Jag är nationalist!

Jag är nationalist! Jag blir ännu mer nationalistisk för varje dag som går. Och jag är stolt över att vara nationalist – och att fortfarande ha förmågan kvar att tro på mitt Sverige. Mitt fosterland. Det är en ganska svårt uppgift faktiskt, med tanke på hur det ser ut i dagens samhälle… Men ju mer stryk landet får, desto mer väcks känslorna av medlidande för Sverige!

Att vara nationalist ser jag som ett sundhetstecken, och att mitt rörliga intellekt fortfarande är intakt och opåverkat av redaktionella kloakutsläpp i likhet med DN, Expressen och Aftonbladet. Tillsammans med all den redaktionellt värdelösa smörja som den samlade landsortspressen dagligen producerar.
Det stärker mitt självförtroende ytterligare att, inte ha låtit mig indoktrinerats, fängslats eller handlingsförlamats av politikernas lögnaktiga och bedrägliga babbel. I likhet med sådana intellektuellt handikappade pajasar som Erik Ullenhag, som inte nöjer sig med att bara babbla på hemmaplan. Nu har han även babblat i tysk media!

7-klöverns politiker tillfredsställs inte med att enbart uppträda som förrädare mot sitt land och sitt folk, på hemmaplan. Som om vore detta inte tillräckligt – har man bestämt att Sverige och svenskarna dessutom skall dras i skiten ute i Europa!

Morgondagens Sverige – är redan här… som det står lite längre ner här på Varjagers blogg. Dagligen konfronteras vi allt mer och allt oftare med morgondagens Sverige. Sex mord i Malmö sedan den 24 november… sådant talar för sig självt.
Medan rapporter som: ständiga upplopp på ”flyktingförläggningar” (gratishotell för papperslösa asylparasiter), upplopp i Rinkeby, ny moské (sambandscentral för islamisering av Sverige) planeras i Göteborg, polisen attackeras i Södertälje av den mångkriminella mångkulturen, mord- och terrormisstänkta islamister får höga skadestånd… etc. etc. blivit fullständigt normala vardagshändelser i Reinfeldts mångkulturella paradis Sverige. Parallellt med att slaskpressen dagligen försöker ljuga svenska folket fullt av skit!

Fredrik Reinfeldt måste helt enkelt vara ganska belåten vid det här laget. Med på vilket sätt han dagligen politiskt sanktionerar, stimulerar och uppmuntrar nedbrytandet av nationalstaten Sverige. Han lär sitta tillfredsställd i sin villa i Täby, och odla ännu mer hat mot Sverige och förakt för etniska svenskar. Han har uppenbarligen satsat hela sin politiska karriär på att söndra och bryta ner Sverige till ett mångetniskt ghetto. Eller mångkulturellt helvete! Det går inte att tolka hans obestridligt neurotiska handlade på något annat sätt.

Är det underligt att man är nationalist? Nej, självklart inte! Det handlar lika mycket om den egna säkerheten, som nationell självbevarelsedrift. Om att helt enkelt överleva i det allt mer tilltagande kaoset i den destruktiva masskulturens och islamiseringens Sverige.

Och vad är det för fel med att vara nationalistisk? Eller nationalist! Varför har det blivit ett invektiv i Sverige, och likställt med fascist… och liknande epitet? Det begriper jag inte. Jag har färdats, bott längre och kortare tider i över 50 länder i fyra världsdelar – och överallt i alla länder mött nationalister. Helt vanliga, arbetande människor; mammor och pappor och ungdomar ur olika sociala led.
Snälla, hyggliga människor som sköter sina dagliga sysslor, precis som du och jag.
Män och kvinnor som är stolta över sitt land, och som sätter sitt land före andra länder. Det egna landets intressen kommer i första hand… medan man först och främst värnar om sina egna gamla och ser till sina egna barn. Och att man själv har det bra.
Vad i hela friden är det för fel med att älska sitt land: som sett mig födas, växa
upp, gett mig en start i livet och en fast punkt i tillvaron, gett mig arbete, hjälp till att skaffa mig familj…
Jag är naturligtvis nationalist! Varför skulle jag inte vara det? Jag lever och bor ju i Sverige och är svensk. Här har jag min familj och min utkomst. Varför skall jag förneka min svenska identitet eller förödmjuka mitt land som tillhör mig…? Eller förnedra mig själv, genom att låta mig tryckas ner av smutsig politisk propaganda från Sverigefientliga politiker i en makaber konstellation som kallas 7-klövern! Svara mig på detta, någon.

Jag har inga som helst emotionella eller politiska band med länder som Irak, Somalia, Palestina eller Afghanistan. Det ligger helt enkelt inte mig för att agera kollektivt världssamvete. Dessutom är jag inte muslim; utan kristen, med kristen uppfostran och kristna värderingar!
Var finns logiken i att smutskasta sitt land, sin egen kultur, sina egna traditioner, sina egna högtider och värderingar… och sitt eget folk! Varför är det så fult att vara nationalist i Sverige? Hur kan man fördöma eller förakta en invånare i sitt land för att han eller hon är nationalist?
Varför får jag inte vara stolt över min etniska identitet och mitt land? Eller över att jag inte har anammat trenden och svalt propagandan att hata mitt land! Och inte heller svalt den Sverigefientliga politik som i dag uttalat bedrivs, eller förnekat min nationella identitet, och samtidigt vägrat att låta mig manipulerats till att tro Sverige tillhör hela världen… Främst den muslimska världen!

Jag avskyr tanken på att Sverige kommit att fungera som världens största socialbyrå för Afrikas och arabvärldens muslimer: bestående av okvalificerade analfabeter och 10 000-tals grava offer för konsangvinitet. Samt det faktum att Sverige håller på att islamiseras. Jag kommer aldrig någonsin att förlika mig med detta kriminella övergrepp mot mitt land.
Sverige tillhör svenskarna och inga andra. Det finns bara ett Sverige i hela världen. Och den dagen vi förlorat vårt Sverige och vår nationella tillhörighet, så finns det inte fler Sverige… Så enkelt är det!
Det gör fruktansvärt ont att se mitt land trampas på och våldtas av respektlösa och kriminella människor från hela världen – och som absolut inte har här att göra.
Ännu ondare gör det att veta att, detta sanktioneras och öppet medges av drygt 94 procent av mina landsmän! Jag gråter alltför ofta inombords… vid tanken på detta.

Man behöver definitivt inte alls förknippas med mördarideologierna fascism, nationalsocialism, kommunism och islamism…  för att man är nationalist, och är lojal mot sitt eget land. Det vore bra inskränkt att tro något sådant!

Jack London

5 Responses to Jag är nationalist!

 1. Göran skriver:

  Det du skriver är synonymt med många andra kommentatorers känslor och inställning här på de olika bloggarna. Attnationalisten i oss växer i paritet med mångkulturens allt större övertag är ganska naturligt. Där den drar fram så berövas vi vårt sätt att vara och leva som svenskar. Gamla svenska ord får inte längre uttalas, varken offentligt eller privat, då de anses stötande. Inte får vi som tidigare fira jul ostört då det stör de nyanlända, trots mottagare av ekonomiskt bistånd som de är för sin försörjning så har de fått ovanligt mycket att säga till om.

 2. katinka glahd skriver:

  Det står helt klart i Europa-konventionen att ”alla folk inom Europa har rätt att försvara sitt land och sin kultur,mot påverkande krafter utfrån”!Där står inte med undantag av Sverige och svenskarna.
  Vi är med hjälp av de vidrigaste landsförrädarna sedan Vidkun Quisling, ockuperade av en myriad av ökenråttor som skall försörjas av oss.Vi har aldrig blivit tillfrågade om detta
  Må skam och fasa komma över dem som medverkat till detta.
  .Vi kan inte ännu ta kampen mot dessa ockupanter efterom frontlinjen inte ligger klar ännu.
  Vi har ingen arme som skulle ta striden för oss.Denna arme är bortrationaliserad av förrädarna,med avsikt för att vi inte skall kunna protestera.Dock har en klok man en gång slagit fast
  ”Att ett land utan arme,har snart något annat lands arme inom sina gränser”!Vi har jihad i landet,fullt förberedda när signalen kommer.
  Det kommer att slå hårt mot våra kommande generationer.
  Hur tänkte ni förrädare och inser ni,vad ni har gjort ert land och ert folk?
  ”Oh,pardon us ,You bleeding peace of earth.”
  Katinka Glahd.

 3. kalleman skriver:

  Bra skrivet som vanligt,
  fler och fler kommer att vakna var så säker.

  Tack för dina inlägg om tillståndet i Sverige!

 4. medges det är ondska det som 7 klövern gör mot oss svenskar,islam är ondskans makter som colloniserar sverige för att kuva oss det är ett edvetet draG 7 KLÖVERN HAR ATT SÖNDRA VÅR NATION OCH IMPORTERA ONDSKA I STORA mått ondskan bara växer med islams intågande,samtidigt har ju 7 klövern rustat ner svenskt försvar för oss svenskar,en ynkedom av värsta slag varje nation har en plikt att ta hand om sitt eget folk först samt alla,marginaliserade svenskar äldre på äldrevården,svenska uteliggare,svenska ungdomar som saknar arbete,desuto har 7 klövern stulit döda svenskars pengar i allänna arvsfonden,mycket av det går till muslimer och invandrarprojekt det är pengar som skulle gå till svenskar,äldre svenskar svenskar med handikapp fonder för svenska ensamstående kvinnor med barn so har det svårt,mm. sjuklövern har sålt ut sverige till islamska snyltare,det har gett ett hårt klimat i sverige mellan människor,7 klövern bär hela ansvaret och ingen annan,mvh mitchel ramnesjö,jag finns på facebook.

  • Göran skriver:

   Ett tillägg: Även efter sin död får svensken betala skatt i form av 25 procent moms på sin begravning. Snuskigare samhälle får man faktiskt leta efter.

   Det snuskigaste av all är dock att stora etniciteter från MENA med statsministerns hjälp dagligen flytter fram sina positioner. En fullt synlig offensiv, riktad mot oss, pågår på så sätt i 24 timmar om dygnet, vars enda syfte är att utplåna ut allt svenskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: