I Danmark portar de folk som missköter sig. Legelandet i Århus…

Har stängt av alla Somalier fram tills maj 2012.

Varjager

2 Responses to I Danmark portar de folk som missköter sig. Legelandet i Århus…

  1. Blodsven skriver:

    Minns för många år sedan en campingvärd någonstans uppåt landet, som satte upp en skylt att zigenare inte var välkomna på campingen. Han sa ungefär samma sak som parkägaren i Danmark, att dessa marodörer ser till så hela verksamheten går åt helvete tack vare ett visst klientel som skrämmer bort folk. Vet inte hur det slutade, men minns jävligt väl att våra hjärndöda PK-arslen och fulmedias gråtvalser krävde att karlstackarn skulle flås levande. Någon som inbillar sig att dessa idioter någonsin brytt sig om den enskildes tragedi, i förhållande till att slicka en grupp ohyra i arslet? Detta kommer att stå dansken dyrt, var så säkra i våra PK-smittade dårhus….

  2. Göran skriver:

    Helt rätt, man skall vara rädd om det man har och passar inte i här och de borde aldrig få tillträde till de nordiska välfärdsystemen.

    Jag gör tilsammans med många andra här, och annorstädes, mitt yttersta för att det skall grönt ljus för att repatriera dem dit de hör hemma.

    Jag hoppas att allt fler ser allvaret i vad som håller på att hända i Sverige och därför väljer att ansluta sig till vår lilla skara för att hjälpa till med det idoga arbetet att återta Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: