Bilder som aldrig visats av Palestina, detta är vad SIDA pengarna har gått till.

Hur många, av våra miljarder, skänkte landsförrädaren Palme bort till sin sympatibroder och massmördare Arafat under sin tid som Sveriges statsminister?

Något som vi förmodligen aldrig kommer att få veta.

Men nu var det ju inte bara vi som tvingades skänka pengar till Palestina, stortiggaren Srafat åkte ju som en jojo världen runt och samlade pengar till sina ”utsatta och lidande undersåtar”

Och med hjälp av -som vanligt svekfulla och lögnaktiga journalister- så lyckades slaktaren Arafat visa omvärlden ett utfattigt och lidande folk!

Miljarderna rullade in.

Ju hemskare bilder dom kunde uppbringa, skit samma var dom kom ifrån, desto större var sedlarna som dansade ner i den Arafatska plånboken!

Och fortfarande donerar Sverige -och omvärlden- villigt massor av miljarder till detta penningslukande muslimska näste!

Jag har en känsla att arbetslösheten är stor i Palestina, för vem behöver -eller vill- arbeta när manna ändå regnar från himlen!

Ta Er en titt på bilderna så förstår Ni att kulorna verkligen behövs, för det kostar klöver att bygga lyxiga boulevarder, parker och fontäner, bankpalats och privata lyxvillor, idrottsarenor och småbåtshamnar etc.

Och ”märkligt” nog så har media aldrig visat dessa bilder!

För varje dag som går så känner man mer och mer avsmak och vämjelse för det lögnaktiga och genomruttna journalistiska packet, här har avskummet verkligen samlats i parti och minut!

Vänligen

Janne

This ”quiz” has to be seen to the end…

Detta bildspel kräver JavaScript.

This is what the media does NOT show you from  Gaza !!

THE WORLD NEEDS TO SEE ALSO THAT REALITY INSIDE THIS SO CALLED PRISON CAMP

4 Responses to Bilder som aldrig visats av Palestina, detta är vad SIDA pengarna har gått till.

 1. Varg i Veum skriver:

  Nog finns det folk som lever i misär där i Palestina, men de har själva i ett fritt val valt sina ledare. Så ilskan över misären borde riktas dit sig bör. De trodde att Hamas skulle vara mindre korrumperade än Fatah bara för att de påstår sig vara mer religiösa än Fatah.

  Våra biståndspengar borde användas till basal utbildning av folket i ett demokratiskt samhälle (i den mån de är mottagliga i islamdimman de lever i) så att de kan välja politiker som tjänar folket snarare än sina egna dunkla syften, istället för saker som Hamas eller andra styrande låter Israel bomba (genom sitt handlande eller på brist därav [mot islamisterna som bombar israel] mer eller mindre i propagandasyfte.

  Som det är nu så står omvärlden för det mest grundläggande behoven så att folket inte revolterar mot sina egna ruttna ”politiker”

  • Varg i Veum skriver:

   Jag skrev ”omvärlden” i inlägget ovan, naturligtvis menar jag vi i västvärlden. Deras ”bröder” närmast har ju som bekant en annan agenda än att se till att deras ”bröder” och ”systrar” har det bra.

 2. Janne skriver:

  Jag ser nog ingen som helst anledning att skänka pengar till palestina, eller någon annan muslimsk skurkstat för den delen.
  Om inflödet av miljarder från omvärlden stoppas så kanske att dom tvingas arbeta och försöka klara sig själv istället, vilket i sin tur kan komma att leda till färre terrorister!
  Arbete befodrar hälsa och välstånd, men det har dom förmodligen aldrig hört talas om!
  Ett utmärkt sätt att skapa lata människor är att ösa pengar över dom!
  Vänligen
  Janne

 3. Jern&Betong skriver:

  Men blir verkligen folk lata av att man öser pengar över dem? Judarna är ju flitiga trots att USA vräker ännu fler miljarder över Israel.
  Sen tycker jag att du är lite småsint Janne. Nog kan väl araberna få ha det lite fint i den lilla rest som är kvar av deras land nu när judarna har tagit sitt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: