Julbrev till Fredrik Reinfeldt, från en svensk som tröttnat.

Stora svenskar, pytteliten Reinfeldt…

Politikerna i den Sverige-fientliga konstellationen ”7-klövern” bedriver ständigt en inbördes tävlan i vem som kan smutskasta, misskreditera och snacka mest skit om Sverige och svenskarna inför hela världen. Detta är oanständigt!

 

Det är motbjudande att se dig, statsminister Fredrik Reinfeldt, springa runt bland moskéer och halalslakterier, och raljera över hur usla svenskarna och deras kultur är. ”Det ursvenska är bara barbariet”, som du så djupt intellektuellt uttryckt det.

Mona Sahlin, en annan politisk katastrof för Sverige, passade under ett besök i en kurdisk moské med hucklet på plats, på att förklara för sina nyvunna vänner att svenska traditioner – i likhet med midsommar – bara är ”töntiga saker” och ”inget att vara stolt över”.

Följande smutsiga uttalanden har den näst intill illitterata Maud Olofsson bräkt ur sig, som dessutom själv helt saknar utbildning: ”det har kommit utifrån” och syftar förstås till att svenskarna är dumma… ”nysvenskarna är mer företagsamma, mer högutbildade och har lägre medelålder…” Detta var hennes ”hyllning” till de utomeuropeiska entreprenörerna och nybyggarna…!

Som svenskar påminns vi ständigt av förrädartrojkan i ”7-klövern” om att det inte finns något svenskt, och om hur värdelösa vi är. Skulle det finnas något, är det ändå bara skräp. Vår kultur är fullständigt usel. Medan svenskarna är odugliga och inkompetenta, som inte duger något till. Samtidigt som du Reinfeldt påpekar att det inte finns några etniska svenskar. Och helst av allt, borde förstås Sverige egentligen inte finnas till!

 

Om man som svensk statsminister inte har något vettigare för sig än att, springa och snacka skit om Sverige och svenskarna, för att fiska röster hos muslimerna – kunde man åtminstone hålla käft!

 

Det enda Fredrik Reinfeldt har gjort för Sverige är att, ha förorsakat en socialpolitisk smältdegel. Ett samhälle på gränsen till sammanbrott. Det är tack vare Sverige-hatare av din kaliber, som vi har fått ett segregerat samhälle; präglat av orättvisa, våld, kriminalitet, aggressivitet, rädsla, opålitlighet, hat och misstänksamhet. Detta är vad Fredrik Reinfeldt och hans destruktiva mångkultur bidraget med till Sverige!

 

Fredrik Reinfeldt: demokratiföraktaren, Sverigehataren och smutskastaren av det land du fått förtroendet att politiskt förvalta…

Låt mig få berätta om vad några av mina svenska förfäder och mina landsmän har uträttat och bidraget med till Sverige, världen och mänskligheten. Listan är dock långt, långt ifrån komplett. Det som följer är bara några exempel.

Dessutom Fredrik Reinfeldt: du skall sluta upp med att smutskasta och sinnessjukförklara de 339 610 som röstade på SD i riksdagsvalet hösten 2010. Jag är en av dessa, och jag tycker absolut inte om att bli offentlig förolämpad, av en sådan ynkrygg och bedrövlig figur som dig.

Läs detta… sedan kan både du, din regering och din smutsiga och oanvändbara mångkultur avgå respektive dra till varifrån man kom!

—————————————–

 

Dynamit; uppfanns av Alfred Nobel som fick det patenterat 1867. Sprängmedlet innebar en världsrevolution inte minst inom gruvindustri.

 

Nobelpriset; enligt Nobels testamente skulle hans förmögenhet bl.a. användas till prisbelöningar inom vetenskap, litteratur och fredsarbete.

 

Coca Cola-flaskan; designad av svenskamerikanen Alex Samuelson 1916.

 

Blixtlåstet; förbättrat för massproduktion efter idé av svenskamerikanen Gideon Sundbäck 1913.

 

O store gud; svensk psalm av Carl Boberg 1885. Översatt till många språk, och en av världens mest spridda andliga sånger. Har spelats in av bl. a. Elvis Presley och Dolly Parton.

 

Blåslampan; Carl Richard Nyberg fick patent 1881, uppfinningen blev en stor exportframgång.

 

Celsiustermometern; internationell 100-gradig skala utvecklad av Anders Celsius (1701-1744), vetenskapsman och astronom. Anders Celsius har fått månkratern Celsius uppkallad efter sig, liksom asteroiden 4169 Celsius.

 

Fotogenköket; första förgasningsbrännaren patenterades genom C. Östlund 1885. 1892 fick Frans Wilhelm Lindqvist patent på ett tryckluftdrivet fotogenkök, Primusköket, som blev en enorm exportframgång över hela världen.

 

Gasfyren; eller AGA-fyren, utvecklad och konstruerad av Gustav Dahlén (nobelpris i fysik 1912.) Med kompanjonen von Celsing bildade Dahlén AGA AB.

 

Kullagret; det sfäriska kullagret uppfanns av Sven Wingquist 1907. AB Svenska Kullagerfabriken, SKF, startades på Wingquists initiativ.

 

Kylskåpet; kylaggregat utan rörliga delar uppfanns av Baltzar von Platen 1920. Det blev en världssensation och exploaterades av Elektrolux AB.

 

Konstgjord diamant; världens första konstgjorda diamant framställdes av Baltzar von Platen och Anders Kämpe 1953 på ASEA i Stockholm.

 

Separatorn; utvecklad av Gustav de Laval 1878. Gjorde smörtillverkningen lättare och snabbare. 1883 grundade de Laval AB Separator, numera Alfa-Laval AB.

 

Pacemakern; batteridriven elektronisk hjärtstimulator som opereras in i patienten. Den första pacemaker som gick att operera in, byggdes av läkaren och uppfinnaren Rune Elmquist 1958. Detta blev en medicinsk världssensation

 

Skeppspropellern; konstruerad av John Ericsson 1839, och som samma år monterades på skonaren Robert F. Stockton, det första propellerdrivna fartyget i praktisk användning i Amerika.

 

Säkerhetständstickan; uppfanns 1844 av Gustaf Erik Pasch, som fram till 1806 hette Berggren i efternamn.

 

Dialysmaskinen; Nils Alwall konstruerade i Lund 1946 den första praktiskt användbara dislysmaskinen för behandling av njursjuka. Utvecklade senare engångsnjuren som använts över hela världen. Nils Alwall ligger bakom världsföretaget Gambro.

 

Telefoni; efter Bells uppfinning av telefonen 1876 startade Lars Magnus Ericsson samma år företaget L. M. Ericsson. Ericsson byggde den första handmikrotelefonen, patenterad 1895. Ett par år senare kom den första bordsapparaten, som 1890 utrustades med handmikrotelefon och blev en stor succé.

 

Tetra Pak; världsrevolutionerande förpackningssystem utvecklat på 1940-talet av Ruben Rausing. Första maskinen för mjölkförpackningar installerades vid Lunds mejeri 1952.

 

Xylokain; lokalbedövningsmedel som togs fram av Nils Löfgren och Bengt Lundqvist i mitten av 1940-talet och började säljas av Astra 1948. Det fick mycket stor spridning över världen och används fortfarande, inte minst av tandläkare.

 

Jonas Wenström; uppfann trefassystemet för högspänd växelström, patenterat 1890, och vilket i sin tur blev grunden för Asea. Han var också nära att bli före Edison med uppfinningen av glödlampan.

 

Lättbetong; uppfanns i mitten av 1920-talet av teknologie doktor Axel Eriksson.

 

Skiftnyckeln; av den modell som i dag används över hela världen utvecklades Johan Petter Johansson, patenterad 1892.

 

Rörtången; rörtången uppfanns av samme Johan Petter Johansson 1888.

 

Rullbälte; rullbälte för bilar uppfanns av Hans Karlsson 1962.

 

Gelfiltrering; GPC, en kromatografisk metod att separera proteiner och andra större molekyler. Metoden utvecklades av kemisterna Jerker Porath och Per Flodin 1959 och kommersialiserades av Pharmacia.

 

Permobilen; konstruerad av läkaren Per Uddén 1966.

 

Hjärt-lungmaskinen; utvecklad av Åke Senning i samarbete med bland andra de internationellt kända hjärtkirurgerna Clarence Crafoord och Viking Björk. Åke Senning var den förste läkare i världen att operera in pacemaker på en patient.

 

Solvatten; en svensk uppfinning som använder sig av solens värme och UV strålning i kombination med ett filter för att rena vatten.

 

Vindpilen; i sitt moderna, aerodynamiskt anpassade utförande uppfanns av de svenska flygteknikerna Lars Bergström och Sven-Olof Ridder.

 

Geodimeter; (Geodetic Distance Meter) elektrooptisk längdmätare uppfunnen av Erik bergstrand, utvecklad av Ragnar Schöldström på AGA.

 

Gaffelpärmen; uppfanns av grosshandlare Andreas Tengwall 1889 som fick patent året efter.

 

Bessemerstål; Göran Fredrik Göransson blev först i världen 1858 med att få den tyska bessemermetoden att fungera i praktiken. Stålpriset minskade till en fjärdedel och metoden fick snabb spridning över världen.

 

Carl Daniel Ekman; kemist och den förste I världen att 1874 industriellt framställa sulfitmassa (sulfitprocessen) vid Bergviks trämassefabrik I Hälsingland.

Stora svenskar

 

 

6 Responses to Julbrev till Fredrik Reinfeldt, från en svensk som tröttnat.

 1. Göran skriver:

  Brevet till Reinfeldt ställer jag upp på till hundra procent.

  De här sverigeföraktande tomtarna är grogrunden till det politikerföraktet. Ett förakt helt berättigat efter deras sätt att styra. Min förhoppning är att de inte skall känna sig välkomna någostans i detta förstörda land.

  Vi får innerligt hoppas att de får sina rättmätiga straff, för vad de ställt till med, i en inte allt för avlägsen framtid.

 2. varjager skriver:

  Ladda hem Dokumentet som är med i inlägget, finns massa mer att sprida!

 3. Eva skriver:

  Kan inte annat än hålla med. Har laddat ner dokumentet och avser sprida detta. Jag känner en stolthet över vad svenskarna har gjort för sitt folk och världen.

  Jag känner också ett djupt förakt för alla dessa politruker som har som uppgift att förstöra Sverige.

 4. Irene skriver:

  Brev av detta slag borde Reinfeldt få ofta så han begriper vilket folk han har att göra med, överklasskillen från Bromma har fått en hel del om bakfoten. Sverige är idag ”Ett samhälle på gränsen till sammanbrott” och det beror på denne Quisling som i en intervju sa att Europas länder tar emot allt färre invandrare men Sverige valt en annan väg och att det kommer att bli otroligt intressant att se hur det svenska vägvalet faller ut! Han behandlar svenska folket som bananflugor, vi har fått den stora äran att delta i Reinfelds experiment! Ynkryggen anser sig ha mandat för detta men vi har aldrig tillfrågats, mångkulturen har av landsförrädarna smugits på oss tills det blivit infört i grundlagen. Vi fick rösta om vänster/högertrafiken men när det gäller mångkulturen ska vi bara niga och bocka och säga ja tack. Jag vill inte ha ett Sverige med många kulturer – punkt slut!

  • Göran skriver:

   Vid valen vägrar man konsekvent att debattera invandring och mångkultur. Skulle man ev. nämna det, så blir det bara i förbigående. Trots att invandringen nu i 45 år varit den absolut viktigaste frågan, en ödesfråga, i svensk politik. Likadant är det när det gäller det internationella biståndet.

   Två av vår verkligt stora utgifter vidrörs aldrig i debatterna. Anledningen är att hålla folk ovetande om dess skadliga effekter på både välfärd och ekonomi. Det är också anledningen till de stora miljard- uttagen i AP-fonderna. Jag syftar här på de fyra uttag, regeringen Persson gjorde, som tillsammans ligger på 345 miljarder kronor.

   Svensk politik är således ett enda stort bedrägeri, som vi val efter val lydigt håller till godo med.

 5. Minandra skriver:

  Svensken John Strindlund från Sollefteå (verksam som chef för Tofte Cellulosafabrikk AS, Tofte. Hurum, Norge under 37 år ) fick Världspatent (50 år) på de genomgripande förbättringar han gjorde på Barkningstrumman.
  Förbättringarna innebar stora vinster för Cellulosaindustrin över hela världen. Patentet registrerades i USA 1931.

  Klicka för att komma åt 1904937.pdf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: