Hallå där… Det sovande folket… det är dags att vakna!

Statsminister Fredrik Reinfeldt valde sannolikt alldeles rätt titel på sin bok som han författade 1993. Det sovande folket. Och när boken citeras, är det gärna politiska formuleringar och manifest i likhet med dessa som återges:

”Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd.”

”Välfärdsstaten är en omöjlig konstruktion.”

”Politiker skapar inga resurser och kan därför inte heller ställa ut löften om resursernas fördelning.”

”Vi vill inte se ett samhälle där människor svälter, men i övrigt ska inga standardkrav skattefinansieras.”

Författaren Reinfeldt argumenterar i sin litterära skapelse för att överge den generella välfärdspoltiken i Sverige, samt för kraftiga skattesänkningar och en reducering av statens åtaganden gällande utbildning, lagstiftning, kultur och medier. Vad nu detta praktiskt eller konkret kan betyda! Om skribenten är hög på visioner eller någonting annat, det får vi inte veta. Möjligen står detta att finna mellan raderna…

Beträffande författaren Reinfeldts visioner, ser vi åtminstone dessa kristallklart i dag manifesterade genom politikern Reinfeldt.
Redan genom ovanstående fyra citat kan man skönja ett påtagligt förakt för svensken, och hur författaren diskvalificerar landets etniska och vita befolkning. Utan tvekan har han sedan lyckats mycket bra med att gå bakom ryggen på det sovande folket. Inget snack om den saken. Ibland undrar man om det inte funnits en (s)pökskrivare med i kulisserna: Mona Sahlin!

Med politiskt facit i hand för Sverige år 2012, har ovanstående fyra citat kommit att framstå som kusliga profetior. Det är så man får gåshud över hela kroppen…
Ambitionen tillsammas med de uttalade politiska avsikterna att, skapa världens största socialbyrå för araber/muslimer – har för tid och evighet garanterat berövat Sverige absolut alla förutsättningar både beträffande välfärd och att skapa resurser!

”Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade…”, Välfärdsstaten är en omöjlig konstruktion…” Politiker skapar inga resurser…”

Nostradamus kunde knappast ha uttryckt det så mycket bättre. Beträffande mentalt handikappade svenskar har Reinfeldt en felmarginal på bara knappt sex procent… Imponerande! Och beträffande välfärdsstatens icke vara och att politiker inte skapar några resurser, så är han på väg att få rätt till 100 procent!
Genom att ge 100 000-tals ointegrerbara muslimer tillträde till landet och samtidigt erbjuda dem ”fria händer”, så har man undertecknat landets ekonomiska, kulturella och politiska dödsdom.
Dessutom… strömmar det parallellt årligen in över landets vidöppna gränser 10 000-tals analfabeter, lökhackare, krigsförbrytare, getvaktare och kamelryktare samt kriminella av alla de slag från Mellanöstern, Afghanistan, Eritrea, Somalia… Ja, från hela Afrika och den muslimska världen.
Varav övervägande delen varken tycks kunna presentera id-handlingar, nationalitet eller något förflutet. Samtidigt som high-tech industri och intelligentian flyr Sverige! Samt faktiskt även en del ”vanligt folk” med förståndet i behåll och som har möjlighet, flyr i dag det sjunkande skeppet… Man är inte dummare än man ser åt vilket håll det går. Och det blir bara värre och värre för varje dag som går!

Med en sådan hjärnblödningspolitik som Reinfeldt och hans 7-klöver bedriver, skapar man naturligtvis inga som helst resurser. Det begriper vilken normalbegåvad människa som helst. Man skapar endast utarmning. Detta står utom allt rimligt tvivel!

Det där med skriftställarens visioner om skattesänkningar, får nog tas med en nypa salt. Fast han har förvisso sett till så att ”det sovande folket” får några hundralappar mer i plånboken. Det är sant. Alltså för dem som har stadigt ett arbete att gå till!
Men… det tycks ha gått det ”sovande folket” alldeles förbi att, det samtidigt skett massiva indragningar och besparingar inom i stort sett alla sociala sektorer i samhället. Och där många tjänster (social service) dragits in, medan de i den mån finns kvar måste betalas ur egen ficka. För att inte tala om stadigt ökande energiskatter, fastighetsskatter, punktskatter, hyror, matpriser… De där extra hundralapparna försvinner snabbt i andra ändan!

Denna politiska rockad med hundralapparna, är i princip samma manipulativa strategi som livsmedelsindustrin satt i system. I stället för att höja priset på en produkt vars innehåll motsvaras av 1000 gram, sänker man innehållet till 750 gram – men med bibehållet pris. Därmed undviker man prishöjningar, till marknadens och kundernas outsägliga glädje. Smart, eller hur!

Det tycks som om författaren ändrat politiskt kurs under resans gång. Åtminstone vad gäller skattesänkningar. Att driva världens största muslimska/arabiska socialbyrå kostar nämligen ofantliga summor pengar!  Miljarder! Om nu någon till äventyrs trott motsatsen. Nu räknar jag förstås inte med de politiska demoleringsexperterna: Reinfeldt & Co. Enligt dessa skrupellösa mytomaner är invandringsindustrin rena rama Jackpotten för Sverige!
Dessa bedragare och förskingrare och notoriska lögnhalsar, som vid första bästa tillfälle aldrig försitter tillfället att i press, radio och TV demagogiskt förklara vilka fenomenala vinstlotter varje somalier, irakier, afghan, palestinier, arab, afrikan… samt givetvis zigenare… är, som lyckas smuggla eller ljuga sig in i Sverige till en livstids försörjning på svenska skattebetalares bekostnad.

Denna året runt pågående fest och julgransplundring av Sverige måste ju betalas och finansieras av någon… Självklart, av de svenska skattebetalarna. Naturligtvis! Vem annars? Fast det tycks större delen av svenska folket ännu inte ha fattat…

Man är exempelvis helt med på att irakiska så kallade assistansligor plundrar statskassan (sina egna skattepengar) på mångmiljardbelopp och skickar delar av de stulna skattepengarna direkt till bankkonton tillhörande islamistiska mördar- och terrororganisationen Al Qaida. Samtidigt som utländska ligor en masse från östra Europa systematiskt plundrar och vandaliserar tusentals villor och lägenheter i Sverige. Detta medan Reinfeldts poliskår sitter och rullar tummarna!

Jag begriper inte hur mina landsmän svenskarna, kan vara så in i helvete korkade att man godtar detta!

Jo, apropå julgranar… landets i särklass mest framsynte politiker brukar ju helt riktigt säga: ”Det finns inga pengaträd!” Regeringen behöver därför desperat varje hundralapp den kan springa ifatt!

Förre universitetslektorn Lars Jansson har också skrivit en bok! Fast den handlar inte om ett folks somnifera egenskaper, utan om i hög grad absolut klarvakna, alerta och genomarbetade kalkyler och beräkningar kring samhällets årliga kostnader för invandringen. Boken heter: Mångkultur eller välfärd?

Boken har förstås mötts av massiv kritik från det korrupta politiska etablissemanget. Flyktingkostnaderna får till varje pris aldrig bli offentliga – då det ögonblicket en dag ofrånkomligen kommer, då exponeringen av tre decenniers lögn lägga fram för svenska folket… Ja, då vill jag inte vara i 7-klöverpolitikernas kläder!

Jansson kom fram till att den årliga bruttokostnaden för invandringen ökade från 100 miljarder 1990 till 240 miljarder 1999. Vilket betyder hela 24 procent av offentliga sektorns utgifter. Detta avvisades då utan motivering av ansvarigt s-statsråd som rasism!
Ett rimligt krav hade naturligtvis varit att någon serös företrädare för den offentliga sektorn i landet hade trätt fram och talat om vad som var fel med Lars beräkningar. Men icke!  Locket på! Det var rasism… Punkt slut!

Statens offentliga utgifter för 2010 var drygt 800 miljarder. Av din statliga skatt går alltså 33 procent till flyktingkostnader. Om vi kalkylerar försiktigt så kan vi räkna med att den fullständigt värdelösa, improduktiva och destruktiva invandringsindustrin kostar oss 300 miljarder årligen. Eller 850 miljoner om dagen – varje dag, hela året om!
Detta om något borde slå hål på myten om att invandringen från Somalia, Eritrea, Afghanistan, Kurdistan, Irak… samt övriga muslimska Mellanöstern och Afrika skulle gå med vinst, och bidra med plus till statskassan. Om något är MYT – så måste det väl ändå vara detta! Det är helt enkelt ren och skär förbannad lögn, samt ett fenomenalt kriminellt bedrägeri!

Reinfeldts bidrag till litteraturhistorien tycks helt ha försvunnit från bokhandelsdiskarna. Inte ens på biblioteken lär det gå att få tag på boken längre. Detta kan ha förstås sina orsaker… Antingen har man kastat den i soptunnan (där den rätteligen hör hemma), eller har författaren själv sett till att boken dragits in – i så fall, till dags dato författaren/politikern Reinfeldts absolut vettigaste beslut alla kategorier.

Slutligen: jag undrar om inte boken Det sovande folket skulle hålla som bevismaterial i domstol…? Fängelse kanske inte kommer på tal, men väl sluten psykiatrisk vård.

Jack London

4 Responses to Hallå där… Det sovande folket… det är dags att vakna!

 1. BLU-82 skriver:

  Med 250 miljarder per år i kostnad för invanderiet så lär det bara dröja några år till innan välfärdssystemet brakar samman totalt. Detta är ju också herr Reinfeldts mål. Upploppen och konvulsionerna som blir följden när staten drar in bidragen för drygt två miljoner ” nybyggare ” lär få den sk ” arabiska våren ” att framstå som rena tebjudningen. Ett aldrig tidigare skådat landsförräderi sker gentemot Sverige. Media har skakat fram en ( S ) ledare som vill föra en politik förvillande lik den som förs av Reinfeldt idag. SAP och Moderaterna , 25 % resp 35 % av väljarunderlaget , är två fraktioner av samma parti. Enpartistaten Sverige styrs av dessa socialmoderater vilka innehar egen majoritet. Lidandet , det självpåtagna , lär således fortsätta för det svenska folket. SAABs konkursförvaltare sade följande om företaget SAAB : ” patienten är död , men blöder fortfarande ”. Kanske , sorgsamt nog , har nationen Sverige också dött. Nationen kommer dock inte få ” vila i frid ”. Mardrömmen har knappt börjat..

 2. Tarzan skriver:

  Tänk om vi visste vilka direktiv Reinfeldt har fått från Bilderbergergruppen ???

 3. Sven Ek skriver:

  Jag tror inte hatt fått några särskilda direktiv därifrån.
  Han är helt kapabel att riva Sverige på egen hand, totalt galen som han är.

 4. Janne skriver:

  Ännu ett klarvaket och informativt inlägg från sign. Jack London!
  Stort tack för det!
  Skolverket borde egentligen få ta del av alla Dina inlägg och låta dessa ingå i den obligatoriska läroplanen!

  Jag har också läst boken som Du nämner, Mångkultur eller välfärd och jag har för mig att kostnaden då för asylturismen och SIDA:s gåvopolitik tillsammans var 267 miljarder.
  I dag mer än tio år senare och c:a 100.000 nya importerade husväggsstöttor årligen så torde kostnaden i dag närma sig 400 miljarder!
  -Och till detta kommer nu ytterligare 100 miljarder i form av ett ”lån” till Grekland.

  Att Sverige nu balanserar på ruinens yttersta brant torde bara den kroniskt sinnessjuke kunna förneka!

  Vänligen
  Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: