Fredens religion sprider sin version av Julstämning.

Explosion intill kyrka utanför Nigerias huvudstad. Så börjar artikeln på SR.se Som vanligt är det en muslimsk grupp som anser att alla som inte är muslimer borde få hjälp att dö.

”Sjukhusen i staden rapporterar om många civila dödsoffer.
– Folk är skräckslagna och försöker ta sig härifrån säger en man i Damaturu, som tillsammans med grannstaden Maidiguri där det också förekommit eldstrider anses vara Boko Harams starka fästen.
Boko Haram vill införa än striktare tolkningar av islam än de sharialagar som redan finns i flera av Nigerias delstater i norr.
Sekten ligger bakom upprepade attacker mot polisstationer och banker de senaste åren, och uppåt 500 människor har dödats bara i år.”

Är det någon på fullt allvar som tror att dessa mördare accepterar något som inte är enligt deras version? När får vi höra SR.se tala om rakt av att detta är ett religionskrig mot kristna? Det kommer vi aldrig få höra. Det skulle ju fördärva mys bilden av Islam.

Men islamisterna fortsätter.

”Minst ett 40-tal människor har i dag dödats av sprängladdningar mot framför allt kyrkor i Nigeria. Den islamistiska gruppen Boko Haram har tagit på sig det största attentatet som inträffade i närheten av Nigerias huvudstad Abuja under juldagsmorgonen, där en kraftig explosion utlöstes intill en katolsk kyrka och uppåt 35 personer dog.”

Alla ledare fördömer angreppen, men vad säger våran regering? Tystnaden är total som alltid. Då Ryggradslöses favorit religion inte får kritiseras.

Varjager

2 Responses to Fredens religion sprider sin version av Julstämning.

  1. […] Fredens religion sprider sin version av Julstämning. « Varjager's … […]

  2. […] Fredens religion sprider sin version av Julstämning. « Varjager's … […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: