Det ensamkommande och papperslösa nationalvansinnet…

Den svenska galenskapen kring de numera famösa skäggbarnen är djupt förankrat, i det politiskt korrekta samt förljugna och fullständigt genomkorrupta etablissemanget.
Det kom ett tiggarbrev på posten från Svenska UNICEF; kände mig manad att ifrågasätta några saker. Skrev ett mail. Men hänsyn till den inblandade nämns mottagaren av mina mail bara som UNICEF, medan jag här i artikeln också ändrat avsändarens till mitt alter ego. Bortsett från detta, är mailen ordagrant återgivna.
———————————————————-
Hej UNICEF,
Under eftermiddagen fick jag ett brev genom inkastet i dörren. Ett regelrätt tiggarbrev från UNICEF Sverige, vill jag påstå. I detta brev står bland annat: ”Med 200 hundra kronor kan du rädda livet på 388 barn på bara några timmar.” Och så uppmanas man att skänka pengar…
UNICEF, hade jag varit som du, och hade haft UNICEF i ryggen, skulle jag omedelbart kontakta Fredrik Reinfeldt (då han är fanbäraren för raseringen av vår välfärd, denationaliseringen av Sverige och den påtvingade, destruktiva mångkulturen i Sverige) och upplyst honom om ett och annat. Eller rättare sagt:
Skall bara nämna ETT (1) exempel här, på vad du skulle kunna ta upp. Ifrågasätt de så kallade ”ensamkommande papperslösa barnen”. Sveriges största och mest officiella och mest bisarra lögn, men som ingen av politiskt korrekta skäl vågar ifrågasätta. Man vågar inte ens tänka tanken att ifrågasätta detta fenomenala bedrägeri, samt slöseri med svenska skattemedel.
Dessa ensamkommande unga män, även kallade ”ankarbarn” eller ”skäggbarn”, har köpt sig en dyr biljett av människosmugglare för att ta sig till det kravlösa paradiset Sverige. Varav många sedan plötsligt hittar eller upptäcker att man hade både familj och anhöriga. Från att ha varit en ensam parasit, blir man snart en storfamilj!
Kanske hela bergsbyn av getvaktare och kamelmjölkande analfabeter i Afganistan lyckas få en fribiljett till det svenska välfärdssystemet.
Men det finns alltid ursäkter; det behövs ju ”nybyggare” i Sverige. Dessutom – svensk
högteknologisk industri bokstavligen skriker efter arbetskraft; heter det enligt 7 klövern i Sveriges riksdag! Och här passar ju ”skäggbarnens” släkt från bergsbyn in alldeles utomordentligt bra!
Nåväl UNICEF, ett sådant ”skäggbarn” kostar 2000 kronor om dygnet, och då är inte alla omkostnader inräknade. Du vet lika väl som jag vad jag syftar på… så det skall jag inte gå inpå här. För lika mycket som ETT ”skäggbarn” kostar om dygnet, kan man alltså (med referens till ditt brev) hjälpa inte mindre än 3920 barn med akut vätskebrist! Alltså… 3920 små barn som är i verkligt behov av hjälp!
Be den neurotiske Reinfeldt förklara detta… jo, visst människan har en obearbetad neuros som sakta men säkert leder till en säker katastrof för Sverige. Tro mig! Och vill man ta sig an ett fadderbarn, som kostar 7 kronor om dagen, kan man hjälpa 285
stycken till en någorlunda hygglig tillvaro, med både mat och medicin. För samma pris som man underhåller ETT ”skäggbarn” i Sverige, under samma tid!
Här kan svensk regering hjälpa – om man nu har ambitioner och VERKLIGEN vill hjälpa utsatta barn. UNICEF!… detta är något att tänka på! Och återkom mycket gärna med en kommentar… För det måste väl finnas en åsikt inom UNICEF, Sverige om detta.
Att hjälpa människor på plats: i sin egen miljö, bland sina landsmän där man upplever relativ trygghet, i sina invanda miljöer… är naturligtvis det allra bästa. Samt mest (kostnads)effektiva.
Förresten, vad kostar administration av brevutskicket till hushållen i landet; material, porto och löner till de anställda inom svenska UNICEF…?
Vänliga hälsningar,
Jack London

UNICEF svarar:
Hej Jack,
Tack för ditt mail.
Jag vill gärna hänvisa dig till vår hemsida där vi berättar lite mer om hur vi jobbar i Sverige, med opinionsbildning men också med påverkan av svenska beslutsfattare:
http://unicef.se/vad-vi-gor/opinionsbildning.
Vad gäller våra kostnader så gick, under 2010, 85 procent av våra intäkter till UNICEFs arbete för barn runt om i världen. Våra kostnader för insamling och administration uppgick till 15 procent (11 procent 2009). Vi strävar efter att hålla våra kostnader så låga som möjligt. Men kostnader är nödvändiga om vi ska kunna värva ännu fler givare och om vi ska kunna följa upp och kontrollera att pengarna används på rätt sätt.
Med vänliga hälsningar,
/UNICEF
UNICEF,

Tack för mail. Någon i detta arma land måste reagera! Någon som har kraft att reagera… en organisation i likhet med UNICEF. Det handlar om att rädda våra svenska barn… Det får bara inte tillåtas hålla på så här dag efter dag, vecka efter vecka… år efter år.
Läs denna deprimerande nyhet på följande sida, samt läs kommentarerna:
http://avpixlat.info/2011/12/17/ingen-mjolk-for-skolbarnen-i-alvdalen/#more-5452

Läs sedan följande på Älvdalens Kommuns hemsida:
http://www.alvdalen.se/sv/Integration/Alvdalens-kommun-tar-emot-ensamkommande-flyktingbarn/

Sverige och Sveriges framtid (våra barn) kommer att gå under till följd av politiskt korrekthet. Någon måste agera med bestämdhet. Man måste förr eller senare ta bladet från munnen, innan Sverige slutar i en tragedi. Sverige skall hjälpa… Skitsnack! Lek med tanken att det kommer 2500 ”skäggbarn” till Sverige under 2012. Det är vad Migrationsverket räknar med… alltså 2 500 unga lycksökande män från Afghanistan och Somalia har skaffat vars en enkelbiljett till det svenska välfärdssystemet och ljugit sig till en garanterad livstidsförsörjning.
Ett ”skäggbarn” kostar 2000 kronor om dygnet. Ett ”skäggbarn” kostar (2000 kr x 352 dagar) under ett år 704 000 kronor. I Älvdalen skall man ta emot 8 stycken; dessa kostar 5,6 miljoner kronor!
Genom att ta bort mjölken från Älvdalens skoldistrikt, sparar man 130 000 kronor! Egentligen mindre, då 25 000 av dessa utgör bidrag från staten. Men vad är 105 000 mot ETT (1) ”skäggbarn” som kostar 704 000 kronor om året? Och så säger man: Det kommer inte att kosta kommunen något. Staten betalar allt!
– Idioter! säger jag. Det är våra gemensamma skattepengar det handlar om! Det är dessutom bara halva sanningen, efter tre år får kommunerna själv stå för HELA försörjningen av ”skäggbarnen”.
Lågt räknat kostar ett ”skäggbarn” 2000 om dagen. Då har man exempelvis inte räknat in tandläkare, läkarbesök, sjukhusvistelse, mediciner, glasögon… etc. etc. Och som både du och jag vet är många av dessa kriminella redan vid ankomsten till paradiset Sverige. Vi som läser Avpixlat (och tidigare Politiskt Inkorrekt) får kontinuerligt reda på vad svensk media konsekvent tystat ned under
många år. Överallt där ”skäggbarnen” etablerat sig blänker knivarna, stölderna ökar, svenska flickor våldtas… osv. Det går inte en vecka utan att det är bråk, våld och skadegörelse på flera av hemmen för ”skäggbarnen”. Men som sagt, om detta
skriver svensk press ALDRIG.
Och jag tror inte att det blir aktuellt att dra in någon mjölk för ”skäggbarnen”. Snacka om att diskriminera svenska barn. Som förutom att de växer, och bygger upp skelettet till vilket det behövs kalk) och behöver all näring och energi de kan få, också har skolarbete att sköta till vilket det går ytterligare energi.
Jag blir helt enkelt bara förbannad! Detta är fullständigt komplett vansinne! UNICEF måste agera högljutt och bestämt! Det får bara inte lov att fortsätta så här. Hela landet utarmas, den gången man inte är beredd att ta hand om sina egna barn.
Javisst ja… 2 500 ”skäggbarn” om året kostar svenska skattebetalare mycket lågt räknat: 704 000 x 2 500= 1 760 000 000. Alltså nästan 1,8 miljarder kronor! Ja, det är overkliga siffror… och då skall man dessutom hålla i minnet vad det kostar alla hålla igång alla de ”skäggbarn” som redan finns här i landet – en masse!
Tänk vad mycket effektiv och bra hjälp på plats, man kunde få för dessa pengar. Till barn som verkligen behövde hjälp! Låt din chef på svenska UNICEF ta del av detta mail.
UNICEF måste agera mot detta politiska vansinnet NU!
UNICEF måste medverka till att hjälpa de svenska barnen NU!
Bästa hälsningar,
Jack London
—————————————————-

Sedan blev det tyst i mailkorgen från Svenska UNICEF… skrev ett mail till och undrade:

Hallå UNICEF…

Har UNICEF Sverige verkligen ingen kommentar eller KRITIK mot den svenska regeringens vansinniga politik när det gäller att hjälpa utsatta barn…??

Jack London

Det är fortfarande alldeles tyst från Svenska UNICEF..: Tyst, tyst, tyst…

5 Responses to Det ensamkommande och papperslösa nationalvansinnet…

 1. Blodsven skriver:

  Bedrägeriet är glasklart: ”200 spänn för att rädda 388 barn”. Inget annat än ett i mängden av alla bluffbolag som har till syfte lura folk med lömska metoder. 1 skäggbarn skulle rädda 3920 behövande barn med deras egen idiotmatematik? Tacka fan för att det plötsligt blev tvärtyst i mailboxen…

 2. Larsson skriver:

  Apropå Älvdalen så har man stängt alla fritidsgårdar för att spara pengar. Personalen blir dock inte arbetslösa utan flyttas över till boendet för ”ensamkommande”! Snacka om prioriteringar.
  Artikeln om detta kan läsas här: http://www.dt.se/nyheter/alvdalen/1.4238565-sista-kvallen-pa-fritte

 3. xmaverickx skriver:

  Alla de sk välgörenhetsorganisationerna är inte intresserade av kommunikation, förutom den enkelriktade, vilket de har gemensamt med politikerna (med mycket få undantag) och gammelmedia.
  De har megafoner framför trutarna, och knäck i lurarna.
  Unicefreklamen, med alla kändisar, och framför allt den med Helige Hellenius, gör mig fysiskt illamående.

 4. Fullkomligt lysande skrivit i denna sak! Tack för det.

 5. Per Almgren skriver:

  Klockrent JackLondon!

  Ska passas vidare utan tvekan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: