Våra gamla kan knappt få ägg på hemmen, men de har ju bara byggt upp vårt välstånd. Nä bättre är att investera i ”ny anlända invandrarkvinnor” som är gravida.

Om man ser SDs valfilm så hånades den för att den gav en overklig bild av ”flyktingpolitiken”. Det skulle aldrig ske att pensionärerna skulle få stå tillbaka sa de. I gårdagens Metro är det ett faktum.

”Kommunstyrelsen godkände i går S, V:s och MP:s kompletteringar till 2011 års budget. Ett resultat av beslutet är att 3,4 miljoner kronor tilldelas det nystartade projektet Mamma­forum som hjälper blivande mammor som nyss anlänt till Sverige. Med hjälp av pengarna kan projektet nu etablera sig de kommande tre åren.
– Får man barn väldigt snart efter att man kommit hit finns det en risk att man blir isolerad hemma, säger Bodil Frey, ordföranden i föreningen Födelsehuset som står bakom Mammaforum.

De har i tre år erbjudit graviditetsstöd till invandrarkvinnor och med Mammaforum vill man ta nästa steg till att motverka utanförskap.”

Men våra gamla får pissa blöjorna fulla och ligga och vänta på döden framför TV:n. Prata om ett slag i ansiktet på de som byggde landet.

Varjager

11 Responses to Våra gamla kan knappt få ägg på hemmen, men de har ju bara byggt upp vårt välstånd. Nä bättre är att investera i ”ny anlända invandrarkvinnor” som är gravida.

 1. knottx skriver:

  Undrar om dessa politiker inte lider av skitsofreni.

 2. Göran skriver:

  Allt som sparas in på åldringsvården är en medveten besparing.
  Det hamnar naturligtvis hos MIG-verket då invandringen slukar allt mer av de allmänna tillgångarna.

  Det är verkligt illa, när Alliansregeringen och oppostionen är så rörande överens om att det här, är bästa sättet att använda skattebetalarnas pengar på. Deras åsikt är i klartext en hundraprocentig garanti för att det tunga och hatade asyl-oket för lång tid kommer att kröka Svensönernas redan krumma ryggar.

 3. Arvid Bengtsson skriver:

  Men det är väl inte så konstigt att politikerna satsar på gravida invandrarkvinnor och skiter i gamla svenskar. De förra är ju framtida röstande, de senare inte.

 4. Janne skriver:

  Det som myndigheterna nu utsätter oss för är rent kriminella handlingar!
  Och jag undrar hur länge Svensson tänker finna sig i att bli hunsad och förnedrad på detta skamlösa sätt 24 timmar per dygn?
  Och…. att inte fiolfodralen plockats fram för länge sedan är en gåta!
  MVH
  Janne

 5. xbenedictx skriver:

  Min hyresvärd Kristinehamnsbostäder (styrelseordföranden v-märkt och vice m-märkt) skickade mig enkäten ”Aktiv bo”.
  De insisterade på att jag skulle fylla i den och skicka tillbaka,så till slut jag gjorde det och beskrev då mina dåliga erfarenheter,och de är många, av att ha utomeuropeiska grannar.
  Så vad hände.
  Jo lägenheten närmast mig,som hade varit ledig ett par veckor,den hyrde de ut till ett ungt somaliskt par.
  Och de satte genast igång att hamra (vilket de flesta nyinflyttade gör,utom jag) så då höjde jag volymen på stereon för att dränka oljudet,då ringde de på min dörr och frågade om jag hade en borr att låna dem.Sure,not.
  Något borrande har från deras lägenhet har ännu inte hörts.
  Det hörs knappt något därifrån.
  Antingen är det en sleeper cell,eller troligare är att de gör det de är bäst på,förökar sig,vilket är ett mycket effektivt vapen,för att utplåna sina fiender.Så nästa år ploppar den första pepparkaksgubben eller gumman ut,och då är produktionen igång.

  • Göran skriver:

   Föröker sig; va bra!
   Då har du möjlighet att starta ett dagis för små mörka barn. Där finns många möjligheter värda att ta vara på:
   Du blir aldrig arbetslös.
   Du kommer in som en hjälte, man lyckats med att integrera in i det nya månfaldsberikande samhället.
   Dessutom kommer du verbalt att framhållas som ett föredöme för i vanliga fall så tröga svenskar.
   Det fina i kråksången är att du kommer att kunna kvittera ut bidrag obegränsat till ditt nya invandrarvänliga service- företag.
   Du har nämligen ditt på det torra då du hamnat i en bransch där skattepengar koncetreras i mångmiljard belopp.
   Ta chansen!

   • xbenedictx skriver:

    Jag är inte tillräckligt smart eller samvetslös varken för att bli kriminell eller för att utnyttja mina medmänniskor.
    Och jag dör hellre än anpassar mig.
    Anpassar sig gör råttor och kackerlackor.
    Och jag är inte med i tävlingen ”Den som är rikast när han/hon dör vinner.”

 6. Bo Hofvander skriver:

  Så rätt Varjager har. Det är en uppfattning, som utan att överdriva, delas av de flesta skattebetalande etniska svenskarna!
  Nej, låt dessa landsförrädare till beslutsfattare och ansvariga för äldrevården få känna på hur det är att gå omkring, eller ligga med en dyngsur och nedbajsad vuxenblöja i mer än sex timmar utan att någon bryr sig om dem.
  Kan vi då hoppas på att de förstår budskapet? Nja, jag är klentrogen, för så länge det rör sig om pengar och att fylla sina egna bottenlösa fickor, så är det lättaste att inte låtsas som någonting. Att våra gamla och andra utsatta svenskar, på alla sätt ska få betala för den vansinnespolitik som bedrivs, bryr man sig inte om. All uppmärksamhet ska riktas på de ”stackars” nysvenskarna!
  Men vänta bara – snart blir de själva så gamla att de kommer bli beroende av den äldrevård de själva har skapat.
  Lever jag själv då kommer jag att hånskratta när de klagar på pissiga och bajsiga blöjor som inte byts omgående. Lika dant kommer jag att hånskratta när de klagar över att deras barn och anhöriga tvingas att ta ledigt eller rent av sluta sin välavlönade jobb bara för att ta hand om dem – därför att beslutsfattarna skurit ned på personalen så till den milda grad att det inte längre kan kallas för ”vård” utan mera passande, vanvård och misshandel..
  Fy fan vad jag kommer att må då! Lika gott åt dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: