Går Sverige att rädda?

Ja, rent teoretiskt så går det naturligtvis fortfarande att rädda Sverige, även om det finns massor av till synes oöverstigliga hinder!

Men det har gått alldeles för långt, med allt! Att rädda Sverige blir inte lätt och vi kommer också att få dras med nära nog obotliga skador i långa tider!

Likt en tsunami har flumvänstern ruinerat och totalförstört vårt land.

En period som började med vår genom tiderna största landsförrädare, Olov Palme!

Sen har det rullat på i samma destruktiva spår, vilka som än har (van)styrt landet.

I dag heter den hånflinande Palme, Reinfeldt.

Samma skit båda två!

Vad ska vi göra?

Ofta så hör man folk som uppgivet säger:

-Det är för sent!

-Vi kan ändå inget göra längre!

-Man får ju inte säga något längre.

Och liknande fraser!

Att resonera på detta sätt är att hälla mer fotogen på brasan! Då kan man lika gärna somna om igen!

Det finns naturligtvis massor som vi alla kan göra -om vi nu inte går och väntar på att “någon annan” som vanligt ska göra jobbet åt oss förstås?

Jag har naturligtvis inte alls lösningen på problemet. Alla vet förstås vad som måste göras -gränsen stängas och parasiterna ut! Det begriper varenda ohjärntvättad kotte! Men hur ska vi komma dit?

Ja, om jag visste det så skulle jag ha gjort mig förtjänt av många nobelpris!

Men om alla hjälps åt så kan vi kanske ändå i slutändan påverka och ändra den destruktiva utvecklingen.

Det blir ingen lätt uppgift! Men protesterar vi inte så inbillar sig dom styrande att dom trots allt har vårt tysta medgivande!

Därför ska vi varken vara godtrogna, försynta eller tysta och fogliga längre!

1. Skriv, maila eller ring till Era lokala politiker.

2. Skriv till regering och riksdag, direkt till statsråd och andra beslutsfattare.

3. Skicka in insändare till media (även om dom inte kommer in så skall dom ändå känna att dom har blåslampan i arslet)

4. Besök Er lokala kommun och ställ direkta frågor till dom ansvariga. Ta deras tid i anspråk, det är vi som försörjer dom och vi har naturligtvis rätt att få svar på alla våra frågor!

5. Sprid flygblad med saklig information om flyktingpolitiken.

6. Propagera och sprid direkt info betr. Asylpolitiken. Kanske t.o.m. hungerstrejka eller demonstrera på andra slagkraftiga sätt.

7. Reagera mot privata företag som ex.vis annonserar på ett otillbörligt sätt, d.v.s. dom som har ett mångkulturellt och klart svenskfientligt beteende!

8. Protestera mot halah slakt, bojkotta ex.vis MC Donalds och andra mindre nogräknade företag som använder halah slaktat kött i sin produktion. Gå runt i deras restauranger och dela ut flygblad om halah slakt.

9. Kontakta SVT och andra mångkulturella nästen och protestera mot hjärntvätten, lögnerna och deras “locket-på mentalitet” när det gäller allt som har med flyktingpolitik att göra!

10 Protestera mot det mångkulturella våldet och den mörkläggning som sker i media och av myndigheter.

11. Våra budskap skall gå som en löpeld genom det svenska samhället, där var och en av oss skaffar minst två nya sympatisörer! Det som media tiger om skall vi tala öppet om och sprida med den fria vinden.

12. Hur många gånger har inte vi svenskar blivit kränkta av den påtvingade mångkulturen? Är det inte hög tid att börja anmäla alla dom otaliga kränkningarna som vi dagligen utsätts för, till DO? Låt dom jobba för oss för omväxlingsskull. Anmäl så fort Ni känner Er kränkta!

13. Och, kanske det allra viktigaste. Det här ska inte göras en eller två gånger, utan hela tiden, kontinuerligt! Om och om igen ska dom få ta del av våra protester tills dom förhoppningsvis inser att vi har rätt, vecka ut och vecka in, månad för månad, år efter år!

Vi ska aldrig ge upp!

Att sprida vår information mellan oss sympatisörer och likasinnade är naturligtvis bra på många sätt eftersom det bl.a. kan ge ett moraliskt stöd, men i längden är det verkningslöst eftersom det är den hjärntvättade skaran som skall väckas ur sin djupa sömn, inte vi.

Jag hoppas att jag med dessa rader i alla fall har satt ett litet frö för att rädda landet ur fientliga klor och bevara Sverige svenskt.

Men det finns naturligtvis mycket mer som vi kan göra, här sätter bara den egna fantasin gränser.

Och för att vara trovärdig så måste vår info. naturligtvis vara vederhäftig, protesterna hövliga men handfasta och bestämda och propagandan sanningsenlig och seriös. Något annat duger inte.

Vi behöver inte ändra, lägga till eller ljuga, vi har sanningen på vår sida och den är nog skrämmande som den är utan broderier!

 

Vänligen

Janne

 

Var inte rädda för att säga ifrån, personligen är jag betydligt räddare för följderna om vi inte protesterar!

 

5 Responses to Går Sverige att rädda?

 1. Gustafsson skriver:

  Olyckan Palme blev vi av med när han gick på bio.
  Går aldrig Reinfeldt på bio ?

  Gustafsson

 2. Tarzan skriver:

  Jag är av den uppfattningen att det är för sent.
  Vi kanske skulle kunna lösa detta ifall svensken tog till vapen, men det gör han inte – han sitter framför teven med en starköl i handen och tittar på sport.
  Janne jag vet inte hur gammal du är och vad du sysslar med, men om du kan emigrera till Norge eller om du är pensionär och har pengar flytta till ett gated community i Spanien och glöm att du är svensk. Bästa råd jag kan ge.

 3. Christian skriver:

  Även jag är tyvärr synnerligen uppgiven och misströstar i mina mörka stunder… Ibland önskar jag att jag inte var så insatt i dessa frågor så att jag slapp bry mig och tänka på eländet. /Christian

 4. Janne skriver:

  Jag vill inte träffa lagstiftarna. Jag vill vara med om att hänga dem på Brunkebergstorg i stiliga galgar.
  Citat av Sven Stolpe 1981

  1977 siade samma man: I det svenska Sovjetväldet finns det ingen risk att man blir ihågkommen. Det kommer inte att finnas kvar några av oss. Det kommer bara att fladdra stora rödskägg vart man går.”

  Ja, och dom fladdrande röda skäggen är nu svarta, men sladdrar och fladdrar det gör dom!
  Vänligen
  Janne

 5. lediablemarcheavecnous skriver:

  Jag diskuterade detta med nagra bekanta nar jag var hemma. En gammal polare holl med mig medan tva kvinnliga bekanta (i 40-ars aldern) tyckte att vi var inskrankta rasister som bara hade fordomar om islam. De tyckte saaaaa synd om alla dessa ensamkommande barn. Vi bara maste fa hit fler. De sa att maen fran Mellanostern respekterar kvinnor i motsats till svenska maen. Att muslimer ar mycket mer gastvaenliga och mycket generosare an svenska maen. Den ena sa att hon kunde taenka sig att studera sharia i nat arabland. Jag maste ha sett ut som en fagelholk i ansiktet. Vad f-n sager man till saant?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: