Hatet växer i en miljö bland likar…..

Så skriver Björn Friden på Aftonbladet. En tidning som gjort vad den kan för att späda på hatet mot SD och det öppna samhället. Man kan tycka att de själva skulle se sin skuld i det hela men inte då. Utan allt ont i världen som sker är SD:s fel. Konspirations teorierna frodas i Björns artikel. Att varje youtube klipp , direkt fylls med SD propaganda. Om Aftonbladet skulle gilla olika skulle väl de tillåta en riktig debatt eller? Han får dessutom in folkvalda politiker och hakkors i samma mening. Detta från en tidning som har Oisín Cantwell som skribent som vill skjuta svenskar som sjunger…I efter spelet från Utö kan man funderar på vad Aftonbladet har för del i ansvaret?

”Alla som laddar upp ett videoklipp på Youtube med politiskt innehåll har bevittnat samma fenomen. Den första kommentaren handlar alltid, oavsett ämne som klippet avhandlar, om invandring, en nära förestående muslimsk invasion och i mer eller mindre rasistiska termer en förklaring till varför Sverige­demokraterna är det bästa som hänt sedan färdigskivat bröd.
Det finns självfallet tekniska lösningar som kan hålla järnkoll på allt politiskt material som laddas upp på Youtube. Men det krävs en organisation för att ständigt fylla kommentarsfälten med smörja. Och samordningen finns där.
Sverigedemokrater och närliggande anhängare överlappar i stor utsträckning. Youtube är det kanske tydligaste exemplet, där stora kluster av främlingsfientliga användare som innefattar allt från valda politiker till människor som öppet använder hakkors. De samarbetar och hjälps åt att sprida sina klipp. ”

Fundera på detta folk.

Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: