Sju män anhållna för gruppvåldtäkt.

I Södertälje, så är det någon som tror att det inte är invandrare inblandade? Locket på och inget signalement. Det är 99% chans att det är ”invandrar bakgrund” på männen. Södertälje en förlorad stad på alla sätt och vis….

”Polisen är mycket förtegen om händelsen och vill varken tala om var i Södertälje våldtäkten skedde, kvinnans ålder eller åldern på någon av de anhållna.

– Vi måste hänvisa alla frågor till kammaråklagare Jonas Peterson vid Södertörns åklagarkammare. Jag kan inte säga någonting alls i nuläget, säger Mattias Carlstedt, stationsbefäl vid Södertäljepolisen.

Jonas Petersson vill inte heller lämna några detaljer kring brottet, utan hänvisar till att utredningen är i ett väldigt tidigt skede, skriver TT.

Södertäljepolisens pressinformatör Lotta Thyni uppger att de sju männen anhölls redan i går, men vill inte berätta hur polisen fann männen eller om det brutala brottet begicks utomhus eller inomhus.

– Det vill han (Jonas Peterson, reds anm.) inte att vi kommenterar heller eftersom han har sekretessbelagt ärendet. Det är många förhör som ska hållas i morgon, därför vill han inte att vi säger något ännu, berättade Lotta Thyni för LT.

Kvinnan som blev utsatt för gruppvåldtäkten har blivit läkarundersökt på Södersjukhusets akutmottagning för våldtagna kvinnor.”

Det är för djävligt det som sker i vårat land. Det är dessutom inga straff för dessa brott heller.Utan det är en likgiltig inställning i domstolarna med om förövarna inte är etniska svenskar.

Varjager

7 Responses to Sju män anhållna för gruppvåldtäkt.

 1. Tarzan skriver:

  Jag är ganska säker på att NATIONELL IDAG sätter in stora resurser för att gräva fram skurkarna – kan dom vara ” kristna ”
  Syrian barbarer.

 2. Göran skriver:

  Det märks tydligt på tidingrnas sätt att rappotera om invandrare är inblandade eller inte. Den här gången är det tydligare än normalt

  Den här makabra händelsen tillsammans med många andra stärker motviljan, för att inte säga hatet, mot både invandrare och förespråkare.

  Man kan lungt påstå att utvecklingen går de invandra-kritiska rätt i händerna. Det här håller inte i längden.

 3. Mikrofonberoende skriver:

  Vad spelar det för roll ifall de är invandrare?

  Om en grupp på 10 pers ger sig på dig oavsett om du är kvinna eller man vad ska det då spela för roll om 1 eller alla av dom är mörkhyade? Du får det att låta som att invandrare ska ha högre straff för samma brott bara för att de är invandrare.

  Det hemska är väl inte att invandrare gav sig på en kvinna.
  Det hemska är att kvinnan blev grupp våldtagen!

  • varjager skriver:

   Det som är mest hemskt är att du inte ser skogen för alla träden som är i vägen

  • Blodsven skriver:

   Visst, det hemska är ju naturligtvis brottet i sig oavsett gärningsmännens bakgrund. Det hade naturligtvis inte spelat en jävla dugg roll om vi haft samma värderingar och samma kvinnosyn. Nu ser ju tyvärr verkligheten inte ut som flumputtarna vill att verkligheten ska se ut. Verkligheten är ju trots allt faktiskt mörkare än så…om du orkar hantera verkligheten vill säga…

  • Göran skriver:

   Det hemska är priset det kostar oss för att de skall få vara här. Vi har fått betala kalaset med det homogena samhällets alla fördelar.

  • allemand skriver:

   Innan Nisse-pellarna anlände hade vi inte gruppvåldtäkter i den omfattningen som vi har nu, om vi överhuvudtaget hade några gruppvåldtäkter. Tugga på den mikrofonen om du kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: