12-årig flicka våldtogs i Stockholm ….

Nu skall ni se att eftersom Polisen skyller på flickans unga ålder för att man inte kan gå ut med signalement, då är det 99% chans att denna unga flicka har blivit Mustafa Can integrerad.

”Finns det vittnen?
– Jag vill inte gå in på det, utan det får vi avvakta med. Med tanke på att flickans unga ålder och utredningens känsliga läge vill jag inte gå in på signalement och sådana saker, säger Anders Molin.”

Kan det sägas tydligare?

Sedan blev en annan kvinna tvingad till att utföra oralsex i början på Juni. Men då Polisens spermahund hittade sperma på brottsplatsen kunde mannen hittas efter som han redan fanns i DNA registret. Kan någon säga återfalls förbrytare?

Det är så mycket som är sjukt i detta samhälle som 7 klövern har skapat. Man blir så trött och undrar varför folk inte ser sanningen ? Vad är det som får folk att köra med flosklerna dag ut och dag in? Varför flyttar den PK-istiska eliten in i vita områden och undviker mångkulturen? Samtidigt som de hyllar den i Riksdag och media? Varför skall vi folket vara tvungen att vara deras försöksdjur i integrations experimentet som så uppenbart har havererat?

Fundera på det folk, fundera på det.

Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: