Reinfeldt denna gigant. (Humor)

När man ser till hans liv så är det inte så lite som framstår som konstigt. Han är den Starkaste förespråkaren för Halal-slakt för det ger pengar. Han hatar SD, kan det vara för att han son ofta kommer i bråk med invandrar ungar? Skilsmässan från Filippa Reinfeldt kan det vara för att Ryggradslöse ville kolla om han  kunde ta sig en fru till? Kanske var runt och lyfte på en del ”burkor” så att säga? Så som är tillåtet i Islam som han vurmar för? Eftersom allt ursvensk är barbariskt.

Tankar så här på söndagen….

Uppdatering. Flashback har en hel tråd om detta.

Varjager

4 Responses to Reinfeldt denna gigant. (Humor)

 1. allemand skriver:

  Själv tror jag att han är en fem-minuters hopp, stön och sedan färdig. Filippa provade någon annan och insåg vad det egentligen handlar om.

 2. allemand skriver:

  Flashback anser jag inte vara en seriös sak utom då den tråden du brukar vistas i, Början på ett mediakrig om mångkulturen och assange-tråden. Moderatorerna verkar vara ett gäng som de skrapat ihop från någon soptipp någonstans. Fler av dem har ingen aning vad det handlar om ändå ger de varningar.

  En urskuldade sig med att hon hade man och barn att ta hand om???

 3. Tarzan skriver:

  32;an har otroligt med makt och det attraherar många kvinnor och då är det lätt att få ett problem med gylfen.
  Fililippa är tillräckligt läcker för att få en bra man som har tid med henne. Det kan också redan finnas någon som gör henne glad.

 4. xbenedictx skriver:

  Eftersom män med makt (som man tar) och pengar (som man tar, ingen blir rik på hederligt arbete, med få undantag), attraherar de flesta kvinnor, så har vi den värld vi har, nu och så länge denna värld består.
  ”The winner takes it all, the loser standing small.”
  Kvinnor i Asien (ex Thailand skaffar barn med thailändska män (alfahannar) och sedan skiljer de sig från dem och söker sedan efter västerländska (ex svenska) män, som skall försörja dessa ungar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: