Lisa Bjurwald utnyttjar terrordådet i Norge till att hetsa mot SD.

Har hon inte läst vad galningen själv skriver och säger? Nej, utan hon hoppar direkt på SD för att ta guilt by association.

Lisa Bjurwald: Åsikterna identiska med SD:s.”

Man kan göra mycket med guilt by association.

Detta var lågt, väldigt lågt. Men det är inte förvånande att det skulle komma. Vi kan vänta oss en massa mer nu. För att nyttja terrordådet i Oslo som förevändning. En länk för Lisa att läsa?

«Tiden for dialog er over. Vi ga fred en sjanse. Tiden er kommet for væpnet motstand. PCCTS, Knights Templar på vegne av de frie menneskene i Europa, erklærer herved forbyggende krig mot de kulturelle marxist/multikulturalistiske regimene i Vest-Europa. Vi anerkjenner at Europa teknisk har vært i borgerkrig siden 1999 da Europa og amerikanske kulturelle marxister/multikulturalister gjennom NATO erklærte angrep på de kristne serbiske styrkene og fratok dem retten til å stoppe islam i sitt fødeland.»

Så fortsätt du Lisa att pusha din bok. Vi andra föraktar en terrorist som tagit unga liv.

Varjager

6 Responses to Lisa Bjurwald utnyttjar terrordådet i Norge till att hetsa mot SD.

 1. Jerker Nilsson skriver:

  Hon gör ju inget annat än vad den här och alla andra liknande bloggar gjort innan? Snarare är hon snällare i sin retorik.

 2. Sara S skriver:

  Hans sionism verkar dock inte varit en avgörande drivkraft bakom attentatet, vilket däremot hans konspirationsteorier om ”kulturmarismen” och ”Eurabia” var.

  För övrigt är ju även SD pro-sionister. Oslo-terroristen delar helt och hållet ideologi med flera ledande SD-företrädare, som ex. Kent Ekeroth. De tillhör samma rörelse, läser samma böcker, tror på samma konspirationsteorier, har samma politiska mål. Enda skillnaden är att Ekeroth tillhör den politiska grenen av ”counter-jihad”-rörelsen medan Oslo-bombaren tillhör en väpnad gren.

 3. E K skriver:

  Den här lilla virriga Lisa är väldigt otäck när hon ökar de politiska spänningarna i Sverige.
  Den där boken hon säljer ökar ju motsättningarna och misstänksamheten istället, men pengar brukar ta över förståndet till slut.
  Att den här kvinnan kan få skriva i Expressen – Åsikterna identiska med SD:s – visar vilken låg nivå den tidningen befinner sig på!

 4. rim skriver:

  Att debattartikeln inte går att kommentera säger allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: