Myt att Malmö är farligast i landet, säger Oisín Cantwell

Men i SvD säger de att vapenvåldet ökar mest i i Malmö….Går de i otakt dessa PK ister?

”Andningspausen varade inte ens över natten. I förrgår kväll sköts ännu en man på öppen gata i Malmö, det första dödsoffret sedan skjutningen på Kantatgatan den 3 januari. Nästa våldsdåd kom under gryningstimmarna när en sprängladdning slog upp ett hål i polisstationen på Eriksfältsgatan i centrala Malmö. Polisen hade i går kväll inga misstänkta för vare sig skjutningen eller sprängningen, och ser inte heller någon koppling till de tidigare skjutningarna. Ingen person skadades i sprängdådet mot polisstationen. Under de senaste fem åren har det anmälda våldet med vapen inblandat mer än dubblerats i Malmö, jämfört med den föregående femårsperioden, enligt statistik från Brottsförebyggande rådet.”

Oisín Cantwell säger:

”I Stockholms län anmäldes 2010 cirka 17 000 brott per 100 000 invånare. Det var flest i Sverige. Skåne kom med drygt 15 000 för all del på andra plats, men skuggades av Gotland och Västmanland.
Enligt preliminär statistik för Stockholms kommun anmäldes förra året 22 724 brott per 100 000 invånare. Motsvarande siffra för Malmö kommun var 20 527.
Inte heller är det så att folk mördas till höger och vänster i Malmö. Siffrorna visar att, som byråkraterna uttrycker det, ”våld med dödlig utgång” är jämnt spritt över landet.
Olika län toppar varje år denna dystra statistik, det är slumpen som avgör om det är Jämtland eller Blekinge eller Västernorrland som ett visst år kommer etta.
Men risken för att oskyldiga kommer i vägen för uppgörelser mellan grupper i den undre världen är dessbättre mycket liten.”

Kan vi säga struts mentalitet? Är det samtidigt ett tydligt meddelande att man inte kan kommentar hans alster?

Varjager

5 Responses to Myt att Malmö är farligast i landet, säger Oisín Cantwell

 1. Tarzan skriver:

  Det som är sjukt vrickat och perverst understödjer journalisterna,
  Det som är vackert och skapande eller sinnesfriskt attackeras av journalister. Det som journalister är mest intresserade av är att supa skallen av sig.

 2. allemand skriver:

  Han törs inte skruva på kommentarerna, exakt som hans kompisar på Expo.

 3. Göran skriver:

  Myter när det gäller invandringen produceras friskt av PK. Däremot behöver de invandrarkritiska inte ta till fula knep, då sanningen talar bra för sig själv.

  Flykting- mottagningen har nu nått sådana dimensioner att möjligheten att nå en acceptabel lösning på politisk väg torde vara bortom räckhåll.
  Vår väg mot ett ekonomiskt skräpstatus, tack vare den okontrollerade invandringen, är förmodligen snart vid vägs ände.

 4. Christian skriver:

  Undrar var han bor? Knappast i malmö… /Christian

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: