Lögnerna om de ”ensamkommande asylsökande barnen” börjar kristallisera sig för Billström.

Är det en ögon öppnare för Alliansen mot Sverige?

”Andelen ensamkommande asylsökande barn fortsätter att öka i Sverige. I våra grannländer är utvecklingen den motsatta. En anledning kan vara att Sverige saknar lagstiftning som reglerar hur man fastställer ålder i tveksamma fall. I övriga Norden är kraven på åldersbestämning tuffare.”

De har andra metoder runt om Sverige och hårdare krav. Detta har gjort att lögnerna har avslöjats på löpande band. Men detta har PK median i Sverige talat tyst om.

”I Danmark använder man sig av röntgen av handleder och kontroll av tandstatus för att fastställa åldern. År 2009 genomfördes 120 sådana undersökningar i Danmark. I 73 procent av fallen slogs fast att personen i fråga var 18 år eller äldre. Sedan dess har praxis förändrats och i dag får alla fall där någon tvekan finns genomgå en åldersundersökning.”

Samt i Finland och Norge.

”I Finland är det sedan den 1 augusti 2010 lag på att en rättsmedicinsk undersökning ska genomföras för att fastställa åldern. Undersökningen är frivillig, men den som vägrar kan ha nackdel av det under det fortsatta utredandet. Samma regel gäller i Norge.

Under förra året genomfördes 83 ålderundersökningar i Finland och i 50 av dessa fall visade det sig att personen var över 18 år.”

Detta innebär att ca 60% öppet ljög om sin ålder. Vad är det som får alla PK ister att tro att de ljuger mindre när de söker asyl i Sverige???

Varjager

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: