Hasse Aro, våran öppnaste lögnare på år och dag.

Jag tänkte inte ta upp det men när jag hörde hans sliskiga lögnaktigheter då var jag bara tvungen att ta upp det. Mannen sitter och ljuger rakt ut i etern och skäms inte för det. Det är tydligt varför ”Röde” Robert anställde den killen.

Varjager

6 Responses to Hasse Aro, våran öppnaste lögnare på år och dag.

 1. Göran skriver:

  Jag har alltid haft intrycket att Hasse Aro, en trevlig person, inte hörde till dem vi i dagligt tal kallar PK. Jag misstänker han tvingats till att ändra attityd utåt efter starka påtryckningar.

  På den tiden åklagare Brynolf var med i ”efterlyst” uppträdde man inte PK precis. Utan då visades importen upp i all sin kriminella nakenhet. Naturligtvis till stor varnagel i ögat på PK-Sverige

  Vi har många års erfarenhet av hur samhället fungerar när det gäller den biten. Ingen uppträder i neutralt i rutan, utan där gäller falskhet och Lilla Saltsjöbadsavtalets rekommendationer till hundra procent.

  Jag kan tyvärr inte se Sverige på annat sätt än som det dårhus det är. Här behövs stora och genomgripande förändringar.

  Tack för ordet

 2. Blodsven skriver:

  ”Du och många väljer vad ni vill se”. Vilket jävla stolpskott, det är ju för helvete TV3 som väljer vad vi FÅR se! Oavsett om han tvingats ändra attityd, så blir han ju ändå inget annat än en rövslickande lögnare….

  • Göran skriver:

   Det är både sant och fegt.

   Men troligen väljer han att satsa på karriären och framstå som en quisling, i stället för att rakryggat stå upp för sanning och rättvisa. Falska profeter finns det allt för många av.

 3. BLU-82 skriver:

  Det är som det vore taget direkt från romanen ” 1984″. Det finns ett begrepp där som kallas ” dubbeltänk ”. Man vet hur verkligheten ser ut , men tänker och agerar tvärtemot sunda förnuftet. Politiker och journalister saknar samvete , och blåljuger som om det vore den naturligaste saken i världen. Psykopativarning på dessa individer, skulle jag våga påstå..

 4. Tarzan skriver:

  Hasse Aro är frimurare – han kanske har legat för länge i lik kistan

 5. BLU-82 skriver:

  Jaha.. Frimurare. Typ som Anders Breivik alltså. Dessa är samma andas barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: