PK media skyddar sina egna. 2 exempel på att PK ismen har gått över styr i Sverige.

Lars Vilks blir attackerad och angriparna skriker ”allah akbar” men i PK media nämns inget av angriparnas religiösa tillhörighet som är grunden för attacken. Bevis 1,Bevis 2 sedan kommer verkligheten.

Sedan kommer den värsta verkligheten. Media skyddade mördare. Enbart för att han är vänster.

”NI granskar: Idag tar vi upp ett 30 år gammalt mordfall i Nationell Idag. Tingsrätten dömde gärningsmannen för dråp. Efter att vänstermedia drivit en smutskastningskampanj mot offret, slapp han betydligt billigare undan i hovrätten. Gärningsmannen, Jacques Henri Wallner, har varit en framträdande person i syndikalistiska kretsar och bisittare i Aschbergs tv-soffa. Idag är han redaktör för DN Motor.”

DN har personer som tagit livet att andra i politiskt syfte på avlöningslistan…….

DNs agenda kan inte någon längre förneka. Efter att ha läst Skogstokiga Ryggradslöses intervju igår i Expressen finns det inga tvivel kvar om att våra barn går en mörk framtid till mötes. För Reinfeldt säger enbart att vi får räkna med svinn bland våra barn då massinvandringen är prio 1.

Varjager

2 Responses to PK media skyddar sina egna. 2 exempel på att PK ismen har gått över styr i Sverige.

  1. […] angriparna var, eller snarare vilken religion/ideologi som drev dem att angripa Vilks. Det är Varjagers Weblog som uppmärksammat att varken Expressen/GT eller Aftonbladet med ett enda ord nämner att […]

  2. Irene skriver:

    Allah Akbar!! skriker även oppositionen i Syrien när dem krigar mot Assad men det väljer PK media att cencurera har jag märkt! Detta görs för att ge dem mindre fanatisk prägel när dom i själva verket är lika ruttna som nuvarande styret! Svt visade när oppositionen sköt raketer och samtidigt skrek Allah Allah! men under andra sändningen togs ljudet Allah Akbar bort och man fick bara se det visuella! Judarna och Usas sätt att hetsa olika muslimska grupper mot varandra är barbariskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: