Som det ser ut idag.

Så undrar jag varför folk inte tänker längre än näsan räcker? Det finns så många som skriker om att alla skall få komma till Sverige och det är deras rättighet. Men har inte folk sett hur landet har förändrats tack vare den förda invandringspolitiken? Brotten har skjutit i höjden, arbetslösheten är konstant hög. När jag pratar med folk så anser de mesta att våra ”invandringspolitiken” är åt fanders. Men när valet kommer röstar de för fortsatt hög massinvandring. Vad beror detta på? Det är roligt att se att visa partiers medlemmar börjar att vakna.Länk Men i Sverige idag kommer denna man snart vara borttagen från listorna eller ha tvingats att göra avbön. För sådan är situationen i Sverige idag. Det finns en massa liknande exempel. Yttrandefrihet och demokrati i Sverige är inte verklig i det media klimat vi har.

Varjager

7 Responses to Som det ser ut idag.

 1. Peter Jacobsson skriver:

  Jag har sagt det så många gånger tidigare, men jag bjuder i alla fall på raderna:
  Säga vad man vill, men absolut inte i Sverige

 2. Tarzan skriver:

  Nu när SD är i riksdagen så tycker man att SD skulle ha högre siffror – men folk fattar inte – men varför fattar dom inte att invandringsvansinnet måste upphöra – jag har inget svar.
  – Det finns en parallell varför fortsatte folk att rösta på såsseriet som bara höjde och höjde skatterna ???
  Hur många år tog det för såssar att fatta hög skatt = mindre lön

  • Göran skriver:

   I verkligheten så har nog Sd högre siffror än vad som framgår av mätningarna. Den avgörande faktorn är sannolikt folks rädsla för att visa att man sympatiserar med Sd.

 3. Janne skriver:

  Jag tror att det finns många olika förklaringar till att gemene man röstar mot sin egen övertygelse!

  1. Vi har hjärntvättats i mer än 50-års tid att alltid lita på ”överheten” d.v.s. stat och kommun, att dom alltid vet bäst och tar hand om oss. Och det tar tid att tvätta bort detta mönster, eftersom det inom vissa kretsar t.o.m. går i arv från far till son!
  2. Sedan har vi skrämselfaktorn. Människor skräms för att rösta på SD eller ND av risk att bli kallade för det hemskaste på denna jord, rasist…
  3. Hela mediakåren styrs av regimen genom bl.a. presstöd och andra olika förmåner. Och här har dom en enorm makt, en makt som dom skoningslöst utnyttjar mot människor som tänker annorlunda!
  4. Och p.g.a. statskontrollerad mediabevakning så har vi som följd en stor brist på rätt information betr. flyktingpolitiken och den information som finns att tillgå är snedvriden, lögnaktig och falsk och ger en fullständigt galen bild av mångkulturen!
  5. Vi ser också ren förföljelse av människor som tillhör SD eller ND. Vilket sker bl.a. genom uteslutning från arbetsmarknaden. Sverige har även politiska fångar, ett faktum som få egentligen känner till.
  6. Det finns naturligtvis också rena dumskallar som inget begriper eller vill se vad som händer med vårt land och dom röstar naturligtvis på 7-klövern! Dom kommer vi aldrig att kunna övertyga.

  Och vi har säkert massor med andra skäl också, men dessa torde kanske ändå vara dom mest primära.

  Vänligen
  Janne

 4. Göran skriver:

  Det är kanske dags för gaphalsarna att stänga av skrikfunktionen och börja tänka på hur den egna livsituation ter sig, i skuggan av den nya krisen i världsekonomin. Den som så totalt överraskat oss. Häromdagen talade man om ytterligare pensionsänkningar pga den.

  Trots problemen med att få pengarna att räcka till det viktigaste, så talar man ändå i svulstiga ordalag om en höjning av biståndet till Afghanistan med 20 procent till 2014. Biståndet dit ligger nu på 520 miljarder årligen.

  I det här läget borde vi gensast stänga gränserna för olönsam invandring, sköta oss själva och strunta i andra.

  Vilken typ av störning dras svensken med, som tillåter den här ansvarslösa politiken att rulla på år efter år?

 5. Janne skriver:

  Hej Göran.
  Ursäkta mitt påpekande, men Du menade säkert att biståndet till Afghanistan är 520 miljoner och inte 520 miljarder, eller hur?
  I vilket fall som helst är bara en enda krona till Afghanistan, en krona för mycket!

  Men hela Sverige generösa gåvoprogram och kostnad för asylturismen, börjar nu säkert närma sig 400
  miljarders strecket!
  Och I stället för att spara så klagas det högljutt på att ”flyktingbarnen” inte får den omvårdnad och tillsyn dom så väl behöver. Mer personal skall anställas och mer pengar skall satsas för deras komfort!
  Boende efter boende flyttar hela tiden fram sina positioner.
  Med andra ord, resurser flyttas från våra egna gamla och sjuka till nykomlingarnas lyxleverne!
  Vi svenskar dör så gärna i vårdkön bara nykomlingarna får ha det bra..
  Hur länge tänker Svensson sitta nersjunken i finsoffan, stirrande på sporttävlingar på TV med sin mellanöl i ena handen och tummen i arslet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: