Den slutgiltliga devalveringen av Svenska Polisen…..

Allt för att kvotera in invandrare…Fundera på varför alla krav sänks till ett minimum,.

”Kraven för att bli antagen till polisutbildningen sänks. Språktesterna slopas och från och med i vår ska männen göra samma tester som gällt för kvinnorna. Av de nordiska länderna är det lättast att bli antagen till polisutbildningen i Sverige.
Den 15 mars är sista ansökningsdagen för den som vill komma in på Polishögskolan i höst. I år kommer det att vara lättare att knipa en plats jämfört med tidigare. Både behörighetskraven och antagningskraven har förändrats. Den som vill bli polis behöver ha gjort högskoleprovet eller vara äldre än 18 år. Borttaget är nu också provet i läsförståelse, där de sökande läste enkla texter och svarade på frågor om innehållet. Det finns inte heller längre ett krav på att man måste vara fri från kroniska sjukdomar.När både språkprovet och kravet på att ha skrivit högskoleprovet nu tas bort från den svenska utbildningen är behörighet för högskole-studier – bland annat godkänt i svenska B från gymnasiet – de enda teoretiska förkunskapskraven. ”

Frågan är om vi skall ha tolkar när svenskar skall anmäla brott? Pk ismen har gått för långt. Detta är ett sätt att försöka upplösa nationalstaten Sverige. Nu är snart allt öppnat för den nya diktaturen.  Fundera nu på varför vi har en yrkes arme med sänkta krav, samt en Polis kår utan Svenska som ett direkt krav. Brandkåren skall öppna upp med samma låga krav. Sedan öppnar 7 klövern för utländsk trupp i Sverige. Summa summarium, om svensken klagar eller vågar protestera kommer han att arresteras på främmande språk eller skjutas ner av utländsk trupp/yrkes armen utan folklig förankring.

Varjager

2 Responses to Den slutgiltliga devalveringen av Svenska Polisen…..

 1. Janne skriver:

  En ruskig utveckling, som tyvärr kommer att bli svår att stoppa.
  Och en utveckling som jag har varnat för i 20 års-tid, tecknen är ju hur tydliga och lättlästa som helst och man behöver inte vara speciellt intelligent för att förstå vart det barkar!

  Grundlagen ändrades ju i all hast, det var uppenbarligen mycket brottom och av högsta prioritet att omg. ta bort lagen som skyddar oss svenskar.
  Nu är det fritt fram för en utländsk ”yrkesarme” att peppra oss fulla med bly så fort vi öppnar käften!

  Och att nu vårt sista hopp Poliskåren också saboteras, vandaliseras och förpassas till det islamska grottstadiet, gör bilden av framtida Sverige allt mer skrämmande!
  Var finns nu vårt hopp?
  Revolution?
  Varför i helsike vaknar inte Svensson??

  Vänligen
  janne

 2. Olli Rein skriver:

  Ja men det är ju vad jag alltid har trott, att de inte är starkare än kvinnor. Istället så är det ju som för kvinnorna att dom oftast är stora i käften.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: