Kinesen ska bort från ”Kina”godiset. En adopterad kines går i taket!

Man blir inte förvånad över något längre.

”En av dem som kritiserat förpackningen är journalisten Patrik Lundberg. I en krönika om rasismen han möter som adopterad asiat beskriver han syrligt godiset:

”Se bara på Fazers Kina-godis, vars förpackning pryds av en knallgul asiat med ris-hatt och ögon sneda som en lördagsfylla. Inte ett dugg bättre än Nogger black, glassen som gav upphov till ramaskri och fick dras tillbaka” skrev han i Helsingborgs Dagblad.”

Att han lyckas få in Nogger Black glassen understryker bara allvaret i situationen………De letar rasism under minsta sten….

”Fazer har tidigare bytt utseende på sina lakritsstänger. De hade prytts av ett svart barn med jättestora röda läppar i 80 år.”

Varjager

8 Responses to Kinesen ska bort från ”Kina”godiset. En adopterad kines går i taket!

 1. knottx skriver:

  Stackar pojk,måste ha komplex för sitt ursprung i stället för att vara stolt.

 2. En sådan påse ska genast inköpas till min ständigt växande samling av subversiv litteratur och grafik. Så småningom, när den Mörka Tiden är över och Civilisationen återupprättats i Europa, ska världen förundras över min samling och säga till varandra; ”hur kunde vi vara så förblindade?”

 3. Göran skriver:

  Ett visst mått på rasism får man allt hålla till godo med, antingen man vill eller inte.
  Vi, bidrags-finansiärer, får stå ut med betydligt fler oangelägenheter från deras håll, än de från oss.

  De som inte tror kan fråga polisen eller brandkåren i Rosengår, de vet att berätta.

  Nykomlingarna har ju hela flum Sveriges axel att gråta ut emot. Vem skall vi luta oss emot med våra problem, orsakade av mångkulturen?

 4. Hur som haver…Denne som barn,från Korea adopterade journalist,har i varje fall väl integrerats väl i dårskapens land..
  .Vad lär vi av detta ?? Jo med rätt inställning,vankas en fast tjänst hos PK-pressen !!

  • Denne Patrik Lundberg måste torde idag förundras över sin makt. En ensam krönika och jätteföretaget Fazer krälar genast i gruset och lovar att designa om sin förpackning, beställa nytt påsmaterial, och byta i produktionslinan. Det blir inte billigt.

   Hur väl integrerade och anpassade folk än tycks vara på ytan, som t ex denne Lundberg, så vilar det alltid en liten lättkränkt kravmaskin där innanför som pockar på och vill ut.

   I centrala Stockholm finns för övrigt ett kvarter som heter ”Blåmannen”. Att detta kvarter fått behålla sitt namn beror förmodligen bara på att kravmaskinerna inte begriper vad namnet betyder.

 5. svenskasvensson skriver:

  Han ska ju bli stolt, han verkar vara emot kineser ?
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

 6. Fy Fazan, tänk bara om några år då anmäls man om man avbildar svenskar! Då kanske man kan bli anmäld för att visa på SverigeDemokrater?
  Fy så förnedrande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: