Här grips de efter majblomme-rån. De grips i Malmö. Skall vi slå vad om att det är ”Kalle och Sven”?

Hur långt måste Sverige sjunka innan folk bryr sig?

”Två pojkar som sålde majblommor rånades på tisdagskvällen bland annat på blommorna av tre andra pojkar i korsningen av Norra Skolgatan och Smedjegatan i Malmö. Rånarna ska ha tagit stryptag på pojkarna.”

Fortfarande finns det folk som tycker att Sverige skall ha fria gränser och en ännu större import av kriminella.

Varjager

10 Responses to Här grips de efter majblomme-rån. De grips i Malmö. Skall vi slå vad om att det är ”Kalle och Sven”?

 1. Tarzan skriver:

  Att göra ett rån där man kan få ett par hundra kronor är sinnesrubbat – varför lär dom sig inte ficktjuveriets ädla konst istället. Malmö Europas sjukaste stad !

 2. knottx skriver:

  Detta förbannade huvluve packet,ett bollträ i skallen är vad dom förtjänar.

 3. Olle Söderberg skriver:

  Förbjud dom där #%£¥€ luvorna. Dom har ingen praktisk betydelse.

 4. […] 2012-04-17, 19:09 Rånförsök. En uppringare berättar att hon anträffat två pojkar vid korsningen av Norra Skolgatan och Spångatan. Dessa pojkar ska blivit misshandlade och rånade av tre pojkar i 15-årsåldern som även ska ha stulit deras majblommor. Gärningsmännen ska sedan ha lämnat platsen till fots. Uppdatering: En kort bit från brottsplatsen anträffas tre pojkar som stämmer in på signalementen som lämnats. Dessa kontrolleras och detta resulterar i att två av dem grips och en överlämnas till sina vårdnadshavare. Vid kontrollen färdades en av de gripna på en stulen cykel som togs i beslag. Uppdatering: De två försäljarna i åldrarna 10 respektive 13, uppges inte ha blivit av med några tillhörigheter och ärendet rubriceras därför som försök till rån. De gripna misstänks även för ringa narkotikabrott. Även på Varjager’s Weblog och KvP/Expressen. […]

 5. Om du kommer från Irak eller Somalia har det här med majblommor ingen som helst mening för sig. Det är en svensk grej som du inte förstår eller ens bryr dig om att förstå. Du har aldrig haft föräldrar och storasyskon som sålt majblommor, du har inte gjort det själv. Du har ingen aning om traditionen med att samla in pengar eller sälja saker för behjärtansvärda ändamål. Du kan inte ens stava till ”behjärtansvärda” eller vet vad ordet betyder. Du ser två småkillar med en väska med pengar. Bara att ta för sig. Lätt som en plätt.

  • Tarzan skriver:

   Dessutom så kallar muslimerna oss för grisar – ser dom då två svenska småkillar med pengar i en låda så tar dom ju bara pengar från smågrisar

 6. A. Paa skriver:

  Nej, de heter förmodligen inte Kalle och Sven, inte heller Anders och Robert, eller Håkan och Peter. I övrigt skriver ni en massa skit allihopa. Vill ni bidra till ett bättre samhälle? Gör då det och sluta snacka skit.

  • Sopa@hatmail.com skriver:

   Wow, vilken kraftfull kommentar. Vad skall folk göra? Vi öppnade vårt land och gav dem allt. Räcker inte det utan nu skall vi be om ursäkt för att våra barn blir rånade. Du är pkisten våra dröm.

  • lediablemarcheavecnous skriver:

   Varfor bidrar inte du da till ett battre samhalle? Jag tycker du ska ta och ge bort allt du har till nagra araber och somalier saa faar du kanna dig riktigt duktig.

   • A. Paa skriver:

    Hahaha, vad man skrattar när man läser era högintelligenta kommentarer! Det sägs att de som röstar på Sverigedemokraterna i stor utsträckning består av akademiker. Det måste vara ni! Men – har jag sagt att vi ska be om ursäkt? Jag tycker inte vi ska det. Jag tycker inte heller att vi ska ”ge bort allt”. Som sagt, de där rånarna heter nog inte Håkan eller Märta, vi vet inte vad de heter och enligt min mening – som jag är tacksam för att få släppa fram här – har det ingen betydelse vad de heter. Det som har betydelse är att man inte ska härja runt i vårt samhälle, gör man det ska man ha ”pisk”. Om man betalat skatt eller om ens föräldrar gjort det kan man få vistas en tid i korrektionsförvaring i Sverige – om inte får man korrigeras i det land där man gjort det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: