Libyerna har kommit till Spenshult.

Nu skall vi betala för vården för ”frihets” hjältarna från Libyen. För inte kan det väl vara samma islamister som uppträtt så illa i Danmark som vi tar emot?

”I början av december rapporterade HP att libyska rebeller skulle få vård på reumatikersjukhuset Spenshult i Halmstad. Nu är de första på plats. 14 libyer anlände till Halmstad i måndags och får nu vård och rehabilitering på Spenshult. De skadade som väntas i Halmstad under våren är mestadels unga män som behöver avancerad kirurgi efter strider mot Gaddafis styrkor.”

Från Avpixlat om någon missat detta.

”Den knivbeväpnade man som polisen i samband med ett ett storbråk i Åhus tvingades skjuta i benet är en av de påstått krigsskadade libyer som Region Skåne flugit in till Sverige för att de ska få vård här.

Sverigedemokraterna i Region Skåne motsatte sig beslutet att ta emot libyer eftersom landstinget står under sparbeting och har svårt att tillgodose vårdbehovet för de som redan finns i regionen. Erfarenheterna från Danmark som gjort samma sak är också dåliga. Där har libyerna bland annat legat och rökt i sjukhussängarna, rasistiskt trakasserat vårdpersonalen och vägrat acceptera kvinnliga tolkar. ”

Varjager

3 Responses to Libyerna har kommit till Spenshult.

  1. Ernst-Hugo skriver:

    Det är enl uppgift den libyska staten som betalar för vården.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: