London en ”krigszon” efter dödsskott. Eller hur media tar bort relevant fakta för att framställa en grov brottsling som oskyldig.

I London håller gängen på och kastar brandbomber och rånar butiker. Jag saxar ur DN.

”Flera polisbilar, en buss och flera byggnader sattes i brand under upplopp som bröt ut i norra London efter det att en 29-årig fyrabarnsfar skjutits ihjäl av polisen.
Mannen som sköts ihjäl, Mark Duggan, var en 29-årig fyrabarnsfar. Enligt medier inträffade händelsen i torsdags när skottväxling utbröt mellan polisen och någon i den bil som Duggan färdades i.”

Så skriver DN. Läser man sedan Dailymail framstår en annan bild. Mer länkar.

”A police officer blasted in the chest in a gunfight escaped with his life when the bullet struck his police radio.
He was following a known offender from London’s notorious Broadwater Farm Estate during a covert operation when the suspect opened fire.
Mark Duggan, 29, shot the officer from Scotland Yard’s elite firearms squad CO19 in the side of his chest with a handgun.
But the bullet lodged in the police radio the undercover officer was carrying in a side pocket.
Armed officers shot the gunman dead seconds later.”

Då framstår ju allt i en helt annan dagar eller hur?

Varjager

4 Responses to London en ”krigszon” efter dödsskott. Eller hur media tar bort relevant fakta för att framställa en grov brottsling som oskyldig.

 1. Göran skriver:

  Mångfaldens avigsidor tar sig uttryck på många olika sätt. I flera Europeiska länder har ledande politiker, av helt naturliga orsaker, sagt sitt om mångfalden – med dock inte i Sverige. Här fortsätter man blint att svansa.

  Aftonbladet är bara ett av de många mediala organ som hjälper till med att undanhålla sanningen för den breda allmänheten. Men här har vi också, till skillnad mot England, en statsminister som är för feg att ta ställning. I England har David Cameron tydligt uttalat sitt ogillande när det gäller mångfalden.

  Här i Sverige, har Jimmie Åkesson tydligt visat att han är den enda av partiledarna som har modet att axla mantel. En mantel som flera av EU:s ledare nu bär med heder.

 2. knottx skriver:

  Fyra barns pappa ihjälskjuten av polisen.
  Ja det låter det.
  Hade rubriken varit.
  ”Kravaller i London efter att gangster blivit dödad i väpnad duell med polis.”

 3. Matsini skriver:

  Såg en klart tank- och sevärd film i förr går natt. Den hette någonting med, ”Blooms”? Storyn var den att två på uppfostran undernärda pojkar skapade för egen vinning skull en parallell verklighet, en fantasihistoria som omsattes i verklighet för att vinna egen ära, respekt, berömmelse och PENGAR. De lurade alla och tyvärr även sig själva så till den milda grad att den enda sanning som var sann var att det var lögn. Fiction, från början till det faktiskt bittra slutet.
  Den värld vi idag kan skåda är likadan och jag vill mena att den inte går att ‘återvinna’.
  Världen har snart nått sin ånde. Bibeln skriver ”domedag”, dagen då vi för tid och evighet ska få sona straffet för vårt förljugande av verkligheten.
  Ska vi komma till rätsida med i första hand vårt Sverige så kan vi inte söka flytta tillbaka byggnaden till den kyrkliga grund som vårt land är byggt på. Nej, för den var för att fostra oss inför som likaså bibeln skriver, Jesu återkomst. Den sak som därur MÅSTE till för att skapa ett rike för den kommande tidsåldern är ett samhälle byggt på en stabil grund med hörnstenarna: Kärlek, Lag, Tro och Äktenskap d.v.s. en kristen grund.
  Fan ta allt annat.
  Jag har fått nog av allt gnäll om det legitimiserade fuskbygge vårt Sverige blivit efter 40-talismens: urbanisering, kollektivisering, socialisering, emancipering, feminisering, liberalisering, politisering och allt annat omänsklig ”vetenskap” som ”The Bloom brothers” lurat i oss klentrogna 80 procentare att vara det bästa för just dig och dina barns framtid.
  Varför kan inte den enda sanningens ljus få lysa upp just ditt sinne?
  Varför har ‘kartan’ för vägen klassats som ‘icke trovärdig’, en lögn?
  Varför förnekar du det liv som är dig givet?
  Lögnens mästare visar idag verkligen sin position i världen men i verklighetens ljus, är han en förlorare av mått.

  ”För Sverige, på tiden”

 4. Göran skriver:

  I England har läget nu tagit en sån vändning att polisen överväger användandet batongkulor, vilket tyder på en kraftig upptrappning.

  Man undrar vad en svensk politiker som integrationminister Tobias Billström nu tänker?

  Han som i en invandrar-debatt för en tid sedan rejält tramapde i klaveret då, han`på Sd: William Petzälls fråga, vad regeringe tänkte vidta för åtgärd när asylanter efter erhållet PUT åker tillbaka till det de flytt för livet ifrån.

  Det arroganta svaret blev – att han såg ingen problematik i detta. Han ville i stället lyfta frågan om att det bör bli ännu lättare för att kunna lämna landet under längre tid och med bibehållet asylbidrag. De uppfyller egentligen således inte, på långa vägar, kravet för ett PUT i Sverige. Kan bedrägeriet bli tydligare?

  Svaret ger anledning till eftertanke.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: