SS U gör ett nytt försök att kalla SD högerextremister.

I GP:s debatt sida är smutskastningen från SS_u på en riktigt hög nivå. Vi pratar om ett parti som har tappat all moralisk riktning. De gnäller som sanna antidemokrater gör. När det var SD som var utestängda från debatten då var det ok. Men när deras egna förbud drabbar dem själva , ja då är det orättvist.

”Strategin från etablerade partier och samhällsinstitutioner har hittills gått ut på att möta de högerpopulistiska och högerextrema krafterna med tystnad. Deras närvaro på skolor och andra forum har begränsats samtidigt som öppen debatt många gånger har avisats. Detta har bidragit till att de högerextrema rörelserna kunnat utmåla sig själva som sanningsbärande martyrer som tystats av etablissemanget. Något som väckt sympatier och indirekt bidragit till att de vuxit i styrka.
I detta syfte genomför SSU en kampanj för att uppmärksamma högerextremismen och vilka konsekvenser den fått på vårt öppna samhälle. Ett av våra viktigaste krav är att skolorna öppnas för de politiska ungdomsförbunden.”

Detta från det ”demokratiska” förbundet som låg i framkanten med medlemsfusk för att mjölka skattemedel av folket…Demokrater, naturligtvis så länge de får stå ensamma med sin åsikt. SSu och SAP har flertalet gånger tackat nej till att debattera med SD. Deras egen parti ledning vill inte ens ställa upp i TV debatt. Är detta ett demokratiskt förbund?? När man vet att de anser alla som inte vill ha fri bidragsinvandring till Sverige som högerextrema?

Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: