Varför kom inte resten med?

”I år lägger Carl Bildt till en ytterligare mening: ”Vi ska både kunna ge och ta emot stöd, såväl civilt och militärt”. Det som tidigare varit underförstått sägs nu mer tydligt och ordet militärt används, Sverige är berett att vid angrepp ge också militärt stöd till andra länder i EU.”

Undrar jag om den hjälpen kommer att krävas om Svensken skulle vakna??? Smaka på den meningen folk. Militär hjälp till Sverige….

Varjager

10 Responses to Varför kom inte resten med?

 1. elfyma+ skriver:

  Har Sverige skrivit ett sk. VSB-avtal med EU,Nato och/eller med USA ?
  Ett VSB-avtal innebär att Sverige tvingas ge, och ta emot ”hjälp” i form av främmande trupper på egen mark.
  Finland tvingades skriva på ett VSB-avtal (Vänskaps-, samarbets- och biståndsavtal) med Sovjet för att inte bli ockuperade och hamna bakom järnridån.
  http://www.dn.se/nyheter/varlden/finlandiseringen-fyller-60

  VSB-avtalet innebar bl.a att sverigefinnar som hade släktingar i Finland betraktades som säkerhetsrisker, eftersom ryssarna (enl. SÄPO) kunde gripa släktingarna för att idka utpressning mot sverigefinnar på känsliga poster. (Jag var en av dessa ”säkerhetsrisker” så länge VSB-avtalet gällde)

  Julian Assange, som fastnade i en ”svensk” honungsfälla, vill inte bli utlämnad till Sverige, eftersom han tror att han blir gripen och utlämnad till USA.
  Det kanske finns ett hemligt VSB-avtal med USA som den välunderrättade Assange känner till ?

  Jag hoppas att Wikileaks återuppstår, eller får en efterföljare så att vi får veta vad som egentligen beslutas bakom utrikespolitikens stängda dörrar.

 2. Göran skriver:

  Du har säkert mer rätt i dina antaganden Varjager än du anar. Bra att du tog upp det här ämnet. Tack!

  Vad Carl Bildt försöker säga är; att ifall en intern konflikt uppstår, skall militär vid behov kunna sättas in även mot svensk civilbefolkning. Uttalandet skall tas exakt för vad den är, nämligen en allvarlig varning för dem som sticker upp mot regeringens invandrarpolitik och är framför allt riktad mot dem som önskar det homogena samhället åter.

  Den här möjligheten öppnade man för när man ändrade grundlagen.
  I den gamla grundlagen blev det förbjudet att sätta in militära styrkor mot civilbefolkningen, efter det som hände i Ådalen.
  Nu är det alltså fritt fram igen.

  Det mångkulturella samhället måste skyddas mot den innre fienden, dvs. det homogena, kosta vad det kosta vill.

  Osäkerheten, visar på en tydlig medvetenhet om att man fört och för en politik som ligger på direkt kollisionskurs med folkviljan.
  Således har man nu äntligen förstått risken över scenariot: droppen som får bägaren att rinna över. Det scenariot är en realitet av den verklighet vi, i dag, tvingas leva med 24 timmar om dygnet.

  Sverige befinner sig faktiskt i ett prekärt läge som tillspetsas dag för dag. Och ett läge politikerna ensamma bär ansvaret för. Vad för respons man kan förvänta sig från allmänheten är t.v. en öppen fråga. En fråga som får sitt svar den dag då det oförutsedda händer.

  Som ansvarig politiker finns all ankledninga att hysa oro inför en oviss framtid´. Detta har nu fått utrikesministern att visa tänderna. Vilket målet är, räknar säkert var och en ut alldeles själv.

  • Tarzan skriver:

   Palme = landsförrädare
   Katrineholms Stalin = Landsförrädare
   Mona Sahlin = Landsförrädare
   32:an = Landsförrädare
   Carl Bildt (Bilderbergare ) = Dubbel landsförrädare

 3. Bengt Lundström skriver:

  Så Sverige skall ge och ta emot stöd? Kan man inte ens skydda den egna befolkningen i Sverige, och inte ens låter den försvara sig, så betackar jag mig för liknande floskler från ministerhåll. Vet någon vart jag skall vända mig för att få ut min AK5:a? / 68-årig pensionär med fullgjord värnplikt.

 4. @Göran. ”… ifall en intern konflikt uppstår, skall militär vid behov kunna sättas in även mot svensk civilbefolkning. Uttalandet skall tas exakt för vad den är, nämligen en allvarlig varning för dem som sticker upp mot regeringens invandrarpolitik…”

  Det känns som om det här har varit på gång ett tag. Först fritt fram att sätta in militär mot svenska civila, sedan övergång till legotrupper som skulle ha lättare att skjuta mot civila (vilket värnpliktiga kunde tänkas protestera mot), och nu möjlighet att kalla in utländsk trupp mot svenska oliktänkande.

  Detta är gammal härskarteknik. Redan romarna flyttade lokalrekryterad trupp till delar av imperiet där de inte kände någon samhörighet till lokalbefolkningen. Engelsmännen gjorde detsamma i sitt imperium, liksom Sovjet i sitt. Det är inte underligt att EU nu gör detsamma.

  Man kan ana att makten förbereder sig på social oro, kanske våldsamma oroligheter, kanske till och med inbördeskrig. Och vi vet sedan gammalt att den enda fråga som det finns en egentlig politisk oenighet och splittring över i Sverige är invandringen, främst av stora mängder muslimer. Det är den enda fråga som skulle kunna utlösa folkliga protester.

  Konsekvenserna av den multikulturella agendan blir tydligare för varje dag, men projektet måste fortgå till sin fullbordan till varje pris.

  Den som opponerar riskerar nu att bli bekämpad av utländsk trupp. Fint land vi bor i.

  • Göran skriver:

   Korrekt uppfattat!

  • elfyma+ skriver:

   Utländska trupper har sedan Gustav Vasas tid utnyttjats för att kväsa uppror mot centralmakten. Gustav Vasa använde sig av tyska legoknektar mot sitt eget folk !

   På 1740-talet var ryska soldater var förlagda i svenska städer.
   Trupperna fanns där på begäran av den svenska regeringen.

   Orsaken till detta var att regeringen dels behövde skydd mot sin egen befolkning, dels saknade en armé för att värja sig mot Danmark.

   Den svenska armén hade just förlorats i ett krig mot Ryssland
   – ett helt onödigt krig, där Sverige var angripare?!

   Källa: http://www.bgf.nu/historia/10/ockuperat.html

   • Det slår mig att vi redan har några tusen vapenföra unga män utspridda i landet som, lämpligt beväpnade, skulle utgöra en kärntrupp för ett kväsande av ett folkligt uppror. Jag tänker på de ”ensamkommande flyktingbarnen” som nästan undantagsvis utgörs av muslimska män i åldrarna 17 till 25. Det finns väl vid det här laget åtminstone en handfull eller fler på varje större ort i landet, och myndigheterna är väldigt ivriga för att få sprida ut dem över resten av landet.

    Det finns dessutom ett större antal krigsvana unga män i bland annat Malmö och Kristianstad. De ska vara sårade libyer, men de som förlagts på sjukhus i Simrishamn är i alla fall inte värre däran än att de orkar klaga på att Simrishamn är tråkigt och att de hellre vill bo i Malmö.

 5. Göran skriver:

  Mina vänner! Jag såg och hörde alldels nyss ett program på kunskapskanalen, där innehållet handlade om främlingsfientlighet och rasisim. Där deltog även den föga trovärdiga Daniel Pool från tidningen Expo.

  I långa akademiska haranger uppstaplades fina och lärda ord avfärdades kritiken mot den mastodonta invandringen konsekvent som främlingsfientlighet. Pekpinnen pekar således tydligt på ”ingen kritik” mot invandringen godtas.

  Dock nämdes inte ett enda ord om de verkliga orsakerna, nämligen den lika mastodonta kostnaden.
  Varför vet jag inte, men jag kan gott tänka mig att kostnaderna, på ett X antal hundra miljarder årligen, blir alltför för svår att på ett övertygande sätt framhålla som en god affär.
  Vi har uppenbarligen under ett anta decennier förlorat tusentals miljarder på det här jippot

  I själva verket framkom inget som var nytt, men det var ändå lärorikt att ta del av hur man tänker lägga upp den förrädiska strategi inför en fortsatt mångkulturella ockupationen.

 6. World Traveller skriver:

  Kan ni taenka er en arabisk ”fredsstyrka” med trupper fran Saudi, Libyen, Bahrein och UAE i Sverige 🙂

  Vem vet, om 10 ar kanske det ar en realitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: