80 årig man rånad i Malmö.

Rånad av 2 män, kan Malmö sjunka lägre snart?

”En man i 80-årsåldern slogs ned och rånades av två män på torsdagskvällen.
Mannen, som gick med krycka, låg lite undanskymd då han hittades av en privatperson på Kulladalsgatan i närheten av Per Albin Hanssons väg vid 22-tiden.

Mannen hämtades med ambulans och SOS larmade även polisen.
På fredagsmorgonen låg mannen fortfarande kvar på sjukhuset och polisen hade inte kunnat höra honom. Men enligt polisens uppgifter ska överfallet ha skett strax efter det att mannen gått av en buss. Två män ska då ha slagit honom till marken och även sparkat på honom när han var liggande.
Gärningsmännen ska bland annat ha stulit mannens plånbok och klocka innan de försvann från platsen. Det fanns på fredagsmorgonen ingen misstänkt för misshandeln. ”

Malmö en stad utan någon som helst ordning….

Varjager

One Response to 80 årig man rånad i Malmö.

  1. Bengt Lundström skriver:

    Det har nu blivit så på många håll i Sverige, att folk måste vara beväpnade ifall de skall våga gå ut. Och då menar jag inte med sprejburk. Polisen fungerar inte – eller tillåts fungera – och svenska lagar och fängelser avskräcker inte. Det kostar att ha folk inlåsta nämligen, men onödiga kostnadskrävande ej fungerande myndigheter finns det gott om. På område efter område är det sinnessjuka värderingar som skall skyddas, där DO representerar det främsta exemplet. Inse alla ni som aldrig skadat, (eller ens tänkt att göra det) att ni numera måste vara beredda att göra det för att rädda era egna liv. / Pensionär

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: