Artisten Mikael Wiehe sprider hat och vill uppmuntra till folk mord på rika.

”Hatar du dom jävlarna, som köper upp och lägger ner? Vill du skära dom i bitar och slå in dom i paket? Drömmer du om huvuden som ligger i en korg? Vill du sätta upp en galge på närmsta stora torg? Vägrar dom att lyssna när du berättar vad du vet”

Mikael Wiehe som tjänar stora pengar på sitt hat. Får vara med i TV och gullas med. Även KDU kan ha bra skrifter med.

Wiehes engagemang i internationella frågor har nämligen många gånger tagit sig smått bisarra uttryck. Ofta väljer han att relativisera begrepp som demokrati och mänskliga rättigheter. Han föraktar västvärlden, i synnerhet USA, och vurmar för den socialistiska diktaturen Kuba. Så sent som för ett par år sedan skrev Wiehe i en debattartikel i Dagens Nyheter (5/3 2007) att ”Kuba är det land i regionen som de senaste fyrtio åren bäst har försvarat de mänskliga rättigheterna”.

Wiehe menar alltså att ett land där det inte hålls några fria val och där statsmakten fängslar oliktänkande och förföljer demokratikämpar skulle vara ett gott föredöme för andra länder i regionen vad gäller arbetet för mänskliga rättigheter. Det är beklämmande att höra någon tala så om en diktatur och det blir ännu värre när just Wiehe gör det, som ju är en person som många beundrar och lyssnar till.

När jag själv besökte Kuba och Havanna för ett par år sedan fick jag uppleva en mycket sliten stad, ett svagt planekonomiskt system och ett folk präglat av ofrihet och ständig övervakning. ”

Varjager

2 Responses to Artisten Mikael Wiehe sprider hat och vill uppmuntra till folk mord på rika.

 1. Tarzan skriver:

  Vi gamla män som har sett svensk teve sen 1960 vet att det har alltid gullats med kommunister och andra vridna människor.
  Det som är sjukt vrickat och perverst får alltid företräde i teve.
  I Sveriges radio så verkar det som HBT tramset har tagit över och där spelar man hellre neger musik än vanlig svensk musik.
  – Jag vet inte ifall man överhuvudtaget kan höra kristen musik i
  Sveriges Radio däremot hör man satanist rock och kommunist musik a la Wiehe !!!!

 2. Göran skriver:

  Så sant, så sant Tarzan! När Mikael Wiehs fula tryne dyker upp i rutan och spyr ur sig sina äckliga kommentarer, då byter jag snabbt kanal.

  Sverige är ett hopplöst sjukt land där avarterna står högt i kurs. Man känner en hopplös vanmakt inför det man ser och hör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: