Nytt stopp för Backabussar.

Polisen vet ju vilka det är som gör dessa saker. Varför tar de inte i och griper de som gör detta? Nej, men det skall skjutas till mer pengar så att alla invandrar gäng lär sig att utpressning funkar. Man blir så trött på våra korkade politiker som hela tiden öppnar skattebetalarnas plånbok. Tord Karlsson (S), ordförande i SDN Norra Hisingen är inte blyg att betala pengar till ungdoms gängen. Ingela Ferneborg (M), förste vice ordförande i SDN Norra Hisingen tycker likadant. Prio till dem som begår brott och dra ner i de stadsdelar där ungdomarna sköter sig…..

Varjager

2 Responses to Nytt stopp för Backabussar.

 1. Blodsven skriver:

  Så länge den politiska tillvaron befolkas av hjärndöda hönsarslen, så kommer detta bara att eskalera. Måddans nybyggarland är redan en dyster verklighet, och inte fan lär man sig något av skiten heller….

  • Göran skriver:

   Jodå Blodsven, lite lär man sig allt. Av Måddan pladderdam lär man sig hur ett samhälle inte får tillåtas utvecklas och se ut. Nåt nybyggarland vill vi definitivt inte ha.

   Det är bra med sådana som Maud, hon skapar med sina hissnande idéer, flera av vår sort, dvs motståndare till mångkulturen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: