MPs taktik mot maffian, ge upp era pengar och vapen så får ni en skolplats.

Kan de komma med mer dumma förslag??? Jag är säker på att alla gängen bara väntar på att få ge upp den lukrativa branchen av utpressning och rån och diverse bedrägerier och stölder för en plats på Komvux.

”-Bekämpa maffian med gratis komvux, säger Maria Ferm.

Grogrunden för kriminalitet ligger i olösta underliggande samhällsproblem som ojämlikhet, segregering, fattigdom, arbetslöshet, psykisk ohälsa, missbruk och barnfattigdom.
För att snabbt komma åt problemen vi ser i Malmö just nu kräver Miljöpartiet en ny vapenamnesti omgående. Den förra vapenamnestin genomfördes 2007. Den var lyckad och gjorde att många tusen vapen lämnades in, även från kriminella.

I samband med amnestin kan vi även tänka oss att diskutera en ny vapenlagstiftning. Men det är naivt att tro att en skärpt vapenlagstiftning skulle lösa alla problem. ­Högre straff generellt leder inte till lägre brottslighet.”

Nu kommer min fråga till Maria Ferm och hela MP. Har ni överhuvudtaget testat hårdare straff? Nej det har inte hänt i Sveriges i historia. Sitter brottslingar inne längre på fängelserna så är det mindre tid för dem att skada andra människor på utsidan. Men den koppling klarar ingen av 7 klövern av att greppa i tanken. För det är samma floskler som sprutats ut i åratal…utanförskapet, ingen fritidsgår,segregationen…etce,etc,etc Jag förstår att det inte längre går att kommentera artikar som denna på Expressen.

Varjager

3 Responses to MPs taktik mot maffian, ge upp era pengar och vapen så får ni en skolplats.

 1. Einar Kvist skriver:

  Grogrunden för kriminalitet ligger väl i svag begåvning och dålig moral.
  Varför hymla?

 2. Blodsven skriver:

  Bäste Broder Varjager, du måste ha överseende med överklassfjollan Maria Ferm. Hon har aldrig, och kommer aldrig någonsin att vistas i verkligheten och naturligtvis än mindre förstå den….

 3. xbenedictx skriver:

  Jag är inte tillräckligt smart för att bli kriminell, men intelligent nog för att inte bli det.
  Och moral har jag så det räcker och blir över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: