– Med svärden följer vi efter de otrogna och hugger ner dem.

Som vanligt är islamister alltid oskyldiga i sina egna ögon. Nu undrar jag vad Helena Benaouda ordförande i Sveriges muslimska råd kommer att säga om sin svärson? Att det är ett misstag? Att de tänkte prata?

Är det inte dags att Rygradslöse börjar ta debatten med islamisterna nu? Eller är hans mot mot Svenska folket så djupt rotat i han att återigen räknar SD röster och hoppas på Ragnarök för svenskarna?

”Zalouti var den ende av de fyra åtalade som förhördes under den första dagen av terroristrättegången i tingsrätten i Glostrup utanför Köpenhamn.
Han försökte framställa sig den oskyldigt åtalade som blev indragen i något han inte visste var det var. Han var enbart en samtalspartner. Inte en deltagare.
– För mig var det aldrig tal om att det skulle hända någonting i verkligheten. Det var bara orealistiskt prat. När jag fick höra att mina vänner gripits med vapen så blev jag stel som en staty.
– Jag är muslim. Ja. Jag är religiös. Ja. Är jag terrorist? Nej.(det är inte terrorism att döda otrogna.) Jag tänker aldrig gå och skjuta folk.(enbart otrogna)
Zalouti omväxlande småskrattar och ryter upprört mot förhörsledaren. Med jämna mellanrum stryker han ursäktande med sin vänsterhand över den kvinnliga tolkens rygg. Det är svårt att veta om det är en spontant gest eller något han gör medvetet för att ge ett mjukt och vänligt intryck. Åklagaren påstår att det var med detta maskingevär och en pistol som tre av de åtalade tänkte tränga in på Jyllands-Postens redaktion i centrala Köpenhamn och döda så många människor som möjligt. Som hämnd för karikatyrteckningarna som de publicerade 2005.
Vapnet hittades i den hyrbil som männen använde för att köra till Köpenhamn natten till den 29 december 2010.”

Som sagt det är en öppen straff spark att ta tag i problemet för 7 klövern. Mne som vanligt kommer det pratas om respekt och öppenhet för ”fredens religion” som minsann inte menar att döda oskyldiga. Det enda vi skall vara tacksamma för i västerlandet är att de flesta jihadister är korkade i sin planering.

Varjager

3 Responses to – Med svärden följer vi efter de otrogna och hugger ner dem.

 1. Matsini skriver:

  Suck.
  Varför ÄR INTE avhoppade/tidigar tillhöriga hatets religion; Islam seriöst behandlade av medie?
  Visst, det är ju belagt med dödstraff för avfällingar från Islam MEN ett relativt stort flertal verkar inte beröras av den straffsatsen???
  Ta Christioffer Alam t.ex. En f.d. officer i Pakistans arme, tillhörig en högt uppsatt släkt med inflytande hos dignitära personer.
  Läs hans bok om sin historia, hans flykt och vägen till Sverige.
  Läs hans orsaksbeskrivning till avhoppet och Korancitaten som vittnar om hatet mot de otrogna hundarna.
  Eller, varför inte, läs Koranen!
  Dock meningslöst i dispyt med fundamentalistiska muslimer då de tillåter bara Koranläsning på arabiska, översatt är citering inte tillåtet då deras tolkningsrätt inte kan ifrågasättas. Arabiska språket följer inte samma språkliga regler som det västvärldsliga.
  Men ändå, man kan ju nyttja sin korankunskap i andra debattsamanhang och hävda seriös kunskap.
  I vårt land talar vi inte arabiska, än….

 2. Questan skriver:

  Oseriös artikel, av okunniga människor. Än en gång….Jag antar att du som skrivit detta blogginlägg var på rättegången? Nä, precis. Det var du INTE. Du har enbart citerat aftonbladet eller nån annan vinklad Hänt Extratidning utan att ens bry dig om att ta reda på verkliga fakta. Det är så patetiskt, men det är bra, vi är många som vet hur oseriösa och dessutom okunniga ni är. Stackare.

  Skulle vilja se er alla som gömmer er bakom datorskärmarna i 2a världskriget. Krypa in under en sten med blöta byxor. USCH!

  • varjager skriver:

   Okunnigt svar av en okunnig människa. Du vet om att det är 67 år sedan andra världskriget tog slut? Jag antar att du som skrev kommentaren hyllar dessa jihadister i absurdum…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: