Bara för att visa daltandet som drabbar Svensson om och om igen.

I Sverige har vi ju styrts av en ”medkännande” flum politik att straff inte hjälper i snart 50-60 år. Men det enda vi fått är ökad brottslighet. Alla experter pratar sig varma om utanförskap och strukturell rasism. Jag vill bara påvisa 2 exempel ur vardagen som kunde drabbat alla av oss.

Polisen: ”Hunden är känd av oss”  (Om nu hunden är känd av polisen varför är den inte avlivad?)

Här körde fyllot/knarkaren ihjäl 80-åringen.(Återfallsförbrytare, dömd flertalet gånger innan.)

Drar vi sedan in ”vardagens alla våldtäkter” där våra PK ister slår knut på sig själva i att förminska, ja eller snarare försöka få fram att det är synd om våldtäktsmannen. Ja då träder en bild fram av vårat Sverige som inte är vacker. Fundera på det, vad säger era närmaste när man pratar om det?

Varjager

3 Responses to Bara för att visa daltandet som drabbar Svensson om och om igen.

 1. Tarzan skriver:

  Sverige är dårarnas och de kriminellas paradis och det enda vi kan göra åt det är att emigrera.
  Dårskaperna har gått för långt i Sverige för att repareras – endast en nationell sinnad diktator kan idag lösa Sveriges problem

 2. Jern&Betong skriver:

  Om vi hade verklig folkmakt, som ordet demokrati betyder, och inte led efter led av representanter, skulle den här mannen sitta inspärrad för resten av livet.
  Fast om jag vore diktator skulle domen bli 12 st kal. 7,62 mm.

 3. Bengt Lundström skriver:

  Så är det. Blir någon förvånad? Polisen bryr sig inte, eller kanske de inte tillåts att göra sitt jobb av politiska skäl? Men tänk, om tusentals svenskar och hederliga invandrare som drabba(t)s av allvarliga brott p.g.a. att lagar och deras efterlevnad inte fungerar ser sig tvungna att ta lagen i egna händer och verkställer kännbara straff, vad händer då? – Att sätta folk som försvarar sig i fängelse är dyrt och då bortfaller ju också produktion och skatteintäkter för samhället och därmed inkomst för dem som är skyldiga till dagens elände. Vare därmed hur som helst, Sverige måste saneras!

  Ett absolut bottenmärke vad utmätning av straff beträffar är den pedofil som lustmördade den lilla flickan Engla för några år sedan, och som enligt vad jag läst tillåts få permission! Vill hänvisa till vad Jesus själv i Lukas Evangelium och dess 17:e kapitel rekommenderar som straff för pedofiler: ”En kvarnsten om halsen och nedsänkning i havet”. Läs själva om ni inte tror mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: