Hur kunde det bli så här?

I Sverige medges utan restriktioner att man är kommunist, islamist, maoist, socialist, vänsterextremist, stalinist, feminist, trotskist, marxist, anarkist… samt åsiktsfascist. Det är tillåtet att offentligt bära de blodiga massmördarideologiernas symboler som röda stjärnan, hammaren och skäran samt halvmånen med den inneslutna stjärnan, tillsammans med slagord på arabiska uppmanande till terrorism.

Du får klä dig i t-shirt med tryck som visar i Sverige till skyarna hyllade massmördare och terrorister som: Mao, Stalin, Arafat, Pol Pot, Fidel Castro… och vänsterextrema gerillaledare och ideologer som Che Guevara, Lenin och Marx medan den populära och lika blodsbesudlade palestinasjalen erhållit näst intill status som folkdräkt i Sverige!

Men Gud nåde den som säger att han eller hon är nationalist… Det är sju resor värre än att vara smittad med böldpest; detta har det vänsterextrema etablissemanget – anfört av svensk politiskt korrupt massmedia – uttryckligen slagit fast! Sverige anses av samma sinnesrubbade etablissemang tillhöra hela världen!

Man får som svensk absolut inte hävda sitt egets lands intressen… Då är man mörkerman, fascist, extremhöger och nationalsocialist. Och därmed moraliskt delaktig i Förintelsen!

Har ni funderat på detta, hur det egentligen kunde gå så här galet…?

Jack London

5 Responses to Hur kunde det bli så här?

 1. Göran skriver:

  Ja det är mäkligt. Men vad ännu märkligare är, att trots en borgerlig regering, eller är den inte borgerlig, så ratas det nationella tänket, till förmån för alla blodiga banditer som räknas upp i artikeln. Detta bevisar att allt pk-tänkande tillhör vänsterflanken. Får man bära kommunismens symbol, den röda stjärnan, då borde man också öppet kunna spatsera omkring med nasse-symboler. I varje fall störs jag inte nämnvärt av att se en arm som tillfälligt, av en upprymd person, hålls i en s.k. kriminell vinkel.

 2. allemand skriver:

  Med andra ord har den röda kulturmaffian segrat.

 3. Göran skriver:

  Ja, man kan väl säga att de för tillfället har ett ovälkommet övertag i det snuskiga myndighetsverige där det politiskt korrekta gäller. Men hos vanligt folk har kulturmaffian inte mycket att hämta. Allt fler ser vad pengarna går till, där det ena parallellsamhället tvingas gödsla det andra, de som älskar att bränna bilar, med pengar.

 4. Hans-Erik Sjöholm skriver:

  Kortfattat och korrekt svar: Det är marxisternas fel! Både de tidiga genom första vågens radikaler 1920-1940-talet och främst den andra vågen 1960-1970-talet (1968) genom deras infiltration av främst media och samhällsinstitutioner. De är ansvariga för att den nu tredje vågen av radikalism kommer att fullständigt svepa bort de resterande delarna av det som ännu finns kvar och har tillåtits överleva, vilket dock inte är särdeles mycket. / Finis Suecia 😦

 5. […] Hur kunde det bli så här? […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: