Islamister gripna i Frankrike, vilken överraskning.

”Gripandena skedde vid en gryningsräd i Toulouse. I samma stad sköts islamisten Mohammed Merah ihjäl av fransk polis den 22 mars, sedan han dödat sju personer i området runt Toulouse.

Några av gripandena skedde också i de franska städerna Nantes och Lyon och Nice, skriver franska medier. Nantes tros vara ett center för den islamistiska gruppen Forsane Alizza (”ärans riddare”), till vilken Merah har kopplats enligt fransk media.”

Det växer med islamister i Europa, pga av massinvandringen. Varför har vi inga politiker i TV sofforna som fördömer och tar avstånd från denna politik?

Varjager

One Response to Islamister gripna i Frankrike, vilken överraskning.

  1. Bengt Lundström skriver:

    Polisen omorganiseras nu i Sverige. Men att bara backa och hoppas att detta skall lösa de självpåtagna problemen kommer inte att lyckas. Fattar ni inte Rikssvenskar hur man skall försvara sig och att man ytterst bara har sig själv att ty till? Vad som måste till i många länder i Europa nu är ett undantagstillstånd tills alla psykopater oavsett ”religion” eller ”kultur” tillintetgjorts. Ställer gärna upp frivilligt ifall jag behövs. / 68-årig finländare av helsvensk stam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: