Sveriges politiker och Miljöspöket…

Sveriges politiker och Miljöspöket…

 

Miljö och klimat har i allt större omfattning kommit att överskugga de verkligt akuta och konkreta problemen i Sverige: den förestående socialpolitiska samhällskollapsen och det oundvikliga sammanbrottet av nationalstaten.

 

Det vi upplever i dag, är det oerhört skrämmande resultatet av den sedan länge fullständigt totalhavererade invandringspolitiken. Vi ser resterna av ett en gång välmående land som steg för steg håller på att slås i spillror till följd av ekonomiskt och socialpolitiskt sammanbrott, och sjunka allt längre ner i ett bottenlöst och mång kriminellt träsk. Effekterna av den oåterkalleligt misslyckade och destruktiva mångkulturen. Vi ser dock bara toppen av det socialpolitiskt kollapsade isberget…

 

Globalt miljöansvar

Från att tidigare nöjt sig med att ha varit alla asylturisters skyddshelgon, på alla kontinenter, har Moder Svea sedan en tid även axlat det globala miljöansvaret. Sverige har blivit den blå planetens miljö- och klimatsamvete… i brist på förmåga att hävda sig inom andra områden. Ja, ja… bortsett från ambitionen att bli världsbäst på muslimsk invandring förstås…!

Regeringens internationelle lille miljöfrälsare hette tidigare Andreas Carlgren. I dag heter hon Lena Ek.

Ett land som knappt har någon varken industri eller biltrafik att snacka om, skall föra internationell talan i miljöfrågor! Det är lika bedrägligt som hyckleriet med alla dessa miljöavgifter på el och annan nödvändig energi för att hålla igång landet, som införts för att plundra det svenska folket på ännu mer skatter.

Svensk så kallad ”semestertrafik” är normal vardagstrafik året om i alla de större EU-länderna… utom under sommaren, då den minst tredubblas! Detta medan en omfattande industri rullar på dygnet runt.

Regeringen Reinfeldts engagemang i internationella miljöfrågor, tycks mer som en avledningsmanöver för att slippa fokusera på de gigantiska socialpolitiska och tilltagande ekonomiska problemen på hemmafronten.

Samtidigt som man förstås känner behov av att hävda sig internationellt, nu när det inte längre finns något ”Made in Sweden” längre att tala om.

Sverige har antingen sålt ut eller jagat iväg sin industri ur landet! Parallellt pågår en allvarlig ”braindrain” av Sverige. Vilket givetvis inte är något att förundras över.

 

Nysvenskar… handelsresande i terrorism

Visserligen har Sverige byggt upp en invandringsindustri av kolossalformat, med världens utan jämförelse största och mest pengaslukande arabiska socialbyrå. Fast det är en industri som dock till hundra procent endast är fokuserad på import; där ”produktionen” kommit att dra landets tidigare internationellt hyggligt goda rykte ordentligt i smutsen. Medan Sverige självt sitter ordentligt fast i skiten!

Förr hade vi tekniska innovatörer, industrimän, uppfinnare och lysande representanter inom medicin och vetenskap som väckte uppseende och respekt vart man än kom i världen. Men inte nu längre…!

I dag handlar den svenska representationen på internationella scenen mest om handelsresande i terrorism. Araber från Nordafrika, Palestina, Somalia och Mellanöstern med svenska pass på fickan och bomber i bagaget. Ständigt påhejade av samlad svenskfientlig massmedia som desperat försöker slå i läsarna att det handlar om ”svenska turister” när utländsk, vaken och effektiv säkerhetstjänst plockar in dem en efter en. ”Svenska turister” som är ute och ser sig omkring i världen… jo, jag tackar jag!

 

Miljöspöket äntrar scenen

Genom att skrämma och hota människorna i landet med Miljöspöket, har politikerna framgångsrikt lyckats flytta fokus från slakten av det svenska samhället och dess snabba väg ner i den multikulturella slasken, till att i stället omfatta klimatfrågan.

Den tidigare miljöministern, Anders Carlgren, ni vet han ”miljöexperten”… vars enda meriter tycktes inskränka sig till ”bedrev lärarstudier mellan 1981-83”, åkte från den ena miljökongressen till den andra och försökte ge ett intellektuellt och trovärdigt intryck. Påhejad av de maskerade marxisterna – det vill säga: miljöpartisterna.

 

I domedagstermer målade man upp en nära förestående global miljökatastrof, som dock enkelt kan undvikas genom att lyssna på universums egen lille klimathjälte och Sveriges miljöminister Anders Carlgren. Men kanske ändå framför allt: om bara de korkade svenskarna kunde förmås betala ännu fler fantasifulla klimatskatter och ännu högre miljöavgifter och ännu mer energiskatt till svenska staten. Då skulle plötsligt allt lösa sig. Om Carlgren lyckades? Ja, det är väl upp till var och en att bedöma…!

 

Förutom att höja (”miljö”)skatterna för svenska folket, tycks regeringen haft stor framgång med att: genom ytterligare en absurd pseudodebatt ännu en gång lyckats totalmanipulera och föra människorna i det multikulturella Sverige bakom ljuset.

Enligt landets politiskt korrekta etablissemang, är klimatproblemet det utan motstycke viktigaste och största hotet mot Sverige. Ja… näst Sverigedemokraterna naturligtvis… mot vilka inte ens Miljöspöket har något att säga till om när det gäller fara och elände!

 

Miljöspöket vs. Sverigedemokraterna

 SD är tusen gånger farligare (för den korrumperade ”7-klövern”) än en hel familj stumma Miljöspöken! SD ställer nämligen mycket obehagliga frågor, av sådan karaktär som aldrig någonsin tidigare uttalats i Sveriges riksdag. Och som kan leda till att det vilseledda och sovande folket i landet plötsligt får upp ögonen för verkligheten, och att den obehagliga sanningen läcker ut… och exponeras. Detta vore en fullständig ”miljökatastrof”, för landets av politiskt mögel angripna och av hyckleri kontaminerade politiska etablissemang. Hela det infekterade systemet, som är smittat av lögn, svindel, mångkultur och bedrägeri, skulle spricka som en varböld!

 

Med denna nygamla klimatlögn har politikerna slagit två flugor i en smäll. Dels har man framgångsrikt lyckats avleda uppmärksamheten från det svenska samhället som bokstavligen håller på att falla samman, dels hittat ett nytt sätt att plundra den ständigt krympande andelen arbetande bland befolkningen på ytterligare skattepengar.

Genom de båda bedrägliga prefixen ”klimat” och ”miljö” har man uppfunnit ett unikt sätt att, över en natt höja både skatter och avgifter inom samhällets praktiskt taget alla områden. Pengar behövs ju ständigt för att stoppa in det stora, svarta och bottenlösa hålet som utgör Sveriges flyktingindustri…

Det är du och jag som betalar notan för detta vanstyre av landet, och exempellösa bedrägeri kring miljön… Genom bland annat skyhöga klimatskatter, miljöavgifter, energiskatter, miljöcertifieringsavgifter, elskatt, koldioxidskatt, dieselskatt, bensinskatt… samt naturligtvis moms på hela härligheten!

 

Bedrägerihärvan kring miljön är förstås i likhet med andra regeringsprojekt, okritiskt sanktionerat av landets korrupta massmedia. Politiskt korrekta megafoner i radio och TV babblar så käkarna håller på att hoppa ur led, under tiden de lydiga små bandhundarna bakom datorskärmarna på landets tidningsredaktioner pillar på tangenterna så fingertopparna blöder. Inte ett ord, inte en bokstav av ifrågasättande!

 

Miljö, miljö, miljö… Den gången svenskt rättsväsen inte ens förmår dra redarna till oljetankbåtarna inför domstol, som regelbundet skitar ner Östersjön och svenska kusten genom att tvätta tankarna sedan de lämnat Finska Viken.

 

Lena Ek på internationella miljöbarrikader

Diskussionerna kring de internationella begränsningarna av koldioxids utsläppen gick inget vidare under ledning av Anders Carlgren. Regeringen Reinfeldt fick inget större gehör.

I stället har man genom den nya miljöministern Lena Ek valt att fokusera på förslag om att minska, vad man kallar för kortlivade klimatpåverkande föroreningar av luften (SLCF). Här ingår bland annat sot partiklar, metan och ozon. Förutom att dessa utsläpp har negativ inverkan på klimatet, handlar det också om hälsan hos människor, samt i förlängningen om livsmedelsproduktionen i en rad länder. Främst är de sk utvecklingsländerna i farozonen.

 

Sverige kommer nu tillsammans med bland andra USA, Mexiko och Ghana att skapa ett globalt forum som syftar till åtgärder för att minska utsläppen av SLCF.

-Sverige måste begränsa utsläppen av koldioxid. Förbättrad teknik för pannor och kaminer skulle kunna minska sotutsläppen rejält, säger Lena Ek i ett skriftligt uttalande.

I dag (torsdag) den 16 februari medverkar Sveriges nye globala miljöfrälsare tillsammans med bland andra Hillary Clinton i ett forum för minskning av luftföroreningar.

Lena Ek säger också till Expressen att: ”Sverige har redan uppmärksammat denna fråga i samarbetet med en av våra nära partners i klimatfrågor, Bangladesh. Sotutsläpp och ozon orsakar en hälsovådlig luftkvalitet i huvudstaden Dhaka och medverkar också till att glaciärerna i Himalaya smälter fortare.”

 

-Jag medverkar vid lanseringen av initiativet i Washington tillsammans med utrikesminister Hillary Clinton, och vi kommer att följa upp detta med en rad aktiviteter och konferenser under de kommande åren. Nästa gång blir i Stockholm i april.

 

Med sig i bagaget till Washington har miljöminister Lena Ek följande viktiga budskap med sig:

”Sverige måste begränsa utsläppen av koldioxid. Förbättrad teknik för pannor och kaminer skulle kunna minska sotutsläppen rejält”.

Hoppas bara att hon då inte glömmer att tala om för Hillary… att Sveriges utsläpp av koldioxid endast handlar om ca 0,2 procent på världsbasis. Och att Sveriges utsläpp av koldioxid storleksmässigt motsvaras av den mängd som befolkningen i Bangladesh producerar genom att andas.

Alltså det partnerland med vilket Sverige har nära miljösamarbete. Bara Lena Ek nu inte i sin globala klimativer, uppmanar de stackars människorna i Bangladesh att sluta andas…

 

Ja, vad kan väl vara bättre än att agera miljöprofet, i skuggan av fornstora dagar och skaffa sig lite billiga politiska poäng. Alltså, det gäller ju att synas… gärna i samma rum som Hillary Clinton – fast man bara är en betydelselös miljöminister i det av mångkulturen förödda, av kriminalitet lamslagna och av islam ockuperade kalifatet Sverige på Skandinaviska halvön. Verbet patetisk lever plötsligt upp till sin verkliga betydelse!

 

Epilog: Hur mycket är egentligen Sveriges miljöengagemang och flotta termer i likhet ”miljöcertifiering” värt? Eller trovärdigheten… då Sveriges i regeringsplanet exklusivt flyger ”hem” terrorister till Sverige från andra sidan jordklotet, eller för dyra pengar chartrar flygplan för att stup i kvarten flyga hem en handfull illegala utlänningar till Afrika eller Mellanöstern? Då snackas det tyst om miljöpåverkan…

 

Fortsättning följer…

 

Jack London

 

One Response to Sveriges politiker och Miljöspöket…

 1. Jack London skriver:

  Nysvenskar… handelsresande i terrorism… Och på tal om detta, så ännu en gång figurerar en ”svensk” i dessa för Sverige mindre
  önskvärda sammanhang.
  Men så går det naturligtvis när man gödslar med svenska pass – på vilka det i dag går minst 17-18 stycket på dussinet!

  Priset för islamiseringen av Sverige stiger för varje dag…

  Läs här om libanes/svensken:
  http://www.expressen.se/nyheter/bangkokbomber-utan-lank-till-svensk/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: