Dick Erixon skriver sanningen som vi ser idag i Sverige.Terrordådet används för att tysta debatten.

Enkelt och rakt, inga krusiduller.

”I Aftonbladet skriverledarskribenten Anders Lindberg: ”Hetsen mot muslimer. Mot det mångkulturella samhället. Hetsen mot AUF och andra vänstergrupper är inget norskt fenomen. Det finns i hela norden. Och det måste få ett slut.”

Alla som inte håller med socialdemokratin ska alltså tystas.

Detta synsätt är, självfallet, motsatsen till ett öppet samhälle.

I Dagens Nyheter får Lisa Bjurwald oemotsagd sprida insinuationer och anklagelser mot alla som andas att det kan finnas problem med mulitkulturalismen. Genom att diskutera integrationen har man stimulerat till terror.

Detta synsätt underkänner John Stuart Mills argument för en öppen och fri debatt. Lisa Bjurwald omyndigförklarar alla i samhället, eftersom det uppenbarligen inte kan hantera en öppen debatt utan att tillgripa våld. Hennes ståndpunkter leder logiskt till att allmän censur ska införas och en totalitär stat upprättas som håller ordning på medborgarna, så att de inte för ”fel” debatter.

Jag skriver ”medievänstern” i ingressen. Skälet är att exempelvis Lisa Bjurwald får framföra sina åsikter som ”expert” och inte som debattör med en agenda. Om medierna inte varit vänster hade det varit naturligt att ta med andra åsikter.”

Läs hela och inse vad som sker just nu i vårat land. En slöja sänks över våran yttrandefrihet och tystar allt. För allt kan beslås med rasism eller terror stöd….

Varjager

7 Responses to Dick Erixon skriver sanningen som vi ser idag i Sverige.Terrordådet används för att tysta debatten.

 1. Tarzan skriver:

  Jag har en annorlunda uppfattning
  Jag tror att PK folket och EXPO nissarna känner en rädsla över att nästa gång så är det dom som får en bomb i skallen.
  ABB kan faktiskt vara en liten början på det småskaliga inbördes kriget. Om nu 60 såsse broilers kunde bli avrättade på en ö i Norge
  så betyder det att något liknande kan hända i Sverige också.
  Hoppas att jag inte blir missförstådd.

  • varjager skriver:

   Det är aldrig okej när barn och ungdomar är målet. Jag tror inte att PK folket och Expo tänker att de kan hända dem. Utan det är mer som ett köttben som de hugger på som hundar.

  • Göran skriver:

   Tarzan – trots att jag skrev mycket snällare än så på PI, blev missförstådd. PI är lika livrädda för klarspråk i kommentarer som Expressen.

   Men nturligtvis har jag samma uppfattning som du i den frågan. Spänner man bågen för hårt så kan man få stå där med skägget i brevlådan. Det gäller att ha överseende med både vänstern och muslimerna.

 2. Blodsven skriver:

  Ja, vad fan har SD för skuld i detta? Expo och alla deras hjärndöda medarbetare är helt besatta av sina egna hjärnspöken, och skulle tamejfan behöva gå i terapi….

  • Göran skriver:

   Sd:s skuld i denna fråg är lika med noll. Det är våra belackare som använder sig av denna fruktansvärda tragedi som ett vapen.

 3. Grim skriver:

  Att expo skulle vara opolitisk är årets skämt n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: