Dumheten får återigen ett svensk namn. Peter Gill säger att våldtäktsvågen kan ha samband med terrordåden den 22 juli.

Det är nog det i särklass dummast försöket att skydda våldtäktsmän från främmande kulturer till dagens datum.

”Den svenske pedagogikprofessorn och våldsforskaren Peter Gill säger till tidningen Vårt Land att våldtäktsvågen kan ha samband med terrordåden den 22 juli. Överfallen kan vara ett utslag av maskulin aggression. Anders Behring Breiviks handlingar kan ha triggat andra att överskrida gränser, säger han.

– Det är ren spekulation, men om ökningen av överfallsvåldtäkter i Oslo inte visar sig tillfällig, så kan det finnas ett samband med det Breivik gjorde, säger Gill.”

Vad Gill har missat är att Norsk media har alltid varit öppen i beskrivningarna av våldtäktsmännen. De är fortfarande invandrare som står för överfalls våldtäkterna. Detta var verkligen billigt av Peter Gill.

”Storberget vill inte råda norska unga kvinnor om hur de ska uppföra sig när de är ute. – Om jag ska ge råd till någon så ska det vara till oss män. Vi bör följa flickorna hem och ta ansvar. Det är män som äger problemet och som är förövare. Kanske bör vi ta ett samtal i våra miljöer, säger justitieministern ”

Läs artikeln och bli förvånade hur otroligt hjärntvättade vissa är…….

Varjager

Lägger upp ett klipp i från artikeln för jag tror att dessa dumheter kommer att försökas att rättas till.

4 Responses to Dumheten får återigen ett svensk namn. Peter Gill säger att våldtäktsvågen kan ha samband med terrordåden den 22 juli.

 1. Allan skriver:

  Hur är det möjligt att en svensk professor kan uttala sig på detta sätt? Har IQ-nivån sjunkit så mycket inom den svenska intelligentian?

  Jag förstår inte hur den ena efter den andra, (av våra politiker utsedda professorer), kan göra typ sådana imbecilla kommentarer i allvarliga och samhällshotande frågor? Jag är mycket oroad över att det förekommer så många fullkomligt absurda uttalandena från den svenska ”intellektuella eliten” idag. Men det är som sagt våra ”folkvalda” politiker som utser våra professorer och det kan ju förklara varför IQ-nivån i de högre leden sjunkit så drastiskt.

 2. envänikampen skriver:

  Han har rätt i att det inte är de norska pigerna som äger problemet, men fel i att det är vi män som äger problemet. Det är fulpartierna och fulmedia som äger problemet och tills dess att de tar ansvar för vad de ställt till med och alltjämt ställer till med så är de en del av problemet.

 3. Blodsven skriver:

  Om denne fåntratt till professor haft ett uns av verklighetsuppfattning, så hade han begripit att Breiviks vansinnesdåd säkert delvis hade med dessa vidriga våldtäkter av norska kvinnor utförda av oönskade kulturer att göra. Finns det något alla dessa PK-arslen är livrädda för, så är det sanning och fakta.

 4. Janne skriver:

  För ungefär 10 år sedan så skrev Christian Diesen i en rapport att det begås MINST 20.000 våldtäkter i Sverige varje år!
  Vilket är 10 gånger fler än i krigets Kongo….
  Helt vansinniga siffror.
  Men ändå reagerar varken myndigheter, kvinnojourer eller svensk media!
  Vilket är ännu ett bevis på att deras trovärdighet är lika med noll.

  Och den här göken Peter Gill har jag aldrig hört talas om och det är nog lika bra det!
  Han verkar inte vara värd att slösa många minuter på.
  Ännu en primitiv och köpt PK:ist, som dessutom kallar för ”professor”
  Men det kanske är som dom brukar säga:
  En specialist vet väldigt mycket men i ett mycket begränsat område.
  Och är han väldigt intelligent och duktig så vet han i stort sett allt om ingenting!

  Vänligen
  Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: