Att bli politiker i Sverige – en våt dröm…

Att bli politiker i Sverige är en våt dröm. Likställt med att jobba i en skyddad verkstad, utan insyn eller att det ställs några som helst krav. Ansvar är ett fullständigt okänt begrepp. Utbildning, kvalifikationer, social kompetens, intelligensnivå, livserfarenhet… visioner eller förutseende, förefaller fullständigt och absolut totalt likgiltigt.  Bara man förmår hålla sig till den politiskt korrekta etiketten.
Vilket betyder: att ensidigt hylla och lovprisa den absurda och groteska massinvandringen av muslimer. Vilket dessutom sker med den svenska Kalle Anka-pressens inkompetenta och redaktionellt högljudda medgivande.

Bara man klarar att vända kappan efter vinden och inte har några egna direkta åsikter, så har man kvalificerat sig. Då fylls lönekontot automatiskt på varje månad!
Dessa IQ-befriade nickedockor ansvarar för Sverige och dess etniska befolkning och skall leda landet framåt i EU och övriga världen! Skrämmande? Jo, det kan man nog lugnt påstå!
Resultatet har heller inte låtit vänta på sig… I stället för framåt, förflyttar vi oss med svenska politiker, islams och Koranens hjälp rakt bakåt i tiden. Med raska steg närmar vi oss åter tiden före den mörka medeltiden…

Fast man kan inte säga annat än att Sverige är möjligheternas unika och förlovade land.

Var annars kan en hårfrisörska utan juridisk utbildning (Beatrice Ask) bli justitieminister. En pacifist och vapenvägrare, tillika baptist, och som inte ens gjort militärtjänst (Sten ”Tomhylsan” Tolgfors) bli försvarsminister. Eller kvalificera sig till näringsminister (Maud ”Nybyggaren” Olofsson) som förutom grundskola, inte har någon utbildning alls. Socialförsäkringsminister (Cristina Husmark) sjuksköterska. Folkhälsominister (Maria Larsson) mellanstadielärare. Eller miljöminister utan tillstymmelse till den minsta specialkompetens (Anders Carlgren) men som ”bedrev lärarstudier mellan 1981-83”.

Fast dessa kvalifikationer tycks mer än väl räcka för en inträdesbiljett till ”Riksdagis”. Med sådana amatörer i regeringen förvånar det väl ingen att det ser ut som det gör i Sverige!
Och tänk på dem som (tack och lov) på ett tidigt stadium diskvalificerade sig själva, då Reinfeldt försökte bilda sin första regering efter valet 2006! Ja, ni minns väl handelsminister Maria Borelius och kulturminister Cecilia Stegö Chilò… som inte ens varade i två veckor!

Alla har de dock det gemensamt med den afrikanske loppcirkusdirektörens sentida avfälling att: man till följd av den självhävdande mångkulturens förträffliget inte märker eller ser att Sverige fullständigt håller på att haverera. Ständiga upplopp på landets ”flyktingförläggningar” och fyra mord i Malmö på en månad borde väl ändå innebära en varningssignal. Bara för att nämna ett par exempel…
För att inte snacka om den lista som Aftonbladet presenterade på nyårsdagen över 15 efterlysta ”svenska” mördare, där det inte finns en enda svensk!

Politiker på det kommunala planet skall vi bara inte tala om…! Vad de lyckas åstadkomma, överträffar med råge klockan 15.00 i TV på julafton!

Jack London

Annonser

5 Responses to Att bli politiker i Sverige – en våt dröm…

 1. Tarzan skriver:

  En mycket rappt skriven artikel som glöder av hat mot våra ärthjärne politiker. Jag som är en gammal man ska nämna
  några namn från det förgångna. Här kommer 3 från såsseadeln;
  Krister Drickman
  Kjelle med den röda näsan
  Törsten Nilsson.
  Vad som anbelangar kvinnorna i såsseadeln så skulle det vara intressant att veta hur många som har knullat sig upp i toppen
  och fått livstidsförsörjning för att sära på benen vid rätt tillfälle .

 2. Kung Fy skriver:

  ”Utbildning, kvalifikationer, social kompetens, intelligensnivå, livserfarenhet… visioner eller förutseende, förefaller fullständigt och absolut totalt likgiltigt. Bara man förmår hålla sig till den politiskt korrekta etiketten.”
  Felslut.
  Vad som behövs är en väloljad och välljudande käft. Allt annat lika.
  Det förefinnes ett antal goda exempel:
  Wetterstrand, Romson, Federley, Lööf (fd Johansson).
  Reinfeldt icke att förglömma.

  Ser personligen fram emot den dag då Sveriges valmanskår ser igenom s**tsnacket.

 3. G skriver:

  Det handlar inte om politik grabbar… dags att vakna…. det handlar om pengar. PENGAR! Så sosse, moderat eller vad fan som helst, det spelar ingen roll för dem säljer ut sverige ändå – fast vi medborgare får inte betalt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: