Thomas Mattsson anser att anfallen på SD är iscensatta.

Hur skall man annars tolka hans kommentar?

AlltidAnonym :

Är det verkligen inte så att ni gör detta eftersom ni vet att folk allmänt INTE tycker som politiskt korrekta journalister? Det är extremt sällan jag ser nåt direkt rasistiskt skrivet och om så sker får personen mothugg direkt. Däremot, verkar det som om kommentarer som är invandringskritiska är det som journalister inte verkar gilla. Igår fick en folkvald SD-politiker sitt hus nedklottrat, medan en annan blev utsatt för mordbrand. Om detta skriver bara den lokala tidningen. M.a.o är SD-politiker villebråd…är det så ni vill ha det?

tisdag 30 augusti, 2011 14:51
Thomas Mattsson:

Jag har faktiskt precis läst SN, den lokala tidningen, och det är bra att det uppmärksammas om politiskt engagerade utsätts för våld. Men kom ihåg att det också finns exempel på personer som själva iscensatt saker, om jag inte minns fel hade vi ett sådant SD-exempel under valrörelsens sista dagar. Det är nog också klokt att nyhetsmedierna är sunt kritiska till påståenden om politiskt våld.

 

3 Responses to Thomas Mattsson anser att anfallen på SD är iscensatta.

 1. elfyma+ skriver:

  För att travestera de som angriper SD-politiker:
  Jag vet var Thomas Matsson bor (osv.).
  Men eftersom jag är demokrat så avstår jag från att lägga ut detaljerade anvisningar för ev. angripare och inbrottstjuvar.
  Inte ens kumpanerna på ”Public Service”håller med Thomas Matsson längre.
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=4670653
  https://varjager.wordpress.com/2011/08/30/det-politiska-valdet-hur-manga-fler-ska-behova-raka-illa-ut/

 2. Göran skriver:

  Jag har just läst det mesta av Expressens, Thomas Mattsson, svar på läsarnas kommentarer och frågor de fick tillfälle att ställa på Expressens chatt, med anledning av de nya och hårdare regler för kommentering, som just införts på tidningar i Bonnier koncernen.

  Eftersom jag ofta är inne och kommenterar på Expressen så tycker jag mig kunna skönja ett mönster. Ett mönster som faktiskt inte så lite påminner om censur.

  Jag fick osökt intrycket att man är ute efter att stoppa, det mesta, av den relevanta kritik som framförs i kommentarerna och som riktar sig mot både invandring och integration.

  Att flera tidningar nu gör gemensam sak med Expressen, ger god anledning till att misstänka att det styrs uppifrån.

  Man skall också lägga på minnet att Thomas Mattsson är en stor förnekare av det Lilla Saltsjöbadsavtalet.

  Vidare skall man i sammanhanget inväga att myndigheterna trilskandes vägrar göra ett flyktingbokslut. I stället mörkas och manipuleras det efter bästa förmåga och behag.

  Sammantaget devalverar allt detta, svaren från Thomas Mattsson till noll. Det finns absolut, i det här sammanhanget, ingen som helst anledning att låta varken stat eller myndigheter, återta ett förbrukat förtoende.

 3. Janne skriver:

  Det finns väl knappast en enda tidning i Sverige som numera kategoriskt och inlärt inte förnekar Lilla Saltsjöbadsavtalet!
  Man behöver bara andas lite försiktigt om avtalet i sina insändare så blir man per automatik censurerad och portad för all framtid!
  Jag vet att det är så, för jag är en av dom!
  MVH
  Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: