Ett oåterkalleligt krav: Ställ Fredrik Reinfeldt inför riksrätt!

För något år sedan läste jag ett brev på en blogg, som etsade mig fast i mitt medvetande. Det var skrivet av en gammal man, som tillsammans med jämnåriga hustrun på äldre dagar valt att fly det sjunkande Sverige och bo i utlandet. Jag får intrycket av att man knappt har råd att bo kvar. Mannen inledde brevet med följande:

– Som gammal före detta moderat trodde jag att du 2006 skulle greppa tag i invandringsproblematiken efter socialdemokraternas vanstyre på området under årtionden. Du gjorde mig ytterst besviken.

Brevets innehåll gjorde mig både ilsken, förbannad och ledsen. Och jag är rädd för att 10 000-tals liknade brev utan vidare, skulle kunna skrivas av pensionärer runt om i landet.

 Mannen har i ren protest avsagt sig sitt svenska medborgarskap. Och skriver med adress till Fredrik Reinfeldt:

”Du solkar ner den svenska stolta blågula fanan och är en ovärdig regeringschef för Sverige. Vid mina 78 år har jag i protest mot dig, bedragare Reinfeldt, sju-klöverpartierna och PK-media, som aldrig drar fram sanningar, avsagt mig mitt svenska medborgarskap.”

 

Migrationsverket befriade mig från det svenska medborgarskapet genom två sekreterarsignaturer. Det snabbaste byråkrat svar jag någonsin har erhållit på en ansökan, skriver mannen.

 Paret stod uppenbarligen inte längre ut med islamiseringen och den groteska migrationspolitiken som länge präglat Sverige. Och som i accelererande takt håller på att sänka landet. Utvecklingen i Malmö visar vägen för det nya Sverige!

Mannen berättar att han och hans hustru sammanlagt har 60 arbetsår bakom sig i Sverige. Under lika många år har man betalat skatt och gjort rätt för sig.

– Naturligtvis hade jag inte väntat mig ett tack för 30 års skattebetalande som inkomsttagare i Sverige, säger mannen.

Som dessutom under de senaste fjorton åren betalat 25 procent SINK-pensionärsskatt; en skatt som man i egenskap av utlandsboende får absolut ingenting för!

– Inte heller blev vi förvånade, min jämnåriga hustru och jag, över att vår gemensamma fattigpension i år reducerades med totalt 500 kronor i månaden.

Vidare tycker mannen… med adress till Fredrik Reinfeldt, att det är ofantligt humoristiskt att en:

”…nyanländ favoriserad islamsk anhöriginvandrare över 65 år med alla bidrag skattefritt uppbär cirka 12 000 kronor i månaden i Sverige.”

– Hans son, som tydligen inte var den biologiske sonen, kom insmugglad till Sverige för sex år sedan som arbetskraftsinvandrare. Han hade inga kvalifikationer av någon sort och har inget arbete utan lever på bidrag alltsedan ankomsten. Ytterst bekvämt i en fortsatt livstid.

 

Mannen och hans hustru har gemensamt fostrat sina barn i Sverige. Och har jobbat i sitt hemland Sverige, under 60 år tillsammans och har gjort rätt för sig: kommer (hör och häpna!) inte gemensamt upp till denna svindlande summa av 12 000 kronor i månaden efter skatt!

 

Vidare säger mannen:

 

Det finns många svenska fattigpensionärer både i Sverige och utomlands. Din regering favoriserar nyanlända och diskriminerar etniska svenskar, som varit med om att bygga upp välfärden i landet. Den välfärd som ditt gäng nu försnillar på löpande band. Skandalöst! Sverige är inte längre ett välfärdsland för svenskar!

Förmodligen kommer du att i en framtid rubriceras som en svensk förrädare av dina egna sanna och strävsamma skattebetalande medborgare. Dessa som jobbat och jobbar för landets bästa i Sverige och utomlands.

Du samarbetar tydligen med din nye M-riksdagsledamot, islamisten Abdirisak Waberi. På hans önskelista står att införa sharialagar, månggifte och att Sverige skall anpassa sig till en totalitär, våldsam och förtryckande ideologi från 600-talet. Jag såg dig i TV i ett halalslakteri härom året i indirekt M-reklam för denna barbariska slaktmetod. Moderaternas nya islamistiska giv? Du är väl tacksam att Saudiarabien satsar slantarna på nya moskébyggen, inte bara på Hisingen. Du ser tydligen här en grogrund för dina nya musseväljare”.

Ni fortsätter oförtrutet att importera fattigdom till Sverige. En sanslös politik! Ni saknar ”jävlar anamma”, nationell känsla, och ni leder Sverige mot katastrof. Hur har Sverige råd att vara världens socialbyrå?

 

Lyssna på C och MP som vill ha ännu friare invandring – bara kom, gränserna blir vidöppna! Partierna vill skänka bort moder Sveas kropp och själ till analfabeter och bedragare. Hur många miljoner av världens nödlidande vill ni importera innan ni är nöjda? Vem betalar? Bidrar ni någonting själva? Er riksdagslön på 60 000 kronor i månaden kan ni naturligtvis lagligt reducera för att hjälpa arbetsskygga nysvenskar, och några kan väl bo hemma hos er? I Djursholm, Lidingö eller Täby? Jaså inte? Nähä, jag kunde gissa det!

 

Jag har skrivit till dig tidigare, Mr. Reinfeldt, men du är så stor i korken att du inte svarar på brev. Ditt brevfilter är vattentätt, och där fastnar breven. Förmodligen går de direkt ner ”in the big bin!”  Du läser inga brev från folket…

 

Jack London

One Response to Ett oåterkalleligt krav: Ställ Fredrik Reinfeldt inför riksrätt!

  1. Kristin Lindell skriver:

    Bravo! Precis så! Dröj inte med att ställa Reinfält/co inför RiIKSRÄTT1!Dom är i full gång att förstöra vårt fina Sverige, som våra föräldrar och förfäder-genom hårt arbete och inbetalda skatter.,nu på ålderns höst blir hånade för och bestulna på – för att tillfredställamänniskor, som vill bo ock leva här- visst-om ni kan bidra med skattepengar!, Då okej- men inte alla lycksökare och ”snyft”-stackare som vi i Sv. tydl. är skyldiga ta emot! Är Sverige hela världens Socialbyrå? Vad händer då pengarna tagit slut? Gissa ! -3 ggr.! Hela detta lilla land i norden, på väg att förinta sej själv-om 20 årSharialagar i Malmö-som ex.Vill du-svensk född och med borgare sen många generaationer- leva i ett shariastyrt samhälle? FÖ. Gillar du bli bestulen på dina pensionspengar till människor som aldrig betalat en krona här i sverige? Frågar och uppmanar till kamp mot det vansinne vår ”regering”- me hjälp av rödgröna” Försatt svenska folket i.BerEr VAKNA1 Kristin Lindell Gbg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: