Under loppet av fyra dagar förra sommaren rånade en 19-årig kille totalt nio ungdomar i Göteborg.

Är det denna företagsamhet hos ”nybyggarna” som Maude hyllar så mycket?

”Den 19-åriga mannen åtalades på måndagen för en rånserie som pågick mellan den 4:e och 7 juli förra året. Enligt åtalet ska han med hot och våld ha skrämt sina offer, killar i övre tonåren, att lämna över mobiltelefoner och andra värdeföremål till honom.
I ett fall nöjde han sig dock inte med det. Den 6 juli ska 19-åringen tillsammans med en okänd person ha stoppat två bröder, 19 och 20 år gamla, och tvingat av dem telefoner, plånböcker, klockor och smycken.
Därefter ska de ha hållit kvar den äldre brodern och tvingat den andra att springa hem till föräldrarna några hundra meter därifrån och hämta ännu mer värdesaker – om inte, hotade de att slå sönder knäskålarna på brodern.
Men hoten tog inte slut när den yngre brodern återvände med en bärbar dator och kontanter. Han ska ha tvingats hem ytterligare en gång, för att hämta en dator till, smycken och ett kontokort som tillhörde brödernas mamma.
Samtidigt ska han ha slagit 20-åringen blodig i huvudet med en hammare.
Han är tidigare dömd för flera rån. Så sent som i maj i år fick han ett år och tre månaders fängelse för tre fall av rån, försök till rån och narkotikabrott.”

Varför har vi inga riktiga straff i detta landet……

Varjager

3 Responses to Under loppet av fyra dagar förra sommaren rånade en 19-årig kille totalt nio ungdomar i Göteborg.

  1. KalvTunga skriver:

    Själv tror jag på obligatorisk kastrering vid sexuella övergrepp och någon form av fysisk eliminering vid upprepade brott. Självklart ska alla vara straffmyndiga dvs det ska inte finnas någon nedre gräns för att bli straffad. Sedan anser jag vidare att om föräldrarna skickar hem sin kriminelle son till Libanon eller vart det nu än är, så ska de få ”avtjäna” ätteläggens straff vad det nu än må vara.

  2. Tarzan skriver:

    Kanske han får 3 år denna gång … kanske

  3. Cavatus skriver:

    Förvisning till inhyrd fängelseplats i Sibirien. Vid frisläppandet ska det ske där eller i Libanon. Transport till Sverige får ombesörjas och bekostas av egna medel, om det fortfarande föreligger en önskat att åka till Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: