Basar effekter i Skåne…

Är det detta vi vill ha? Vad tror de själva att varorna skall komma ifrån? Bloggen har tagit upp detta många gånger förut.

”Mannen greps i samband med en razzia på Fyndbörsen i juni. Han hävdar att han inte visste att produkterna var stulna trots att de okända personerna som erbjöd honom varorna inte hade kvitto.
Samma förklaring gav han när han greps i november förra året misstänkt för samma brott. Han dömdes sedan mot sitt nekande till villkorligt fängelse och böter för att ha sålt rakblad och nikotintuggummi för över 60 000 kronor i sitt stånd.
”Det saknas särskild anledning att befara att han kommer att göra sig skyldig till fortsatt brottslighet,” skrev tingsrätten i den domen.
Vid den senaste razzian stod en 15-årig flicka i ståndet. Hon förklarade affärsupplägget: andra personer stjäl och sedan köper mannen varorna och säljer dem vidare i ståndet.
– Men varje gång jag frågade någonting gällande varorna fick jag svaret att jag är minderårig, att jag inte ska bry mig, säger hon i förhör. ”

Varjager

Lämna en kommentar