog tänkas vara effektivare och som Allemand skriver så riskerar vi ju våra tummar, kanske är tången trots allt bättre. Men tegelstenar vet alla vad det är , hoppas jag åtminstone. Det var därför jag nämnde dom, samt en skämtbild om afrikanskt artilleri, där man stoppade kokosnötter i snabeln på elefanten och så satt en afrikansk man med två tegelstenar och slog ihop om elefantens pung. Den teckningen var vanlig inom kontorsmiljön för några decennier sedan. Därav mitt förslag.

  • Göran skriver:

   Nej Olli det har inte jag heller, men jag vet att de finns. De skall enligt uppgift ha använts förr när man ville göra en stut av en tjur.

 7. Olli Rein skriver:

  Eller kanske när man ville göra folk av en oxe. Det var något min äldsta farbror född 1911 brukade berätta om när han var full och glad. ”Det var någon som skulle försöka göra folk av en oxe, genom att drämma till med baksidan på en yxa i huvudet på oxen, som stöp död ner. Tog du så illa ve dig, lär han då ha sagt” Jag hävdar på intet sätt att historien är sann, och förordar ingalunda sådana uppfostringsmetoder, men ni får hålla med om att åtgärden ledde till ett förändrat beteende. Det var också tredje stadiet från tjur via stut och slutligen oxe. Att däremot göra folk av dom lär nog inte vara lätt.
  Vad var det vi börja debattera egentligen och varför tar inte skribenterna bort det jag vill att dom ska göra. Ibland blir det annat än vad man vill, men då ofta med lite humor i allt elände vi skriver om, eller vad tycker du Göran.

  • Göran skriver:

   Jag tycker exakt som du kompis! Ibland kommer man ifrån ämnet och säg den debattråd där kommentarerna håller sig till ämnet hela vägen.

 8. Blodsven skriver:

  Som äkta västeråsgurka sen flera generationer, lovar jag att ta mitt ansvar om fanskapet råkar komma i min närhet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: